Posted August 15, 2012 (edited) · Report post Adrian POPA Data nasterii: 24 iulie 1988 Post in teren: Mijlocas A mai jucat la: - Concordia Chiajna - 2012/2013 - 3 goluri in 360 min. - Concordia Chiajna - 2011/2012 - 3 goluri in 2457 min. - Concordia Chiajna - 2010/2011 - 4 goluri in 1884 min. - Universitatea Cluj - 2009/2010 - 3 goluri -------------- - Gloria Buzau - 2008/2009 - 0 goluri in 1170 min. Adrian Popa a marturisit ca transferul la Steaua l-a surprins. "Tocmai am fost sunat de agent si mi s-a spus sa mergem sa semnam actele. Nici n-am apucat sa ma bucur, nu realizez ce mi se intimpla E un vis implinit. Sper sa joc cit mai mult, poate chiar titular, nu cred ca am fost luat ca sa fiu la numar. Alternez si stanga, si dreapta, imi convine in banda cel mai mult, dar ma pot adapta si pe alte posturi. A fost o surpriza foarte placuta cand am aflat ca domnul Becali ma vrea. Golul cu Rapid din sezonul trecut e cel la care tin cel mai mult", a spus Adrian Popa la Contraatac, la GSP TV Succes! Edited August 16, 2012 by blindius Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2012 · Report post Imi placea jocul lui la Chiajna. Cu Gigi la timona se poate schimba radical. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2012 · Report post Grasut ca Rusescu , sper sa faca treaba buna. Multa bafta ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2012 · Report post La Chiajna era cel mai bun din echipa. La Steaua, nu il vad in locul lui Chipciu... Poate cine stie, ii gaseste Reghe un post prin centru in cazul in care se poate adapta asa cum zice.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2012 · Report post Cu siguranta la Chiajna in cele maxim 10 meciuri pe care le-am vazut , a jucat mult mai bine ca , Chipciu la Steaua. Sper sa fie un jucator bun , sa dea goluri pana face Jiji infarct si scapam odata de el. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2012 · Report post Popa, din peluză pe teren Meciul cu Ceahlaul va aduce foarte probabil debutul lui Adrian Popa in tricoul Stelei. Mijlocasul cumparat de la Concordia Chiajna cu 400.000 de euro va juca astfel pentru prima oară pe Ghencea in calitate de jucator al Stelei. Va fi un vis implinit pentru jucatorul de 24 de ani care si-a petrecut o bună parte din anii adolescentei in Peluza Nord a "Templului". prosport interesanta evolutia asta Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2012 · Report post Daca e "stelist de mic" asta nu inseamna ca este si un jucator extraordinar. Vedem diseara daca joaca, cum joaca si dupa ne dam cu parerea.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2012 (edited) · Report post cred ca la el nu poate fi pusa la indoiala chestia cu "stelist de mic" vazandu-l cu fularul la gat in peluza. Edited August 19, 2012 by Harald Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2012 (edited) · Report post Ziceau niste prieteni de mine ca am inceput sa fac burta de la bere. Da cand ma uit la nea Popa asta incep sa ma simt mai bine In fine, nu-l vad sa-i scoata din echipa pe Chipciu sau pe Tanase. Edited August 19, 2012 by iNsTiGaToR Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2012 · Report post Surpriză pentru stelisti după ce mijlocasul adus de la Chiajna a efectuat vizita medicală: parametrii rezultati sunt cei mai buni de la Nicoliță si pină azi. Steaua il poate considera deja pe Adrian Popa un transfer reusit, chiar dacă a trecut mai putin de o saptamină de la achizitionarea lui. Motivul? În weekend-ul trecut, staff-ului medical i-au parvenit rezultatele vizitei medicale-maraton pe care mijlocasul a efectuat-o inainte de a perfecta contractul. Ca Banel in 2005 "Nici un fotbalist adus in ultimii 7 ani la Steaua nu a avut parametri ca ai lui Adrian Popa. Este complet din punct de vedere medical, dar si ca pregatire fizică" a fost concluzia testelor, dar si a analizelor de singe. Datele lui sunt comparabile cu cele ale lui Banel