Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

De ce insală de fapt femeile? Cercetatorii au aflat raspunsul

1 post in this topic

Un studiu recent, bazat pe datele oferite de un site matrimonial, arată că femeile au aceleasi motive ca barbatii cand iși insală partenerii.

 

Cercetatorii au analizat informatii furnizate de site-ul AshleyMadison.com, care este dedicat persoanelor casatorite care vor să-și insele partenerii.

 

Rezultatul studiul a demontat mitul potrivit caruia femeile caută un amant pentru că sunt nefericite de relatia stabilă pe care o au.

 

Eric Anderson, autorul studiului, spune că ele caută doar pasiune si sex, dar nu vor să divorteze.

 

Faptul că multe femei dovedite ca fiind infidele dau vina pe relatia proastă pe care o au cu sotul este de fapt o simplă scuze, un pretext pe care le caută pentru a justifica gestul lor.

 

Potrivit statisticilor, in Statele Unite o treime dintre barbati si un sfert dintre femei caută cel putin o dată o aventură in afara relatiei oficiale pe care o au.

 

Motivul infidelității oamenilor este insă greu de stabilit. Conform opiniei generale, barbatii caută relatii sexuale cat mai variate, in timp ce femeile invocă nevoile emotionale, relatiile nefericite pe care le au.

 

Un alt studiu, realizat in anul 2012, arată că femeile iși pierd in timp interesul sexual pentru partenerul lor, deci adevaratul motiv pentru care sunt infidele ar putea fi, la fel ca in cazul barbatilor, Dorinta de a avea un nou partener intim.

 

În cadul studiului realizat de Anderson, cercetatorii au analizat profilurile si mesajele trimise de 100 de femei casatorite, heterosexuale, cu varsta intre 35 si 45 de ani.

 

Femeile nu stiau că erau monitorizate pe site-ul matrimonial. Anderson a observat că ele au comunicat foarte putin cu potentialii amanti, adică au trimis putine mesaje.

 

Cele mai multe femei au spus că vor pasiune mai multă de la viitorul lor partener, inclusiv sex. Niciuna din aceste femei nu a declarat că vrea să divorteze.

 

Astfel, cercetatorii au presupus că femeile care sunt infidele nu sunt nemultumite de relatia lor, din moment ce nu vor să-și parasească partenerii.

 

Cele mai multe din femeile analizate au vrut un singur partener pentru aceste aventuri. Spre deosebire de barbatii infideli, femeile au dorit si o mică implicare emotională in relatia cu amantul, nu au vrut doar sex.

 

Sursa: Live Science

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0