Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua risca sa piarda gratis trei jucatori din primul 11

1 post in this topic

Conducerea clubului Steaua si-a multumit deocamdată antrenorul si i-a adus weekend-ul trecut incă trei fotbalisti: Papp, Rusescu si Bourceanu. Însă munca nu s-a incheiat pentru cei care administrează clubul. Ei trebuie să negocieze cu trei dintre titularii lui Constantin Galcă prelungirile de contract, altfel, Steaua va pierde in iarnă acesti jucatori gratis si cu siguranță acest lucru va starni mania patronului Ciobanul.

 

Fotbalistii care au intrat in ultimul an de contract sunt Lukasz Szukala, Andrei Prepeliță si Iasmin Latovlevici. Presedintele Valeriu Argaseală a spus că polonezului i se va face o propunere de prelungire a angajamentului, dar fundasul e tentat să iși urmeze fostul antrenor la Al Hilal. În schimb, lui Latovlevici si lui Prepeliță nu li s-a promis nimic. Fundasul stanga a si declarat, imediat după meciul de cosmar de la Sofia, că nu stie ce va face in continuare, tinand cont că a intrat in ultimul an de contract.

 

Pentru Szukala si Prepeliță, Steaua si-a luat masuri să fie acoperite posturile dacă acestia pleaca prin imprumuturile lui Papp si Bourceanu, insă in privinta postului de fundaș stanga, Steaua nu are incă un fotbalist care să-i asigure linistea lui Galca Pirvulescu si Tosca nu au demonstrat pană acum că ii pot lua locul internationalului roman, nici cand acesta pare să se afle intr-o formă sportivă slaba

 

Am avut o discutie cu Szukala si am hotarat să asteptam să treacă meciurile decisive din preliminarii pentru a ii propune prelungirea angajamentului. Noi vrem să-l pastram, a spus

Valeriu Argaseala presedintele Stelei

 

În cele două sezoane petrecute la Steaua, Szukala a evoluat 95 de meciuri in toate competitiile si chiar dacă are 30 de ani, e cotat de site-ul transfermarkt.com la suma de 2,3 milioane de euro. La aceeasi sumă e cotat si Iasmin Latovlevici, in timp ce Prepeliță e evaluat la 1,4 milioane de euro.

 

6 milioane de euro ar putea pierde Steaua dacă nu le prelungeste contractele celor trei fotbalisti: Szukala, Latovlevici si Prepeliță.

 

sursa: prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0