1on

Laurentiu Reghecampf

128 posts in this topic

reghecampf a inceput sa semene si la fata cu behaila... o fi inceput deja transferul de lichide intre ei?

Sunt curios cat va ramane pe banca Stelei avand in vedere ca la Steaua din 2003 si pana acum vin si pleaca antrenori ca la gara , indiferent daca au avut rezultate promitatoare sau nu .

Fă un bine Stelei si mori .

sunt suparat pe Tatarusanu pentru că e o greseală foarte mare, dar e prea devreme să vorbim despre inlocuirea lui. Tanase a gresit, a avut o iesire si va plati pentru asta. Gazonul ne-a dezavantajat, dar si ei au jucat pe teren. Dacă nu marcam singuri cu portarul, normal că meciul e greu. sunt sigur că baietii vor schimba situatia in retur", a spus Laurentiu Reghecampf la Contraatac, la GSP TV.

Reghe isi cearta jucatorii in presa,iata o noua dovada ca nu va fi niciodata antrenor!...

- Cert e că sintem in grafic. Facem jocuri bune, din pacate, in continuare ratam prea mult. Felicitari baietilor, insă să raminem cu picioarele pe pamint. Sintem pe un drumul corect.

- De pe margine a parut usor de cîștigat.

- N-am dat nici o sansă Ceahlaului. Am avut posesie, i-am dominat, am facut presiune, ne-am impus fară să le dam voie să joace. Am avut placere de a juca, asta vreau să vad la elevii mei meci de meci.

- Rusescu si Rocha au marcat din nou si au ajuns la 10 goluri inscrise impreuna

- sunt jucatori importanti, datoria lor e să dea goluri. Mie imi pare rau de Tanase că nu dă si el goluri la fel ca Rusescu si Rocha, desi are foarte multe actiuni reusite si a avut multe oportunități de a marca.

- Cum vi s-a parut Adi Popa la debut?

- Cred că a inceput cu ceva emotii, dar e un jucator cu calități incredibile. Colectivul l-a acceptat imediat, s-a integrat, o să vedeti că e jucatorul de care Steaua are nevoie.

- Urmează două deplasari, la Vilnius, cu Ekranas, si la Vaslui. Care-i obiectivul?

- Joi seară avem un meci foarte important, trebuie să-l cîștigam pentru a lua o optiune serioasă la calificarea in grupele Europa League. Apoi mergem si la Vaslui tot ca să batem!

- La Vilnius va lipsi Tanase.

- Chiar si fară el, trebuie să ne descurcam. Avem solutii, e si Popa, e si Chipciu, mai sunt si altii, avem un lot valoros.

"Reghecampf e primul antrenor cu care lucrez si pe care il vad ca desi scorul ne e favorabil, grabeste portarul advers pentru a repune mingea mai repede. Spune multe despre mentalitatea pe care o impune" (Mihai Stoica, manager Steaua)

gsp

Poza dupa meciul cu Vaslui . Si de asta il apreciez pe Reghe.

gestul_impresionant_al_lui_reghecampf_dupa_infrangerea_de_la_vaslui_ce_le_a_facut_jucatorilor_chiar_pe_size1.jpg

Edited by gio_stgloria

Deci va lua titlu'!

SONDAJ.jpg

Chiar dacă a pierdut la FRF, Mircea Minea ii va actiona in judecată pe Reghe si Ana Maria Prodan cu acuzatia de inselaciune

Primarul din Chiajna, Mircea Minea, recunoaste că a fost sfatuit de la inceput să nu se incurce cu oameni ca Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan, iar acum regretă că a facut acest lucru.

După ce ProSport v-a informat in ultimele două zile despre conflictul deschis dintre Laurentiu Reghecampf si primarul din Chiajna, Mircea Minea, ieri, acesta din urmă a lansat un atac dur la adresa antrenorului Stelei si a sotiei acestuia, Ana Maria Prodan.

