Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Ionut Neagu

7 posts in this topic

s_26_neagu_2013.jpg

 

Nume si prenume: Ionuț Neagu

Data nasterii: 26.10.1989

Locul nasterii: Galati

Varsta: 23

Inaltimea: 1,76 m

Nationalitatea: romana

Pozitia: mijlocas la inchidere

Picior: drept

Valoarea de piata: 900.000 €

Numar pe tricou: 26

 

Transferul lui Ionuț Neagu la Steaua a fost confirmat chiar de jucator, care a recunoscut că a semnat cu gruparea campioana

 

Mijlocasul defensiv al Otelului a sosit astazi in Bucuresti, a trecut cu bine vizita medicală si a devenit stelist cu acte in regula

 

Steaua va plati 600.000 de euro pentru mijlocasul central, iar acesta va fi trecut pe lista roș-albastrilor pentru grupele Ligii Campionior.

 

"Steaua e cea mai galonată echipă din Romania si pe plan intern e maximul ce puteam realiza. Daca imi era teama nu veneam la Steaua. Am mai jucat in Champions League si cu Otelul si sper să repet experienta acum", a declarat Ionuț Neagu.

 

Ionut Neagu ar fi inlocuitorul perfect pentru Bourceanu, in situatia in care capitanul nu ar juca sau s-ar transfera.

Transferul este confirmat pe site-ul de specialitate http://www.transfermarkt.de/de/ionut-neagu...ler_112942.html

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din toata lista fantezista a lui MM, Neagu e un jucator care chiar ii trebuia Stelei. Pintilii si Bourceanu aveau nevoie de un real concurent pe postul lor, Prepelita nu are cum sa emita pretentii iar Filip nu e copt.

Oricum vad ca numai la Steaua oficialii anunta transferurile ca si facute iar la cateva ore revin si spun ca totul a picat, vezi cazurile Wesley si Varela. Se pare ca postul care parca plange dupa un jucator de calitate, cel de atacant, va ramane in mainile lui Nikolici, Tatu, Nila si Piovaccari. Exceptandu-l pe ultimul, deseori am momente de uluiala si ma intreb ce cauta astia la Steaua ?!!

Asta e, nu se vrea performanta sau se vrea pe bani putini. Ori asa ceva nu se poate.

 

Una peste alta, bun venit Ionut Neagu!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
" data-width="500">
">

Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca jucatorul Ionut Neagu a fost imprumutat pentru un sezon la Kardemir...

Posted by FC Steaua Bucuresti on 26 August 2015

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fost campion al României cu Oțelul și cu Steaua, mijlocașul de 26 de ani Ionuț Neagu a reușit să-i convingă pe turcii de la Karabukspor și a semnat un contract cu echipa la care a evoluat și in stagiunea precedentă sub formă de imprumut. Mijlocașul de 26 de ani este al treilea român din lotul lui Karabukspor, după Valerică Găman și Marius Alexe.


 


Pus pe liber de Steaua in aceată vară deși mai avea contract cu roș-albaștrii până in 2017, Ionuț Neagu nu a stat prea mult pe bară. Fotbalistul gălățean cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Karabukspor, echipă proaspăt promovată in prima ligă din Turcia și care in urmă cu câteva zile l-a transferat și pe Valerică Găman.


 


Neagu va incasa un salariu lunar de 20.000 de euro la noua sa echipă astfel că va câștiga aproape o jumătate de milion de euro in cei doi ani pe care ii va petrece in Turcia. Mutarea a fost intermediată de către Dragoș Sârbu, reprezentantul firmei de impresariere "Becali Sport". Transferul surprinde puțin in condițiile in care Neagu nu a evoluat decât in 10 meciuri pentru turci in sezonul trecut (3 in campionat și 7 in cupă).


În urmă cu trei ani, Steaua plătea 650.000 de euro pentru Ionuț Neagu, fotbalist care, pe lângă sarcinile defensive, execută excelent lovituri libere. Faptul că a avut o concurență serioasă in Ghencea nu i-a priit, Bourceanu și Pintilii ținându-l mai mereu pe tușă. Nici măcar transferurile acestora nu i-au oferit o oportunitate fotbalistului, care a strâns doar 28 de meciuri in tricoul roș-albastru.


Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0