Sign in to follow this  
Followers 0
SteauaToronto

Dezbatere fcsteaua.ro - Comentarii pe site / forum

9 posts in this topic

Avem articole cam unul la 2 zile, site-ul este actualizat pana la cel mai mic detaliu, poze sunt, video sunt si AVEM trafic, cam 60,000 de utilizatori unici pe luna...de exemplu ieri au fost vreo 1500 online in acelasi timp ...deci trafic este ... site-ul este vizitat dar nu comentat.... Sa fie 1500 online ieri si sa posteze doar 30 mi se pare cam ciudat.

As dori sa-mi spuna fiecare parerea lui despre aceasta situatie...trebuie sa schimbam sistemul de log in cu ala de la facebook ? lumea nu are timp sa isi faca cont sa posteze ?

propuneri/sugestii/reclamatii...

p.s. domnul Alexandru H poate ne scutiti 1 topic fara trolling.

Edited by SteauaToronto

Sunt incantat sa aflu ca se pune in discutie acest aspect.Eu de exemplu intru zilnic pe site de la infiintarea za pana aztazi insa principalul motiv pentru care nu las comentarii il reprezinta calitatea scazuta a materialelor si a comentariilor care le urmeaza.

Ma bucur ca in ultima vreme s-au pus mai multe articole si mai putine stiri copy/paste de prin gazete pentru ca sufletul siteului nostru a fost si va fi articolul scris de useri.

Au disparut dintre noi useri ca Lari,Pice of Mind,Il Soldatino,SSK,Le reseau pansant,Danimarcu,Bodanel,Fane,Axl,Ion,Gica Chioru,Andiro,AndiQ,Adrian...si multi alti oameni care desi poate aveau un temperament mai vulcanic produceau totusi articole si comentarii de stateam pana tarziu in noapte sa le parcurg.Nu stiu cand am vazut ultimul articol la care s-a comentat pe doua pagini.

Imi e tare dor sa mai citesc un articol scris de Lari,Pice of Mind,Il Soldatino sau Le reseau pansant oameni mai talentati ca multi gazetari din presa noastra.

Nu stiu ce se poate face in prezent dar la fel ca in orice comunitate elitele trag in sus multimea iar daca nu ai modele in jurul carora sa se stranga cei multi nu vei obtine progres.Poate ca astfel de dezbateri ne vor lamuri despre situatia prezenta si ce trebuie facut de azi inainte.

pai frate daca ce zici tu este adevarat nu ar exista motiv pentru care lumea sa acceseze site-ul...dar odata ce ai 60,000 useri unici pe luna si tu doar ai 30 de comentarii la articole nu cred ca e vorba de asta...ca daca ar fi ce zici tu lumea nu ar intra deloc...parerea mea este ca lumea vrea ceva mai usor gen facebook dar si cu asta e ceva problema ca lumea e paranoia cu facebook nu prea vor sa isi puna numele real....o solutie ar fi log in cu facebook + optiunea de a fi anonim cu facebook-ul.

Edited by SteauaToronto

Ar mai fi problema directiei de discutat, in prezent nu cred ca avem o "pozitie oficiala" in acest sens.

trebuia sa vii cu cu un comentariu despre asa zisa directia...directia este clara suntem suporterii Stelei ne intristam la infrangeri ne bucuram la victorie ca orice suporter normal la cap din lume iubitor al echipei sale....pentru alte directii exista facebook.

@Cristi

si ce vrei sa spui de fapt? ca oamenii nu mai posteaza deoarece nu mai sunt aberatiile si mizeriile spuse de majoritatea dintre cei numiti mai sus?

cred ca ideea lui toronto chiar e buna deoarece oamenii sunt obisnuiti sa posteze pe facebook.

nimeni nu a scris totusi cauza pentru comentarii...de acuma rog moderatorii ca orice offtopic sa fie sters.

Edited by SteauaToronto

Nu se mai comenteaza pentru ca standardul pentru userul "modern" e cel recomandat de Toronto: suporteri ai Stelei, vorbesc doar de Steaua. Niciodata un forum nu se va mentine fara un core group cu interese diversificate si capacitate de a ataca si alte subiecte. Pe vremea vechii fratii, se mai faceau dezbateri, se mai tratau si alte lucruri. Acum nu mai exista decat racnetul de suporteri fanatici, ce nu accepta vreo deviatie de la linia oficiala. Iar atunci cand se mai pune totusi ceva in discutie, vine moderatorul-sef sa te ameninte cu ban si Toronto cu bataia. Doamne fereste sa mai ai si dorinta sa critici un articol de ala ce lauda intrarea lui Piti Talent in staff-ul Stelei!

da si in anii 2002-2007 cand era acelasi lucru pe linia aia cum o zici tu adica linia sa fii suporter stelist se scriau la greu...

oricum opinia ta nu prea conteaza ca tu esti doar un troll, care nu are nici o treaba cu Steaua.

si gata subiect inchis din pacate nu se poate ca lumea sa vina civilizat si sa scrie ce e de scris.

Edited by SteauaToronto

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0