"Nu am vrut să intru in polemică cu acesti oameni, dar vad că ei continuă cu minciunile. Aș vrea să lamuresc problema legată de asa-zisa datorie de 50.000 de euro pe care eu aș avea-o catre Reghe. De la inceput precizez că mă voi supune deciziei FRF si ii voi plati baiatului banii, deoarece nu vreau să fiu depunctat. Însa ii voi da in judecată in civil si pe el si pe Prodanca pentru inselaciune. I-am dat banii in mană lui Reghe la mine in birou. Am martori si acte notariale. Poate confirma si prietenul nostru comun, George Minea. Îmi pare rau si nu imi vine să cred că Reghe se lasă condus de această Ana Maria Prodan", a precizat primarul.

"Rocha avea lectia bine invățată"

În continuare, Mircea Minea a tinut să lamurească si problemele legate de datoriile catre fostii jucatori ai Concordiei.

"Acesti fotbalisti sunt pusi de Ana Maria Prodan să ceară respectivele sume. Cat timp s-a aflat la Concordia Chiajna, această femeie a fost acceptată numai pentru că era sotia antrenorului, Reghecampf. De asta o suportam! Nici nu avea drept de semnatură si nu avea nici contract de muncă la noi. Acesti jucatori au fost platiti in functie de meciurile jucate", a spus primarul, după care a lansat un atac la adresa lui Adi Rocha.

"Ce bani imi mai cere mie acest Rocha? Știe bine că i-am dat cat a meritat. Pai, el mă pacaleste pe mine? Ce să ne mai ferim, el a nu a jucat contra Stelei, deoarece asa a vrut! Și-a luat intentionat al patrulea galben ca să nu joace in meciul urmator cu Steaua! Avea lectia invățata Cred că stia deja că va ajunge in Ghencea", a mai acuzat edilul comunei ilfovene.

Meciul la care face referire primarul din Chiajna e cel din returul campionatului trecut, dintre CS Mioveni - Concordia Chiajna (scor 1-3). Rocha a primit un cartonaș galben in minutele de prelungire, iar in etapa urmatoare el nu a putut evolua din cauză că acumulase patru avertismente. Totusi, la finalul jocului respectiv, Reghecampf s-a dus nervos la Rocha si i-a reprosat tocmai acest lucru, pentru că in mass-media Ciobanul facuse unele afirmatii ciudate, cum că nu si-ar dori ca brazilianul să joace contra Stelei! Ulterior, roș-albastrii au câștigat partida de la Chiajna cu 2-0, dar presa a semnalat atunci că echipa gazdă a pierdut suspect de usor jocul contra roș-albastrilor.

"Reghe vrea bani din transferul lui Popa"

În final, Mircea Minea s-a plans că actualul antrenor al Stelei ii cere 10 procente din suma incasată de la Steaua pentru transferul lui Adi Popa.

"Ca antrenor, jos palaria! Reghe m-a salvat de la retrogradare si ii multumesc pentru asta. Însa ca om, m-a dezamagit total. Lumea m-a sfatuit de la inceput să nu mă incurc cu ei si uite ce am pățit. Acum am aflat că Reghe imi cere pe la Comisii si 10 la sută din transferul lui Adi Popa la Steaua. Vă dati seama pană unde poate să meargă acest om?", a incheiat Minea.

Ana Maria Prodan, sotia lui Reghecampf:

E urat ce face domnul primar. Chiar nu apreciază că i-am adus două milioane de euro in cont si că echipa a ramas in Liga 1!

Dacă spune că ne-a dat 50.000 de euro fară acte, s-ar putea să se autosesize altcineva, pentru că este vorba de bani publici

Laur cere 10% din transferul lui Popa pentru că in contractul cu Chiajna avea trecut acest drept

ProSport

Tehnicianul a blocat achizitionarea lui Yazalde, dorit insistent de Stoica, după care a gasit argumente prin care l-a convins pe Becali să renunte la Curelea si Ferfelea.

