Sign in to follow this  
Followers 0
Imrazvan

Duel intre site-uri

1 post in this topic

Salut, reprezint un site de competitii online, site pe care se joaca indeosebi jocul fifa07 din seria celor de la EaSports. Acolo se mai organizeaza competitii si de fifa08, biliard, yahoopool, fifa11, fifa 10 si alte jocuri.

 

Eu ma ocup de fifa07 acolo si va propun un duel intre fcsteaua.ro si site-ul de unde vin(sunt multi stelisti acolo). Fiecare site va selectiona cate 10 jucatori(sau mai putini/multi daca nu doriti asa) - cei mai buni la fifa07 si vom juca 1vs1 sau pe etape fiecare cu fiecare. Fiecare meci castigat reprezinta un punct pentru site-ul reprezentat, cand joaca toti vedem care site e mai bun la fifa07. Duelul se va desfasura dupa anumite reguli stabilite de comun acord si meciurile vor avea un termen de desfasurare stabilit de comun acord.

 

Daca sunteti interesati(nu stiu cine administreaza forumul aici ) va rog sa ma contactati la [email protected] sau id de mess pro_fifa_07 si discutam tot ce trebuie. Daca acceptati si aveti jucatori de fifa07 va fi interesant un duel. Site-ul dupa care vin nu este un forum, este un site complex(nu il zic acum ca poate aveti restrictii de reclama, dar daca acceptati discutam apoi tot). Astept un raspuns cat mai curand.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0