Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Empyro

Thomas Neubert

5 posts in this topic

s_neubert_2013.jpg

Thomas Neubert este un antrenor atletic german, care a debutat in lumea fotbalului in 2008, la Kaiserslautern, unde l-a avut ca jucator pe Laurentiu Reghecampf si alaturi de care a ajuns in Romania la Gloria Bistrita, in sezonul 2010-2011. A mai lucrat cu tehnicianul ros-albastrilor si la Concordia Chiajna si, incepand cu vara anului trecut, a devenit angajatul permanent al Stelei, alaturi de care a cucerit titlul si Super Cupa Romaniei in 2013. Este considerat drept unul dintre principalii artizani ai performantelor Stelei din ultima vreme si, inainte de a lucra in fotbal, a mai pregatit numerosi sportivi din alte discipline, cum ar fi atletismul sau ciclismul, precum si militarii americani aflati in bazele din Germania. Este proprietarul clinicii de reabilitare sportiva Physio Balance Neubert, din Kaiserslautern. Edited by Empyro

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-a transferat la Alhilal, impreuna cu Reghe si cu restul staffului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marca Neubert

 

Primul mandat al lui Reghecampf la Steaua, in care antrenorul a obținut două titluri consecutive și a dus echipa spre performanțe importante in Europa, a fost marcat de protestele rivalilor față de metodele de antrenament folosite de Thomas Neubert, preparatorul fizic adus de antrenor din Germania, care a uimit intreagul fotbal românesc.

 

Prestațiile fizice ale jucătorilor, care in scurt timp au devenit cei mai puternici fizic din România, au atras imediat protestele rivalilor, care nu s-au ferit să insinueze că singura explicație pentru potența fizică a fotbaliștilor Stelei ar fi folosirea substanțelor interzise. Acum, la scurt timp după revenirile lui Reghecampf și Neubert la clubul patronat de Gigi Becali, s-a aflat și suma pe care aceștia au investit-o in primul mandat in Ghencea pentru vitaminizarea și pregătirea fizică a jucătorilor.

 

"Nu cred că aceste antrenamente se pot face fără o alimentație și o vitaminizare foarte bună. Și știm că Steaua este poate singurul club care alocă o sumă importantă din bugetul anual pentru acest lucru. Dacă imi aduc bine aminte, in mandatul trecut al lui Reghe se vorbea de 300.000 de euro pentru vitaminizare", a dezvăluit, in direct la Dolce Sport, fostul arbitru Dan Lăzărescu.

 

Dacă Lăzărescu pune rezultatele bune obținute de Thomas Neubert pe seama bugetului important alocat de club, Basarab Panduru ii oferă credit preparatorului fizic german, considerând că există o diferență intre metodele sale de pregătire și cele folosite de alte echipe: "Nu e neapărat știință ce fac ei, dar au un program de top, iar Neubert a fost primul care le-a impachetat frumos și au dat rezultate. Acum toți fac asta, dar nu dau rezultate. Ați văzut că cei de la Tg. Mureș trag de TRX. Cum o dăm, cum nu o dăm până la urmă cel care a adus asta și a pus totul intr-un pachet frumos a fost Neubert! Să nu creadă cineva că poți face câte trei antrenamente pe zi fără să iei vitamine de cea mai bună calitate! Este imposibil să te antrenezei zi de zi de câte trei ori!", a spus Panduru.

 

 

Socializare: facebook

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sper sa reinventeze unii jucatori,nu au fost la fel dupa plecarea lui.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thomas Neubert a plecat "pe bune". 

 

Antrenorul Stelei a recunoscut acest lucru și susține că formația vicecampioană caută deja un inlocuitor pentru neamț, care are o ofertă de la ȚSKA Sofia.

"Vreau să clarific situația lui Tommy. El a primit o ofertă din Bulgaria, dar e in continuare in staff-ul nostru. El are o clauză de 300.000 de euro care trebuie plătită.

A avut niște probleme, eu am ințeles acest lucru, am decis că e OK să plece, dar trebuie să plătească acea sumă sau o să urmeze un proces. De acest lucru se va ocupa Argăseală, președintele clubului.

Nimeni nu e de neînlocuit. Fiecare e liber să iși aleagă viitorul așa cum iși dorește. Nu mai contează dacă sunt dezamăgit sau nu. Ce contează acum e să găsim un alt preparator fizic. Nu am ce altceva să comentez. «Despre morți, numai de bine», spune o vorbă românească. Evident, o spun la figurat", a dezvăluit Reghecampf la Digi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0