fcsteaua.ro

LIVE: Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti

278 posts in this topic

Meciul din aceasta seara dintre Dinamo si Steaua va fi comentat LIVE scris pe situl fcsteaua.ro. Meciul este decisiv pentru titlu.

Echipa probabila a Stelei:

Zapata - Nicolițã (Baciu), Rãdoi, Ghionea, Neșu - Lovin, Ovidiu Petre - Neaga, Dicã, Mendoza - Pepe Moreno

Click aici pentru a putea urmari meciul

hai Steaua!!!!! hai baietzi, faceti-ne mandri de voi si in seara asta!!!!! la final sa strigam cu totii: CAMPIONII, CAMPIONII!!!

Edited by colaps

Va rog frumos baieti , nu ma faceti sa sufar.Faceti-ma bucuros in seara asta :( . Lupta Steaua !

Steaua

1 Zapata - 16 Nicolita, 6 Radoi, 24 Ghionea, 15 Nesu - 8 Ov. Petre, 20 Lovin - 25 Neaga, 10 Dica, 29 Mendoza - 22 J. Moreno

Rezerve: 82 Vatca, 5. Rada, 9 V Badea, 11. Habibou, 17. E. Baciu, 27. D. Moreno, 84 Surdu

Dinamo

1 Lobont - 16 Blay, 4 Moti, 28 Izvoranu, 3 Pulhac - 20 Cristea, 6 Margaritescu, 25 Ropotan, 7 C Munteanu - 10 Danciulescu, 15 Bratu

Rezerve: 23 Romanovs, 2 Musat, 8 Bostina, 9 Miranda, 18 L Goian, 32 Vranjkovic, Torje

Forza Steaua pe ei pe mama lor sa moara caini de invidie ca suntem mai buni decat ei sa luam titlu la ei acasa fular-campionii:steag_sah_mic::steag_sah_mic:

Hai odata!!!!

mie de Banel prea aproape de propria poarta e acest goleador :-ss

Fie ca cea mai buna echipa sa invinga. Acest meci este unul din motivele pentru care urmaresc Liga I. Bafta Steaua !!!

Hai Steaua ! Haideti pe ei,haideti pe ei,haideti pe mama lor...sa-i facem sa schelalalie cand ne vor auzi cum vom striga : Campioniiii suntem noi ! Spre 24

:steagcruce:fular-campionii

Inca putin si incepe.....astept de o saptamana meciul asta

Am deja pulsul marit,.......am sa ma inchid singur in camera sa pot urla ....in liniste ....!!!

Am o presimtire ca o sa fie macel mare .......,acum depinde cine o sa fie eroul principal !!!!!!!!!!!!! Gata, nu mai am grai pana la puaza !!!!!!!!!!!! dica10

hai cai batem si pa gunoaiele astea :D presimt un 0-2:D:D

Sper din tot sufletul la o victorie sau macar la un egal!

Dar in caz de nereusita, mandria de stelist nu-mi va disparea niciodata!

Sper sa nu latrati iar degeaba la antrenorul Laca sau la vreun jucator. Putina decenta si bun-simt. Deaia ne numim stelisti si ne autoproclamam cei dintai suporteri ai Romaniei.

Mandru ca sunt stelist! Mereu superiori!

Edited by Joga Bonito

pe mijlocul apararii lor e o paine buna de mancat...

Ma chinui de 1 luna si cv sa inteleg de ce Lacatus nu joaca cu Dayro titular...chiar nu-mi dau seama de ce gandeste Lacatus in felul asta si prefera sa joace cu Lovin :puke: si sa-l tina pe banca pe Dayro in conditiile in care a dat 3 goluri in foarte putinul timp in care a jucat,goluri ce inca ne mentin in lupta pt titlu :wall::cursing: ...chiar nu vede diferenta uriasa dintre leguma aia de Lovin si Dayro??? Eu cred ca diferenta e mai mult decat evidenta in favoarea columbianului...

Ma chinui de 1 luna si cv sa inteleg de ce Lacatus nu joaca cu Dayro titular...chiar nu-mi dau seama de ce gandeste Lacatus in felul asta si prefera sa joace cu Lovin :puke: si sa-l tina pe banca pe Dayro in conditiile in care a dat 3 goluri in foarte putinul timp in care a jucat,goluri ce inca ne mentin in lupta pt titlu :wall::cursing: ...chiar nu vede diferenta uriasa dintre leguma aia de Lovin si Dayro??? Eu cred ca diferenta e mai mult decat evidenta in favoarea columbianului...

nu se pot compara cei doi pentru ca joaca pe posturi diferite cu atributii diferite.. tactica in seara asta va fi una de sigurantza.. deie Domnul sa ne iasa... bafta!!!

hehe... ce-as vrea un gol al lui Mendoza... din lovitura libera... ca la Brugges..

Suporterii dinamovisti au declarat ca ei urasc mai mult pe Steaua decat isi iubesc propria echipa !

Cred ca asta spune tot !!!

Si nu sunt singurii. Frustrarea lor a depasit demult paroxismu.

Dupa cum spuneam : universul lor se invarte in jurul Stelei si atat ! Ei fara Steaua nu exista !

asta e...e bun dyro dar sunt 11 victorii si un egal..deja e obsesiv si aiurea la fiecare meci sa ii dea toti sfaturi lui Lacatus ...nu o fi el cel mai bun antrenor dar e Stelist si chiar daca nu face cea mai buna echipa Steaua tot trebuie sa castige !

e clar, Mirel la Danciulescu, Ghionea la bratu..

asa e, ce bine ar fi fost Golanski pe dreapta...

hehe, se pare ca nesu e mai rapid si decat bratu... bravo mai copile...

Edited by colaps

Guest
This topic is now closed to further replies.