Nicoliță, care in ianuarie 2005, atunci cind a fost achizitionat, a avut analize perfecte si parametri identici la vizita medicala Au costat la fel O altă asemanare intre Popa si Nicoliță e suma de transfer. Pe Banel, Steaua a platit 350.000 de dolari celor de la Dacia Unirea Braila, de care apartinea jucatorul, dar si in jur de 70.000 de dolari si celor de la Timisoara, pentru a renunta la el mai devreme cu o jumatate de an. În schimbul lui Adrian, Steaua a achitat Chiajnei 400.000 de euro. 5.000 de euro lunar e salariul garantat al lui Popa in Ghencea. Dacă joacă in minimum 75% din meciuri, venitul lui se va dubla. gsp Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2012 · Report post Un debut reusit , chiar daca nu a fost prea activ , mingea parea ca era lipita de el . Insa , datorita inaltimii cred ca ii va fii greu cu adversari puternici. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2012 · Report post Adrian Popa nu s-a imbogățit semnind cu Steaua. Mijlocasul lateral achizitionat cu 400.000 de euro de la Chiajna a acceptat in Ghencea un salariu de 5.000 de euro lunar. Dintre jucatorii de bază ai roș-albastrilor, nici unul nu cîștigă mai putini bani decit "Motoreta" lui Becali. Trebuie să joace pentru salariu dublu! Popa a semnat pe cinci ani si salariul lunar ii creste cu cite 1.000 de euro de la o stagiune la alta. Asta inseamnă că dacă-și va pastra contractul, el o să cîștige 9.000 de euro pe lună in 2017, cind va avea 29 de ani! Acordul lui Popa mai contine o clauză: venitul lui se dublează dacă prinde macar 75 la sută din totalul meciurilor. Ținta e una destul de dificil de atins pentru micutul mijlocas care vine să se bată pentru un loc de titular cu fotbalisti care au un statut puternic in Ghencea: Chipciu si Tanase, plus atacantii Rusescu, Rocha si Nikolici. gsp Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2012 · Report post Daca o sa joace pe dreapta, Chipciu pe stanga si Tanase in centru, ar fi ideal pentru Steaua si poate atinge chiar mai bine de 75% din meciurile echipei, ca titular chiar. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2012 · Report post Daca face un meci bun cu lituanienii, "o sa-l dea Gigi" pe 15 mil euro:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2012 · Report post Sper sa joace bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2012 · Report post Acum am vazut si eu golul lui cu Ekranas. M-a surprins placut faptul ca nu s-a bucurat de parca ar fi marcat impotriva Barcelonei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2012 · Report post Din actuala echipa a Stelei, mi se pare jucatorul cel mai bun si cel mai in foma. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2012 · Report post Popa, din peluză pe teren Va fi un vis implinit pentru jucatorul de 24 de ani care si-a petrecut o bună parte din anii adolescentei in Peluza Nord a "Templului". Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2012 (edited) · Report post Ce tare... Ai idee la meci/in ce an e facuta? In sfarsit isi foloseste si Azzido talentu' de hacker la ceva constructiv. Edited September 12, 2012 by Lari Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2012 · Report post nu stiu din ce an e facuta Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2012 (edited) · Report post Nu seamana. Edited September 12, 2012 by Maye Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2012 · Report post Nici eu nu seman in poze. Sunt mai chipes in realitate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2012 · Report post Nu seamana. Cum sa nu semene mai Maye ? Chiar imi pare bine ca avem si stelisti adevarati in teren. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2012 · Report post Nu e el , e Borcea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2012 · Report post Poate il vom vedea jucand mai mult in nationala.. eu spun ca merita! Share this post Link to post Share on other sites