SteauaToronto

article_41417

47 posts in this topic

Emotii mari, aseara nu am putut dormi, m-am trezit crezand ca azi este marti, cand de fapt era luni si trebuia sa merg la munca....azi m-am inarmat bine cu somnifere le iau sa ma trezesc maine si sa VINA MECIUL ASTA ODATA....HAI Steaua !

Foarte interesanta analiza facuta de tine. Felicitari pentru articol si sa auzim de bine maine dupa meci.

Sper ca emotile sa dispara odata cu minutul 10, minut in care Legia sa nu-si mai gaseasca identitatea pe teren, jucatori Legiei sa nu mai stie cum se numesc cu buletinul in mana si echipa poloneza sa fie naucita de atacurile echipei noastre :)

:hai_steaua:

Ce emotii dom'le, am trait 2 finale de Cupa Campionilor, am vazut pe viu echipa in 2 semifinale de Cupa Campionilor si acum sa-mi tremure chilotzii pentru o amarata de calificare in Liga Campionilor?!?!

Nici nu stiu daca e bine sa se califice. Daca e sa fie vanduti cei mai buni jucatori, ce rost are sa se califice, ca sa se faca de ras in grupele UCL? Daca tot se vand jucatorii, mai bine joaca in UCL, acolo face fatza onorabil. Asa zice mintea, dar inima tot in UCL vrea sa ajungem...Hai Steaua!

Today is the day!

Hai Steaua!

Hai Steaua, gol rapid sa bagam spaima-n ei de poloneji! Si hai Tatarusanu cu un meci mare! Multe emotii...

:steagcruce:

Emotii, emotii, emotii ....

Sper sa fie eliberati de orice presiune, sa fie lucizi si concentrati ... rezultatul in cazul asta ne va fi favorabil .

Victorie !!!

E bine ca mai avem totusi emotii, altii nu mai au nici atat. Poate doar emotii ca joaca sau nu la matineu.

Cu un pic de concentarare poate scapam cu 1-0 in tur si era o idee mai usor. Desi nu cred.

Calcati-i pe ochi ! cum zicea un persoanj batran si drag...

Edited by south-side

Am citit ca e aproape facut si transferul lui Bourceanu la Torino pe 4 milioane deci ce am prevazut se va intampla indiferent de calificare sau nu. Echipa se va dezintegra pas cu pas, fanii vor fi dezamagiti iar puscariasului ii vor intra in cont milioanele. Deja-vu, nu? Sunt sigur ca daca nu era accidentat, Chipciu era si el vandut la prima oferta.

Daca intram in Liga, nu conteaza ca ne vom face de ras, conteaza "banutul la buzunar" caci veniturile vor ajunge undeva pe la 35 de milioane. Daca nu, se opresc la 20 (2.5 pe Rusescu, 9.5 Chiriches, 4 Bourceanu plus banii din EL). Si inca mai sunt naivi care cred ca ala baga bani la club iar altii nu mai pot sa doarma de dorul acestei echipe si de emotii, cand lucrurile care ar trebui sa framante orice suporter rational sunt cu totul altele.

Ar fi bine daca ati sterge poza aia cu Magica Steaua pentu ca nu mai e de mult timp magica, e doar o afacere extrem de profitabila.

Edited by V for Vendetta

@Vendetta: Off-topic si deja s-a mai explicat, nu e vorba ca ala baga bani sau nu acum, dar s-ar putea sa fii bagat mai demult sub forma de creditare si acum sa-i scoata. Nu ne place, dar asta e. Cand bilantul contabil pe anul respectiv va indica 0 (zero) datorii, atunci vom putea judeca corect ce se face cu banii.

Inapoi la topic. Probabil un joc inchis, fizic si dur, care convine polonezilor. Asa au facut si in turul precedent. Sper sa le dam un gol rapid, sa deschidem jocul. Parerea mea e ca Adi Popa e cheia meciului, daca va ataca poarta in loca sa caute fanionul de la colt, atunci defensiva lor va avea probleme. Sub orice forma trebuie evitate centrarile pe sus si aglomerarea in centrul careului. Deasemenea, aia sunt buni pe contra-atac, au cam 5-6 pe meci, dar le joaca bine si rapid. Deci atentie pe unde e Bourceanu...