Reghecampf a prins putere la Steaua. A demonstrat-o la inceputul acestei saptamini, cind pozitia sa, desi a fost opusă celor sustinute de Mihai Stoica si Ciobanul, in privinta achizitIonari unor jucatori, a avut cîștig de cauza MM si Gigi au dorit să aducă in Ghencea 3 jucatori, primul pe portughezul Yazalde, iar patronul cuplul Curelea-Ferfelea, de la Sportul, insă pentru fiecare fotbalist in parte Reghe a avut argumente prin care a reusit să oprească aducerea lor.

"Yazalde nu e numar 9 si e sub Rusescu!"

Mihai Stoica a insistat la Ciobanul in weekend-ul trecut pentru a da undă verde aducerii lui Yazalde, fotbalist ce apartine de Braga, dar care sezonul trecut a evoluat pentru Rio Ave. Reghe s-a opus insa mai ales după ce a adunat date despre cel pe care MM il prezenta ca fiind un atacant de careu. "Nu e un numar 9, el joacă al doilea virf, deci e pe post cu Rusescu si din ce m-am informat e sub Raul al nostru ca valoare!", i-a explicat Reghe lui Gigi, iar aducerea lui Yazalde a picat.

Trei argumente anti-Curelea

Reghecampf s-a opus apoi si aducerii celor doi jucatori ofensivi de la Sportul. Ciobanul il dorea in mod deosebit pe Curelea, insă Reghe a avut un alt punct de vedere. "E un fotbalist care si mie imi place, insă din trei motive nu trebuie să-l aducem. Primul e că il avem pe Rocha, care e golgeter si care evoluează pe acelasi post. Al doilea, ti-l spun doar tie, nu-l vom face public pentru că nu vreau să-i stricam imaginea, Curelea are probleme medicale, el are neparată nevoie să se opereze, iar al treilea e că pină la iarnă nu va putea juca, el neavind ritm de competitie, practic il aducem degeaba. Și dacă il forțăm si il bagam, o facem degeaba că el nu poate", i-a spus Reghe lui Gigi.

"Îl avem pe Costea, il mai luam si pe Ferfelea?"

Și in cazul lui Ferfelea, Reghecampf a reusit să-l oprească pe Gigi să mai discute cu Șiman: "Îți cere 700.000 de euro, dar noi il avem acolo pe Mihai Costea, care e rezerva Ce să mai facem si cu Ferfelea, plus că ne mai si cere o sumă mare de bani?! Nu e deloc rentabil să-l aducem", i-a zis Reghe patronului.

N-au mai jucat de 4 luni!

Yazalde, Curelea si Ferfelea au aceeasi problema N-au mai jucat un meci oficial de 4 luni, mai precis din luna mai. Portughezul a aparut ultima oară in tricoul lui Rio Ave pe 12 mai, in timp ce Curelea si Ferfelea au disputat ultima partidă pentru Sportul pe 21 mai. De atunci, nu au mai aparut in nici o intilnire oficiala

A cîștigat si cu Tibi Balan

Reghecampf a mai reusit in această saptamină să ia o decizie peste capul patronului sau. L-a introdus pe lista UEFA, cu jucatori care au drept să evolueze in meciurile cu Stuttgart, Molde si Copenhaga, pe Tibi Balan, desi Becali il dorea lasat pe dinafara Antrenorul i-a explicat insă că fostul fotbalist al Sportului poate fi o solutie pentru această toamnă in Europa, iar Gigi i-a acceptat argumentele.

