Posted May 29, 2012 (edited) · Report post Nume complet: Doru Mihai Pintilii Data nasterii: 9 noiembrie 1984 Locul nasterii: Iasi, Romania Inaltime: 1,82 cm Post: Mijlocas A mai jucat la: 2005-2006 - Auxerre Lugoj - 15 meciuri, 1 gol 2006-2009 - Jiul Petrosani - 71 de meciuri, 7 goluri 2009-2010 - International - 15 meciuri, 0 goluri 2010-2012 - Pandurii Tg. Jiu - 59 de meciuri, 7 goluri Echipa nationala: 2011-prezent - Romania - 5 meciuri, 0 goluri Mult succes ! Edited July 28, 2012 by blindica Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2012 · Report post Inca unul pe cale de a deveni star de telenovele... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2012 · Report post Cica e bun...succes si succese! O fi ,ramane de vazut! Eu ma refeream la istorioarele care apar deja prin ziare de cand cu venirea lui la Steaua... Iata mai jos una interesanta,chiar daca vine de la cel mai toxic ziar de sport din Romania! Care istorioara arata un pic din caracterul acestui individ... http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/foto-si-vi...e-d-335531.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2012 · Report post Cica e bun... Ca multi altii care au venit la noi ... Nu e destul sa fie bun la Pandurii, la Steaua sunt alte cerinte, antrenorul Gigi are alte pretentii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2012 · Report post Ca multi altii care au venit la noi ... Nu e destul sa fie bun la Pandurii, la Steaua sunt alte cerinte, antrenorul Gigi are alte pretentii. ON : Sa speram ca e bun, daca nu, tipa Jiji la el, si dupa deabea mai joaca. OFF : Ar fi fost bun Wesley,Sanmartean Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2012 · Report post La cinci ani de cand a pășit prima oară in Ghencea, Pintilii este un om schimbat. După ce a fost refuzat de Hagi, mijlocasul a devenit un jucator de echipă natională si cel mai important de la Pandurii, echipă recunoscută pentru fotbalul spectaculos. Chiar dacă are 27 de ani, Pintilii nu regretă că nu a ramas la echipa roș-albastră la prima incercare pentru că in această perioadă si-a cladit ceva mai frumos decat fotbalul: familia. Mihai, au trecut cinci ani si esti iar transferat de Steaua. Pot să spun că mi s-a indeplinit un vis. Visul oricui este să ajungă la Steaua si să câștige trofee, să joace in cupele europene. A fost o experiență placută cea din urmă cu cinci ani. Eram alaturi de jucatori foarte valorosi, cum ar fi Radoi. Un exemplu de urmat. Dacă ai fi ramas atunci, nu crezi că astazi erai mai sus? Nu imi pare rau că s-a intamplat asa pentru că in felul acesta mi-am cunoscut nevasta, care mi-a daruit o fetiță superbă si este pe cale de a-mi face si un baietel la sfarsitul verii. E mai bine că a iesit asa. O să fie coleg de cameră cu Chiricheș Faptul că atunci nu ai reusit te-a motivat in vreun fel? Mi-am dat seama că pentru a ajunge la un club mare este nevoie de mult mai mult decat ofeream eu. Este nevoie de foarte multă munca Eu veneam de la Jiul Petrosani si ajunsesem intr-un cantonament cu Steaua unde mi se oferea tot. Imaginati-vă cum mă simteam. Asta te face să iți doresti să joci la un club mare. Acele zile au fost motivatia mea. Ce e diferit față de atunci? Acum o să imi fie mai usor să mă acomodez. Am vorbit si cu Chiricheș si mi-a zis că o să fie colegul meu de camera Cu el am stat tot timpul. "Reghecampf a demonstrat că e priceput" Pentru tine s-au mai aratat interesate Dinamo sau Vaslui. De ce ai refuzat? Nu am refuzat. Pur si simplu, Pandurii nu s-a inteles cu ei. Dacă negocierile au mers mai bine cu Steaua, eu am venit să semnez. Nu stiu ce aș fi facut dacă aveam de ales intre cele trei, eu voiam să ajung