Sign in to follow this  
Followers 0
edica25

:(

1 post in this topic

A jucat in Liga I, iar acum traieste o dramă in Romania: "Dorm prin parcuri si in gara din Ploiesti"

Adus in Europa de Gaz Metan Severin, Paul Abba spera să-și facă un viitor in fotbalul romanesc. Începutul parea promițător pentru atacantul nigerian, care in returul sezonului 2011-2012 a marcat de două ori pentru fosta divizionară secunda cu care a promovat in Liga I. Pe prima scenă n-a jucat decat un tur de campionat, interval in care a bifat 7 meciuri si a inscris golul egalizator al partidei cu Universitatea Cluj (1-1).

 

În pauza competitională de iarna echipa severineana care oricum se confrunta cu grave probleme financiare, i-a reziliat contractul atacantului si Abba a ajuns in Liga a III-a, la Conpet Ploiesti, unde a evoluat timp de un an. În februarie 2014 an a fost achizitionat de Gloria Buzau, dar, in această vara nigerianului de 23 de ani i s-au inchis portile in Crang si s-a intors la Ploiesti, insă echipa din Strejnic s-a desfiintat intre timp. Jucatorul nu are in prezent unde locui si a fost nevoit să-și vandă chiar si laptopul pentru a-și cumpara de mancare.

 

Am venit in Romania plin de speranță si nu credeam că voi ajunge in această situatie. Lucrurile au fost bune la inceput, am reusit să promovez in Liga I, unde am si marcat, dar acum nu am unde să dorm. Impresarul care m-a adus in Romania m-a abandonat pur si simplu. Am ajuns să mă plimb toată ziua prin oras iar cand se intunecă mă culc pe banci in parc sau in gara din Ploiesti! Tot ce imi doresc e să-mi gasesc o echipă la care să joc, ca să pot să traiesc. Nu mai am nici ce manca! Am fost nevoit să-mi vand ceasul si laptop-ul. Mai am doar un telefon si lantisorul meu cu cruciuliță, la care nu vreau să renunt fiindcă sunt un om credincios, a spus Abba.

 

I-ar placea să revină la Severin

 

Nigerianul n-ar refuza o ofertă de la nou-promovata in Liga a III-a, Minerul Mehedinti, care va juca in noul sezon pe Municipalul severinean, arenă familiară nigerianului. La Severin am stat un an si mi-a placut foarte mult. Mi-ar placea să revin si să joc acolo, pentru noua echipă locala Sunt convins că Dumnezeu imi va da putere si voi reusi să revin in fotbal. Nu sunt accidentat, insă nu stiu unde să merg să joc, a precizat nigerianul Abba.

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0