8 transferuri a efectuat Steaua in această vara 6 dintre ele fiind realizate la Dorinta expresă a lui Reghecampf, e vorba de Filip, Pintilii, Rocha, Szukala, Adi Popa, Doru Bratu, ceilalti doi fiind adusi la solicitarea lui Becali (Andrei Dumitraș) si Mihai Stoica (Daniel Georgievski)

gsp

"Eu i-am spus că pe mine mă interesează campionatul. Nu se pune problema să refuze să facă asa cum decid eu. Altfel, pleacă in 3 secunde. Reghe mă sună si mă intreabă dacă sunt la Palat. Vine si imi spune tot, el vrea să vina Asta e relatia mea cu Reghe".

gsp

reghe.jpg

Si cand mai ziceau/credeau unii ca s-a schimbat situatia cu Reghe antenor, ca s-a intrerupt "relatia amoroasa" palat-antrenor...

In conditiile astea cred ca devine invidios si "Lippi" .

Oricum, probabil ca asta e conditia ca asa ajungi antrenor la Steaua, plus sa nu ceri o suma mare. De fapt, cred ca nici n-o cere, e impusa de Jeijei.

Laurentiu Reghecampf a acceptat să intre in dialog cu cititorii Gazetei chiar de ziua sa despre trecut, prezent si viitor.

Coboară primul din autocar si merge direct la receptie. Vorbeste in germana a doua sa limba cu angajatii hotelului in care e cazată Steaua la Stuttgart, le explică de ce are nevoie echipa, apoi acordă un interviu unei reportere din Germania.

După dialogul cu aceasta, acceptă invitatia Gazetei. E relaxat si zimbitor, desi mai e doar o zi pină la testul cu Stuttgart. E ziua lui, dar nu simte acest lucru, doar familia l-a sarbatorit in fugă inainte de plecarea in Germania.

Pagina 1 a Gazetei concepută special pentru aniversarea sa il face să rida Începe discutia.

Barbatii Reghecampf

Prima poză pe care tehnicianul stelist o priveste e si cea mai veche. Nu asteaptă intrebarea, ci intră direct in subiect: "Ce tinar eram! Poza e din anul 2000, de la Cottbus. Ce tin in mină e cartea familiei Reghecampf. E arborele genealogic al familiei, acolo sunt trecute numele tuturor barbatilor din neamul meu!".

1.jpg

Promovare după 36 de ani

Priveste atent monitorul laptopului in asteptarea urmatoarei provocari. "Aici sunt la Aachen. Ce amintiri frumoase! Am jucat acolo peste 100 de meciuri si am promovat cu echipa din Liga a doua in Bundesliga 1. Ce sarbatoare! Echipa nu mai reusise acest lucru de 36 de ani! A fost senzational!", spune sarbatoritul zilei de ieri.

2.jpg

Duelul cu Dorinel

Cele mai multe poze sunt din perioada Germania, locul unde Reghecampf a petrecut nouă ani ca jucator. "Aaa, aici cu Dorinel. Ce fotbalist! Cel mai bun de la Wolfsburg in acea perioadă! Nu mai stiu scorul, dar sigur erau meciuri aspre, asa cum sunt mereu in Germania!", rememorează antrenorul.

3.jpg

"Ce slab eram!"

E prima propozitie pe care o spune in momentul in care pe ecranul laptopului e poza cu el si cu sotia sa, Anamaria. "E din 2008, de la Vegas, atunci cind ne-am casatorit. Anamaria era gravidă cu Bebeto. Dacă m-am schimbat? Pai, nu se vede? Atunci eram mult mai slab. Ce a trecut timpul, anul asta ne-am reinnoit juramintele tot in Las Vegas!", marturiseste Reghe.

4.jpg

Bebeto si tactica

Urmatoarea poză e alaturi de fiul sau de patru ani. O poză recenta din 2012. "Aici vorbeam ca baietii, despre fotbal. Lui Bebeto ii place fotbalul, e interesat, mă bucură acest lucru. Are rabdare si la meciuri, e ascultator. De fapt, in poza asta ii explicam niste scheme tactice!", glumeste tehnicianul roș-albastrilor.