la o echipă mare. Ai plecat de la Petre Grigoraș si ai ajuns la Reghecampf. Domnul Grigoraș mi-a spus că este momentul propice să fac pasul inainte. Mi-ar fi fost mai usor dacă ajungea si dumnealui la Steaua. Eu mă bucur că m-a vrut si domnul Reghecampf pentru că a demonstrat in retur că este un antrenor priceput. A salvat Chiajna, a facut 34 de puncte in jumatate de campionat. Ce mai poti să spui? Nu mă gandesc la banderola de capitan. Eu vreau să imi fac treaba pe teren. Capitan avem, Alex Bourceanu. Important e să câștigam trofee Mihai Pintilii, mijlocaș Steaua Nu am pretentii pe ce stadion jucam. Eu vreau si pe Ghencea, dar si pe National Arena Mihai Pintilii, mijlocaș Steaua Are tatuaje de familie Mihai Pintilii nu este un fotbalist spectaculos si nu iese din tipar nici cand vine vorba de placerile sale. Jucatorul are o metodă des intalnită printre fotbalisti pentru a-și arata dragostea. Pe cotul mainii drepte si-a tatuat litera "G", de la Gabriela, sotia sa, iar pe antebratul mainii drepte si-a inscriptionat "Raisa", numele fetitei sale. Nu se va opri aici pentru că in toamnă vrea să iși treacă si numele fiului, care se va naste in luna august. 5 este numarul pe care il va purta pe tricoul Stelei Mihai Pintilii . prosport Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2012 · Report post La cata minte si rabdare are Gigi..nu ma astept sa ramana prea mult la Steaua. La prima greseala o sa zboare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2012 · Report post "Nu am refuzat. Pur si simplu, Pandurii nu s-a inteles cu ei. Dacă negocierile au mers mai bine cu Steaua, eu am venit să semnez. Nu stiu ce aș fi facut dacă aveam de ales intre cele trei, eu voiam să ajung la o echipă mare." Apreciez cuvintele astea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2012 · Report post S-a descurcat bine in amicale. Sa-l vedem in meciurile oficiale.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2013 · Report post "Cu toate că acum Pintilii este la Steaua, dacă Hagi nu i-ar fi incetinit drumul, cu ani in urma ar fi ajuns mult mai departe, poate chiar la un club mare din strainatate. Acesta este singurul meu regret in ceea ce-l priveste pe fundasul Stelei", a spus Ioan Sdrobis care in prezent conduce o academie de fotbal la Onesti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2013 · Report post Dupa golul de aseara, dedicatie pentru toti bozgorii.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2013 · Report post what ... what .... what ... Cam asta cred ca le-a zis Mihai ... Bvo lui !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2014 · Report post Steaua vinde tot in aceasta vara. Jucatorii cu cele mai multe minute jucate in acest sezon, Tatarusanu si Mihai Pintilii, pleaca din Ghencea. Arabii au venit la Bucuresti sa negocieze pentru transferul capitanului Stelei, Mihai Pintilii. Negocierile merg bine in acest moment, iar transferul este asteptat sa se faca in urmatoarele 48 de ore. 1.5 milioane de euro este suma pe care Steaua o cere pentru Mihai Pintilii, suma pe care arabii sunt dispusi s-o plateasca in contul capitanului din Ghencea. Pintilii ar urma sa castige la Al Hilal, in primul an, de patru ori mai mult decat a facut-o la Steaua, salariul urmand sa creasca progresiv de la an la an. In total, Pintilii va castiga in Arabia Saudita 2.5 milioane de euro in trei ani. sursa: prosport.