Posted June 29, 2012 · Report post Nume complet: Lucian Ionut Filip Data nasterii: 25 septembrie 1990 Locul nasterii: Craiova, Romania Inaltime: 1,80 cm Post: Mijlocas defensiv/fundas stanga A mai jucat la: 2007-2011 - Steaua II Bucuresti - 38 de meciuri, 2 goluri 2009 - Steaua Bucuresti - 2 meciuri, 0 goluri 2010-2011 - Unirea Urziceni (imprumut) - 4 meciuri, 0 goluri 2011 - FC Snagov (imprumut) - 12 meciuri, 0 goluri 2012 - Concordia Chiajna (imprumut) - 16 meciuri, 3 goluri Echipa nationala: 2012 - Romania U21 - 2 meciuri, 1 gol Mult succes ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2012 · Report post Nu stiu de ce, insa cred ca o sa-l mai vedem pe Bourceanu, doar daca se accidenteaza Filip. Imi place mult de acest pusti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2012 · Report post Stai sa-l vedem in meciurile oficiale mai intai si dupa vorbim despre cine merita sau nu sa fie titular.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2012 · Report post Sper sa nu ma grabesc cand spun asta , dar mi se pare foarte slab , invizibil in joc , gen Bicfalvi , dar macar pe ala il ajuta fizicul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2013 · Report post "Am vazut că multa lume m-a criticat, dar pe mine m-a motivat foarte mult chestia asta si imi doream mult să demonstrez că nu e asa. Mai important de atit este să am continuitate, să progresez, să cresc in valoare, pentru ca dacă la meciurile urmatoare o să am o prestatie slaba se sterge ce am facut bun. Știam că este un moment foarte important, dar eu mi-am asumat aceasta responsabilitate", a spus Lucian Filip la DolceSport. Imi pare rau, sincer, de acesti baieti. Mi-e mila de ei. Traiesc sub o presiune constanta, sub stres. Nu stiu cum rezista. La Steaua, daca nu esti pila, ai tot timpul sabia deasupra capului. Pentru un copil nascut si crescut la Steaua asta mi se pare o mare nedreptate. Filip ar putea mult mai mult. Asa cum ar fi putut multi fosti juniori stelisti care acum incanta la Viitorul. Sper sa ramana la echipa mai mult timp, ca mie imi place de el. Desi, din cate vad, singurul care il vrea acolo e Reghe. Daca el pleaca... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2013 (edited) · Report post FC Steaua Bucuresti si suporterii ei, ii ureaza La Multi Ani si multa sanatate jucatorului Lucian Filip, care a implinit azi 25 septembrie, varsta de 23 de ani. FCSB si supoterii ros-albastrilor ii doresc sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru. Lucian Ionut Filip s-a nascut pe 25 septembrie 1990, la Craiova si a sosit la Steaua in 1997, de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu". A evoluat in mai multe partide pentru echipa a doua a clubului si a facut, in paralel, antrenamente cu prima echipa a Stelei pana in 2010, cand a fost imprumutat la Unirea Urziceni. In sezonul 2011-2012 a evoluat pentru FC Snagov si Concordia Chiajna, sub comanda lui Laurentiu Reghecampf, care l-a adus inapoi la Steaua in vara trecuta. Lucian ( a castigat titlul de campion si Super Cupa Romaniei in sezonul trecut si a reusit, impreuna cu Steaua, sa se califice in "optimile" UEFA Europa League si in grupele UEFA Champions League. De asemenea, FCSB ii ureaza La Multi Ani si kinetoterapeutului Ovidiu Kurti, care a implinit, tot pe 25 septembrie, varsta de 35 de ani. Edited September 25, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2016 · Report post FC Steaua Bucuresti anunta ca jucatorul Lucian Filip a suferit o accidentare in timpul antrenamentului de sambata, de la Domnesti. Luni 09 Mai 2016 21:00 Acesta a fost consultat imediat de catre medicul clubului nostru, Dr. Flavian Aramitu, stabilindu-se diagnosticul de ruptura a ligamentului incrucisat anterior al genunchiului drept. Diagnosticul a fost confirmat in cursul zilei de luni, in urma efectuarii unei rezonante magnetice. Astfel, s-a decis ca jucatorul sa fie operat in cursul zilei de marti. Interventia a fost realizata de Dr. Ion Bogdan Codorean, care a reconstruit ligamentul incrucisat anterior si a suturat meniscurile intern si extern. Operatia a fost un succes, iar perioada de recuperare a jucatorului va fi de aproximativ sase luni post-operator. Clubul nostru ii doreste lui Lucian multa sanatate si sa revina pe teren mai puternic decat a fost inainte de accidentare! DEPARTAMENTUL MEDICAL AL FC Steaua Bucuresti Share this post Link to post Share on other sites