5.jpg

Gatitul, cea mai mare pasiune

O nouă poză de familie, alaturi de sotia sa, Anamaria. "Aici sunt la Chiajna, gateam pentru echipa Era masa de Pasti si am vrut să le fac tuturor o surpriza sunt pasionat de bucatarie, nu am renuntat să gatesc nici acum, cind sunt la Steaua. E felul meu de a evada atunci cind am timp liber!", spune zimbind.

6.jpg

Cosmarul Danemarca

Din nou fotbal, dar nu perioada Germania. "Ce e aici? Meciul cu Danemarca, nu?", incepe Reghecampf să rida "Vă stirneste amintiri neplacute?". Raspunde dintr-un foc: "Acel meci a fost un fiasco de la bun inceput. De la gazon pină la final. Am fost rezerva am intrat la 2-2 si am gresit la golul de 3-2, recunosc, apoi a gresit si nasul Contra si s-a facut in final 5-2. Fiecare are destinul lui. Acesta a fost al meu la echipa natională", povesteste Reghecampf despre meciul din 29 martie 2003. Singurul al sau la echipa nationala

7.jpg

"Foarfeca" lui Ciocoiu

Inevitabil, insiruirea de poze ajunge si la una in tricoul Stelei. "E de la meciul cu Aston Villa", spune rapid antrenorul. "Nu e cu West Ham?", intervine de pe margine Lutu. "Nu, nu, e cu Villa, cind a dat Ciocoiu "foarfeca" aia senzationala Era 1997, pacat că nu ne-am calificat, ne-au batut 2-0 in returul din Anglia".

8.jpg

Pozele se termina dialogul merge mai departe.

- Cum vă simtiti la 37 de ani?

- sunt bine, bine.

- Vă considerati un antrenor tinar?

- Nu, cred că am acumulat destulă experiență, sunt deja in meseria asta de aproape patru ani. În plus, in fotbalul romanesc inveti multe, e un campionat puternic si cred că m-am calit in acest timp.

- Dumneavoastră antrenati, dar un jucator din generatia dumneavoastra Danciulescu, incă joacă si a spus că vrea să mai continue si din vara

- Eu nu am mai putut. Cei nouă ani petrecuti in Germania m-au stors, pur si simplu. Apoi, am avut si probleme de sanatate, ceva pe la ficat, si nu mai puteam face efort. Am zis că e mai bine să mă retrag, să fac scolile pe care doream să le termin si să mă apuc să antrenez.

Sursa: GSP

Reghecampf chiar a muncit la Steaua (si nu sunt ironic) insa caracterul sau de manelist si cocalar la transformat in sclav

Are doua defecte : sotia si ciobanul.

Reghecampf chiar a muncit la Steaua (si nu sunt ironic) insa caracterul sau de manelist si cocalar la transformat in sclav

Gramatica limbii romane lasa de dorit cateodata , totusi , ne permitem sa folosim expresii uzuale "manelist si cocalar" .

Despre antrenorul Stelei,Reghecampf - nu pot sa spun ca este cel mai bun sau printre cei mai buni antrenori pe care i-a avut Steaua in ultima vreme , nu are niciun trofeu la activ in aceasta profesie dar cu siguranta este unul dintre cei mai capabili . Si-a inceput ciclul de antrenor la o echipa mica , Snagov , apoi a continuat cu Bistrita si Craiova unde nu a fost lasat sa isi duca treaba la bun sfarsit din alte motive , mai putin fotbalistice , urmand ca la Chiajna sa arate ceea ce poate ; a urmat Steaua si pana acum macar nu ne mai putem plange ca suntem o echipa apatica ca in ultimii ani , o echipa care se chinuia sa ajunga la poarta si mai ales sa marcheze , ba chiar Steaua e o echipa total schimbata dupa venirea lui Reghecampf in comparatie cu ceea ce a jucat in ultimii 5 ani .

