Posted June 4, 2006 · Report post E tot stadionul ros-albastru, Pe steaguri si fulare este scris: Steaua! (aici striga toti cu mainile ridicate) Nimic nu poate sta in drumul nostru Si orice adversar, si orice adversar, si orice adversar pleaca invins!!! E toata Romania ros-albastra, Si-n inimele noastre este scris: Steaua! Acum este de datoria voastra, Sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi cat ne iubiti!!!! Cu totii am ales un singur nume, De zeci de ani iubit si respectat: Steaua! El reprezinta faima noastra-n lume Sa se auda-acum, sa se auda-acum, sa se auda-acum de toti strigat!!!! Steaua!!! asta suna bine, ar putea fii un imn SINGURUL CARE SUNA BINE-ce tot mai o dam la intors atata Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2006 · Report post Azi e zi de sarbatoare Joaca o echipa mare Joaca Steaua Bucuresti Am venit cu mic cu mare Galeria cea mai tare Din intregul Bucuresti Steluta noastra Are sufletu curat Nu ca Dinamo spurcat Steluta noastra O iubim si o stimam Sper victorie-o purtam. Linia melodica e de la Gica Petrescu - Casuta noastra e pusa si in format mp3 pe site pe undeva Scrie si tu versurile de la cealalta melodie de pe site ca nu se intelege la un moment dat ce se canta. Si daca Steau-ar fi in B Si peste inc-un an in C Noi tot aici vom fi Pana cand vom muri ! (de 2 ori ultimul vers) Si daca Steaua n-ar mai fi Nu cred c-as mai putea trai Dar tot la ea vom fi Cu gandu-n orice zi ! (de 2 ori ultimul vers) E o creatie proprie care ar fi dupa parerea mea foarte potrivit culturii ULTRAS,insa nu stiu daca ar prinde ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 6, 2006 · Report post Si daca Steaua-ar fi in B Si peste inc-un an in C Noi tot aici vom fi Pana cand vom muri ! (de 2 ori ultimul vers) Si daca Steaua n-ar mai fi Nu cred c-as mai putea trai Dar tot la ea vom fi Cu gandu-n orice zi ! (de 2 ori ultimul vers) e cam pesimist cantecul asta, cred ca l-ai compus dupa o infrangere sau asa ceva :twisted: cum ai putut sa te gandesti la idea asta ca Steaua ar putea fi in "b" sau in "c" ?!? :twisted: :x ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 6, 2006 · Report post Cand mi-a venit ideea era bomba aceea cu vanzarea palmaresului...tocmai de aceea cred ca nu va fi cantat niciodata... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Suntem aiciSuntem mereu aici sustinem pe Steaua oridune ar juca asta e viatza ultra' oooooooo....ooooooo pe ritmul mel de mai sus, sa cantam ceva de genu: "rrapidistule, sa-ti dam la ****, esti doar un milog, venit de sub pod, sa ti-o iei la bot" Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2006 · Report post e asa:Liga Campionilor,interzisa cainilor,rapidistilor si tuturor amatorilor. :wink: dedicatie pt Borcea, Copos si prazarul mititelu care anul' asta vrea titlul ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2006 · Report post Suntem peste tot akasa Portile ni se inchid Nu-i echipa mai jegoasa Si muista ca Crapid Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2006 · Report post Am fost odata-un grup adevarat In Romania cl mai respectat La meci mergeam de cand eram copii Si am facut primele coregrafii! oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooo Suntem de la Nord suntem huligani Ii omoram pe caini si pe milogi Cand vine garda sarim la bataie Suntem baieti si avem sange-n ****! oooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooo asta e a doua melodie care apare in format mp3..dupa aceea cu Steluta noastra..postata mai sus un pic de spryte. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2006 · Report post ma gandeam dak merge: cine e cu noi striga ooooooo*2 cine e ULTRAS striga ooooooo, cine e cu Steaua striga oooooo!! dak nu va place nu ma supar Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2006 · Report post @Andru_stelista E bine daca nu te superi :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2006 · Report post este refrenul mel cantate d bug mafia-cine e cu noi schimbat forever_steaua: nu ma supar Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2006 · Report post Mergem prin toata tara Sa sustinem pe Steaua Cantam pana ragusim Steaua ce mult te iubim ! a-s incerca o noua strofa,dar n-am gasit decat primele doua versuri(incercati va rog continuarea sau modificarea,poate vom scoate ceva) Alaturi cu inima Traim doar pentru Steaua... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2006 · Report post Steaua este numai una Steaua a fost din totdeauna Cea mai buna, cea mai tare Trupa ce rival nu are. Suntem tari, si va oftica, Suntem buni, si aveti pica, Suntem multi si va e ciuda, Suntem cea mai tare trupa. Plangeti si va ofticati Cu jigniri voi aruncati, Nu vedeti ca voi, putoi Sunteti jalnici, nu eroi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2006 · Report post pai bine mai Bogdan, tocmai tu care zici sa nu mai "atingem" adversarii in mesajele pe care le facem, le dedici 2 strofe din 3? si mai si folosesti cuvantul p****, ca mi-e si rusine sa-l pomenesc aici pe forum... :? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2006 · Report post Eiiii, nu fi asa exigent, ca nu am scris nici o prostie Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2006 · Report post am o rugaminte...in momentul in care ciorile incearca sa ne "parodieze" scooterul...cantand LALALALAAALAL..ma rog...noi ar trebui sa cantam ca raspuns "CRA CRA CRA CRA-CRA CRA..." evident tot pe lina "maria..i like it loud" Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2006 · Report post Se vede ca ai fost la tribuna 1 la Supercupa, acolo a fost o mica tentativa... dar esuata :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post Suntem peste tot akasa Portile ni se inchid Nu-i echipa mai jegoasa Si muista ca Rapid Suntem peste tot acasa Portile ni se deschid Toata tara rosu-albastra Sa dam m..e lu cRapid Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post Nu e asa! Este : Sunteti peste tot acasa Prin canale si gradini Nu-i echipa mai jegoasa Si mai urâta ca Rapid :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post sau altfel primele doua stofe sunteti peste tot prin casa doar cu gandul la ciordit ......................... :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post Somnoroase pasarele pe la club ele s-aduna iara Steaua e in cadere noapte buna. Doar suporterii suspina pe cand Jiji negru tace memelu se inclina doarme-n pace. Trece sumele pe acte Radoi pare sa-l incurce Fie-ti transferul aproape Somnul dulce. Peste a Stelei galerie se asterne o furtuna Totu-i vis si armonie Doar o luna. :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post Ma fata te-ai ratacit? Du-te si latra-n alta parte. :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post @dinamovista: http://dinamoprostia.net Acolo e de tine ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post alo,catelus cu paru` cret,marsh la Borcea la cotet. :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post Lasa-ne sa ne pregatim de Champions League! :lol: Share this post Link to post Share on other sites