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2014 (edited) · Report post Pintilii a fost transferat la Alhilal pentru 2.500.000 euro. Edited June 22, 2014 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2014 · Report post Dadeam eu 3000 sa ramana la noi daca era vorba doar de 2500 cum ai spus Multumim Mihai, un jucator caruia chiar nu ai ce sa ii reprosezi. Trag o speranta importanta ca se va intoarce la noi peste nu foarte mult timp. Proiectele din Arabia sunt extrem de instabile iar ca si jucator este foarte greu pt ca locurile strainilor sunt limitate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 22, 2014 · Report post Fostul capitan al Stelei a ajuns la Ryadh, iar pe aeroportul International Regele Khalid a fost intampinat de unul dintre seicii din conducerea echipei si de cateva zeci de fani. De maine se va afla din nou sub conducerea lui Laurentiu Reghecampf, urmand ca apoi să plece impreună cu echipa, pe 3 iulie, timp de 22 de zile, intr-un stagiu de pregatire in Austria. 2 ani a jucat pentru Steaua Mihai Pintilii, care a ajuns in Ghencea in 2012, de la Pandurii 2.400.000 de euro a costat-o pe Al Hilal transferul lui Pintilii 1 gol in cele 17 meciuri jucate pentru nationala Romaniei a reusit Pintilii "Acum sunt implinit", declara Mihai Pintilii după ce a semnat cu echipa antrenată de Laurentiu Reghecampf. "Sunt mandru că am fost capitanul Stelei, dar acum sunt implinit. A fost foarte important pentru mine că am semnat cu Al Hilal. Da, aș da o calificare in Liga Campionilor pentru acest transfer. Am o varstă acum, era foarte greu să mai plec undeva. Cine mă lua in Europa, in campionatele importante, la 30 de ani? Eu zic că nimeni, iar acest transfer a fost foarte important pentru mine, pentru ceea ce imi doresc eu la varsta pe care o am. Dacă nea Piti mă va convoca, voi veni cu placere. Vom vedea ce se intamplă", a mai spus fostul mijlocaș al Stelei. sursa: prosport.ro Bafta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 30, 2015 (edited) · Report post Mihai Pintilii a revenit la Steaua! Fotbal Club Steaua Bucuresti a anuntat ca luni, 28 decembrie 2015, a fost oficializat transferul lui Mihai Pintilii. Mihai Pintilii, care a ridicat trofeul Campionilor in 2014 din postura de capitan, a fost transferat de la echipa israeliana Hapoel Tel-Aviv si a semnat un contract valabil pe doi ani. Mihai Doru Pintilii este un mijlocas central nascut pe 9 noiembrie 1984 in Iasi, care a evoluat, de-a lungul carierei, pentru Auxerre Lugoj, Jiul Petrosani, International Pitesti si Pandurii Targu-Jiu. In vara lui 2012, fostul capitan de la Pandurii s-a transferat la Steaua, echipa din lotul careia a facut parte, pentru o scurta perioada, in 2007. Dupa doua sezoane incununate de succes in Ghencea, Pintilii a fost transferat la Al Hilal Riad in vara lui 2014, acolo unde l-a insotit pe Laurentiu Reghecampf. In returul sezonului trecut, jucatorul a fost imprumutat la Pandurii Targu-Jiu, iar in prima parte a actualei stagiuni a evoluat pentru Hapoel Tel-Aviv, de unde a fost transferat inapoi la Steaua. A castigat doua titluri si Super Cupa Romaniei cu echipa noastra, adunand 53 de meciuri si 5 goluri in Liga 1, 9 meciuri si un gol in UEFA Champions League, 13 meciuri in UEFA Europa League, 4 jocuri in Cupa Romaniei, precum si un meci si un gol marcat in Super Cupa Romaniei. In plus, Pintilii este international, acesta debutand la prima reprezentativa in 2011 si evoluand, pana in acest moment, in 20 partide, marcand un gol si calificandu-se la EURO 2016. Îi urăm bun venit Edited December 30, 2015 by xray Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2016 · Report post fcsteaua le ureaza La Multi Ani si multa sanatate capitanului Mihai Pintilii si lui Gabriel Tamas, care au implinit miercuri, 9 noiembrie, varstele de 32, respectiv 33 de ani. Le dorim celor doi sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru in continuare! Share this post Link to post Share on other sites