Sa nu visam , este deja inceputul , urmeaza o serie de 7-8 meciuri importante , apoi inca vreo 7-8 luni pana la sfarsitul sezonului , dupa care putem aduce in prim-plan atat critici/laude.

Edited by kaspersky

Steaua, după 9 etape, in campionatele anterioare:

12/13, 22 puncte (Reghecampf antrenor)

11/12, 14 puncte

10/11 - 15 puncte

09/10 - 15 puncte

08/09 - 20 puncte

07/08 - 16 puncte

06/07 - 20 puncte (Olaroiu antrenor)

05/06 - 23 puncte (Protasov antrenor)

Gramatica limbii romane lasa de dorit cateodata , totusi , ne permitem sa folosim expresii uzuale "manelist si cocalar" .

Despre antrenorul Stelei,Reghecampf - nu pot sa spun ca este cel mai bun sau printre cei mai buni antrenori pe care i-a avut Steaua in ultima vreme , nu are niciun trofeu la activ in aceasta profesie dar cu siguranta este unul dintre cei mai capabili . Si-a inceput ciclul de antrenor la o echipa mica , Snagov , apoi a continuat cu Bistrita si Craiova unde nu a fost lasat sa isi duca treaba la bun sfarsit din alte motive , mai putin fotbalistice , urmand ca la Chiajna sa arate ceea ce poate ; a urmat Steaua si pana acum macar nu ne mai putem plange ca suntem o echipa apatica ca in ultimii ani , o echipa care se chinuia sa ajunga la poarta si mai ales sa marcheze , ba chiar Steaua e o echipa total schimbata dupa venirea lui Reghecampf in comparatie cu ceea ce a jucat in ultimii 5 ani .

Sa nu visam , este deja inceputul , urmeaza o serie de 7-8 meciuri importante , apoi inca vreo 7-8 luni pana la sfarsitul sezonului , dupa care putem aduce in prim-plan atat critici/laude.

Ti-am gasit o virgula lipsa. :D

Daca sunteti de acord pot sa ii trimit un mesaj domnului Reghecampf sa intre pe site sa discute cu suporterii pe acest topic...am mai vorbit cu dansul pe facebook si chiar e deschis la discutii cu suporterii..

Impresarul FIFA Dumitru Tudor a fost ridicat de catre procurori, care i-au facut un flagrant intr-un restaurant din Bucuresti.

Acesta a fost retinut de politisti in aceasta seara, in Capitala, dupa ce i-a santajat pe antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, si pe sotia acestuia, Ana-Maria Prodan, de la care a primit 12.000 de lei pentru a nu dezvalui informatii considerate compromitatoare.

Surse din Politie au declarat, pentru MEDIAFAX, ca fostul impresar, cunoscut in lumea fotbalului cu porecla "Ciorba", ii santaja de mai multa vreme pe antrenorul Stelei si pe sotia acestuia.

Tudor le-a spus celor doi ca, daca nu platesc banii ceruti de el, va face publice informatii despre ei considerate compromitatoare.

Reghecampf si Prodan au reclamat la Politie, astfel ca, joi seara, a fost organizat un flagrant.

Potrivit acelorasi surse, Dumitru Tudor le-a cerut celor doi sa-i aduca, la un restaurant din sectorul 1, o prima transa de 12.000 de lei. Dupa ce a primit banii, fostul impresar a fost prins de politisti si dus la audieri.

In aprilie 2011, fiul lui Dumitru Tudor, Dragos, a fost retinut in Olanda, alaturi de Natalia Mateut, fiica fostului fotbalist Dorin Mateut, si de alti doi tineri, pentru folosire de carduri bancare false.

E cel mai bun antrenor pe care l-a avut Steaua dupa plecarea lui Olaroiu. Sper sa ramana aici si sa devina un fel de Ferguson. Exagerez putin, insa e gratis sa visezi.