Posted September 17, 2012 · Report post Poate il vom vedea jucand mai mult in nationala.. eu spun ca merita! Mai are de jucat cateva meciuri bune pana sa ajunga la nationala.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2012 · Report post Excelent primul sau mare meci din cariera cu Stuttgart.Sper sa debuteze si la nationala cat mai curand. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2012 · Report post Sa vedem ce se intampla acum cand revine bomba de dodel.Oricum, meci foarte bun, felicitari! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2012 · Report post Ceea ce suporterii nu stiu este că Popa a avut multe momente de cumpană in cariera sa. În copilarie a fost foarte afectat de despartirea dintre parintii sai si a fost la un pas să se lase de fotbal. Mama sa, care lucrează ca fochist la RADET, a fost cea care a insistat ca el să iși continue cariera si a facut mari sacrificii financiare pentru a-l ajuta să meargă in cantonamente. Tot ea l-a convins să-și inceapă cariera de profesionist departe de casa la Poli Timisoara II, desi actualul jucator al Stelei evita să plece in Banat pentru a nu o lasa singură in Capitala Adrian Popa are in continuare o relatie foarte apropiată cu mama sa, dar in schimb nu vorbeste prea des cu tatal sau, care l-a parasit in copilarie. Chiar i-a transmis că nu se simte in largul sau cand il stie in tribune si a refuzat să-i dea o invitatie la un meci al Stelei la care barbatul si-ar fi dorit să ajunga CanCan Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2012 · Report post Abia astept sa-l vad la nationala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2012 · Report post Adi Popa a fost chemat de Laurențiu Reghecampf pentru a incerca să afle motivul pentru care evoluțiile mijlocașului sunt in scadere. Acesta i-a transmis lui Reghecampf că se simte slabit, dar a primit asigurari că va mai primi șanse. "Nimeni nu-și dă seama ce se intamplă cu el. Mi-a spus că din momentul in care s-a intors de la echipă națională s-a simțit slabit. I-am spus să nu-și facă probleme pentru că avem incredere in el și va reveni", a afirmat Reghecampf. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2012 · Report post Cand cheama jucatorii la nationala Piturca ii munceste ca-n pregatirea de vara, ca si cand ar juca primul meci dupa o pauza de 3 luni. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2012 · Report post E intr-o scadere evidenta de forma , ar fi pacat sa nu isi revina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2013 · Report post "Am avut probleme mari de tot cu mijlocasul dreapta, cu numarul 77 (n.r. - Adi Popa). E incredibil de rapid.", a recunoscut David Luiz după meci ________________ "Îmi pare rau că nu am putut face mai mult, dar promit că data viitoare o să rupem tot. După cum s-a vazut si la TV , toti aveam lacrimi in ochi. Speram că nu v-am dezamagit si sunteti in continuare alaturi de noi! Le multumim tuturor care ne-au scandat numele si suntem recunoscatori pentru mesajele frumoase de sustinere si de incurajare! Dar asa a fost să fie. Noi consideram că am facut un meci bun, dar Chelsea ne-a invins! Țin să vă multumesc inca o data personal, pentru sustinere", a scris "Popică", pe pagina sa de Facebook. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2013 (edited) · Report post Popa- Cel mai bun jucator de la Steaua!Printre putinii jucatori care merita sa joace la Steaua... Edited April 14, 2013 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2013 · Report post La Multi Ani, Adi Popa! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2013 · Report post La multi ani, Adi Popa! Sanatate si cat mai multe reusite, de aici, de la Horezu, locul sau de nastere! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2013 (edited) · Report post La multi ani, Popa! Un baiat modest, in sensul bun, care e constient de valoarea lui mediocra si care nu pune botul la mizeriile presei. Pentru acest motiv il apreciez sincer. Asa cum spune un antevorbitor, cel mai bun jucator al Stelei. Sigur, pentru etapa actuala poate fi cel mai bun jucator. Asta daca unul ca Becali poate fi la fel de bun ca Valentin Ceausescu sau un M. Stoica, la fel de bun ca Alecsandrescu. Edited July 24, 2013 by Tupac Amaru Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2013 · Report post Este o placere sa te vad jucind la noi. Iti doresc numai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2015 (edited) · Report post La Multi Ani, Adrian Popa! Adrian Popa, implinește azi, 24 iulie, varsta de 27 de ani. Fcsteaua.ro ii ureaza La Multi Ani! In tricoul Stelei a obtinut trei titluri de campion, Cupa Romaniei, Cupa Ligii si Super Cupa Romaniei, a ajuns pana in "optimile" UEFA Europa League in sezonul 2012-2013, in grupele UEFA Europa League in 2014 si a participat in grupele UEFA Champions League in 2013. A strans, pana in prezent, 137 de partide si 17 goluri in tricoul ros-albastru. Edited July 24, 2015 by xray Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2016 (edited) · Report post Adrian Popa a fost sărbătorit în cantonamentul dinaintea partidei cu Sparta Praga. Colegii acestuia și membrii staff-ului i-au cântat La Mulți Ani și i-au urat să fie sănătos... Cel supranumit "Motoreta" este nascut pe 24 iulie 1988 la Bucuresti și a implinit duminica varsta de 28 de ani. Pe 14 august va împlini 4 ani la Steaua fiind deja un veteran în tricoul stelist, alături de Bourceanu (2011, dar cu pauza 1 an). In tricoul Stelei are in palmares 7 trofee: 3 titluri de campion, o Cupa a Romaniei, 2 Cupe ale Ligii si Super Cupa Romaniei, evoluand, din 2012 pana in prezent, in 179 de partide in toate competitiile si marcand 22 de goluri. https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFCSBOfficial%2Fvideos%2F1397863186896370%2F&width=500&show_text=false&height=281&appId" width="500" height="281" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"> Mă alătur acestor urărilor și îi sa aiba parte, in continuare, de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru! Edited July 25, 2016 by xray Share this post Link to post Share on other sites