edi8

Firma de servicii web hosting, preturi accesibile

1 post in this topic

Oferim servicii web de inalta calitate, seriozitate, de asemenea, oferim incredere si valoare parteneriatelor cu toti clientii nostri. Firma Claus Web.ro pune accentul pe infrastructura serverelor proprii de tipul dedicat, shared, vps sau, cei care nu se considera pregatiti pentru complexitatea unui dedicat, pot opta pentru un pachet de servicii de gazduire web de tip Corporate.

Oricine are nevoie de web hosting sau inregistrare domenii poate sa profite, mai ales in aceste sezon, de preturi imbatabile: reduceri la inregistrare domeniu si gazduire, sau un pret normal pentru gazduire web. Avand in experienta de mai bine de 10 ani pe aceasta nisa, Claus Web ofera celor interesati servicii DNS, Streaminng si nu numai la preturi comparabile cu cele ale concurentei. Nu in ultimul rand, in perioada aceasta, daca iti inregistrezi domeniul web pe extensia .eu participi automat in concursul dedicat castigarii unei excursii intr-unul dintre cele mai frumoase si cunoscute orase europene. Pentru ca dorim sa ne multumim toti clientii, la inregistrarea unui domeniu web pe orice extensie, beneficiati de consultanta GRATUITA si reducere la inregistrarea sa ca si marca inregistrata.

Acestea si multe altele sunt puse la dispozitia clientilor nostri. II invitam pe toti sa ne viziteze site-ul si sa aleaga ceea ce au nevoie pentru site-ul lor, un site e-commerce, magazin online sau un blog.

Share this post


Link to post
Share on other sites