Legia - Steaua 1-2

Edited by FortuneTeller

Nu-s deloc offtopic, aici vorbim despre meciul care ar putea aduce calificarea in Liga iar eu am aratat cu ce vine la pachet aceasta calificare: o echipa mai slaba si bani multi la cioban. Cam aceleasi lucruri le-ar aduce si o necalificare, diferenta fiind de vreo 15 milioane.

Hai sa va fac pe plac totusi si sa fiu cat se poate de ontopic, eu sunt de parere ca Legia va castiga cu 2-0 si Reghecampf va pleca. Astept injuraturi.

@Vendetta: Se poate intampla, 2-0 pt polonezi e posibil. Sper sa nu plece Reghe orice ar fi. Nu neaparat pt ca e cel mai mare antrenor din istoria Stelei, dar ne-a adus o stabilitate care nu am avut-o cam de la Oli. Si nici Oli nu era mare antrenor...

1-1 la fel ca in tur e pronosticul meu. Mai departe vom vedea.

Penaltyuri probabil,nu? :rolleyes:

Cel mai probabil, instinctul imi spune ca vom juca prelungiri.

E ora 6:49 dimineata aici si nu pot sa dorm, am luat somnifere nu au mers, am emotii prea mari, parca e o minge in stomac si se tot invarte...HAI Steaua !

Suntem mai valorosi, in mod normal trebuie sa castigam. Avem nevoie de doza necesara de sansa.

Toronto, baga un pumn intreg, sigur o sa functioneze ;)

Despre meci:

Eu nu cred in accidentarea lui Chiriches. El doar a fost tras pe dreapta la cererea expresa a londonezilor. Daca joaca maine, sunt convins ca transferul pica, englezii neputand apela la serviciile fundasului pentru meciurile din Europa.

Pintili poate fi inlocuit, mai rau era fara Bourceanu. Eu astept un meci mare al lui Popa, care a cam dezamagit anul asta.

Promostic: 1-2

Edited by AndyQ

Daca joaca in play-off numai poate juca pt alta echipa in Europa?

Nu cred ca-i vorba de optimism. Orice scor in afara de victorie ar insemna un esec, o greseala, o intamplare. Asta luand in calcul diferenta de valoare.

Totul tine de ambitie si daruire, doua caracteristici care n-ar trebui sa le lipseasca stelistilor. Orice iesire din normal o sa duca la un esec greu de digerat.

Marius, eu nu cred ca-i vorba nici macar de-o durere de spate. Sunt mai conspirationist, dar imi mentin parerea: Chirices n-are absolut nimic, doar ca nici el, nici conducerea Stelei nu-si permit ratarea transferului asta.

Edited by AndyQ

@V for Vendetta

Nu esti offtopic doar vorbeai despre alt subiect, transferuri :))

Ti-ai spus parerea, nu te injura nimeni, doar te-ai pus singur intr-o postura in care te vei simtii prost dupa meci.

Si totusi care-i faza cu profitul? Acuma in 2013 constatam ca fotbalul e afacere? Unde in lume nu e vorba de profit? Nu a plecat nimeni la prima oferta de la Steaua.

CITAT
drughi1897:

1-1 min 89 si bomba chiriches in vinclu (LAS-o ACOLO ! Asa de ramas bun) :X

Bestial ar fi ! :)

CITAT
SteauaToronto:

E ora 6:49 dimineata aici si nu pot sa dorm, am luat somnifere nu au mers, am emotii prea mari, parca e o minge in stomac si se tot invarte...HAI Steaua !

Funny :) Sper sa nu fie si jucatori stelisti care simt asta; eu mi-as dori ca ei sa simta ceva asemanator cu ce simt eu, iar eu simt ca as intra prin TV in teren si as avea un singur gand: sa dau goluri in continu, oricate pot, pana se termina meciul, indiferent de scor, suporteri, arbitru, sau cate goluri primesc, ambitionat si concetrat la maxim, pariand oarecum pe mine si considerand ca nu pot polonezii da mai multe goluri decat pot eu.

piovaccari , lato, popa .... si mergem sa ne luam costume pentru CL :)

Apropo de costume .... patronul de la FC BOTOSANI a declarat ca trebuie sa mearga sa-si ia costum de CL pentru meciul cu Steaua din septembrie ....

Botosenii sunt pe primul loc si ii viziteaza Steaua in etapa urmatoare :)