Posted April 15, 2008 · Report post Nume: Laurentiu Aurelian REGHECAMPF Data nasterii: 19.09.1975 Locul nasterii: Targoviste Inaltime: 174 cm Greutate: 70 kg Nationalitate: Romanian Post: mijlocas/fundas dreapta A jucat la Steaua 3 ani (1997-2000, cu o pauza la Litex Loveci jumatate din sezonul 1998-1999). A ctigat cu Steaua Campionatul (1997, 1998), Cupa (1997, 1999) si Supercupa Romaniei (1999). Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2008 · Report post Se aude ca cica ar veni la vara la dinam0.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2008 (edited) · Report post Așa este. Da' io nu cred. Nu cred cã ar da el Germania, chiar dacã joacã sau nu la Aachen, pe Dinamo. Mai ales cã la Dinamo e haos în acest moment. Edited April 15, 2008 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2008 · Report post daca am timp merg maine la meci si am sa il intreb daca e ceva adevarat!!! sar putea sa plece la javre ca nu mai joaca deloc la aachen Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2008 · Report post Nu cred.. adica .. sunt multi "stelisti pana la moarte" convertiti in maidanezi. Dar am incredere ca nu va accepta oferta lui dimano... cel putin asa sper. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2008 · Report post eu nu cred ca il dau nemtii plus ca nu cred ca ar vrea el sa revina in Romania Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 (edited) · Report post Iata ca, dupa 12 ani, Laurentiu Reghecampf, devenit, intre timp, sot al Aneimariei Prodan, se intoarce ca "antrenor" in primul lui mandat la Steaua, dupa ce a salvat Concordia Chiajna de la retrogradare. Sa vedem cat va dura acest prim mandat si daca va izbuti sa repete aceeasi performanta si cu Steaua. Edited May 21, 2012 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post Reghecampf, ca antrenor Sezonul: Echipa Meciuri / Puncte 2009-2010: Snagov (Liga 2) 18/39 2009-2010: U Craiova (Liga 1) 2/3 2010-2011: Gloria Bistrita (Liga 1) 13/13 2010-2011: Snagov (Liga 2) 5/12 2010-2011: U Craiova (Liga 1) 6/4 2011-2012: Snagov (Liga 2) 15/21 2011-2012: Chiajna (Liga 1) 16/34 4 ani a jucat Reghecampf la Steaua, in perioada 1996-2000 5 trofee a cucerit Reghecampf cu Steaua, ca jucator: două titluri, două Cupe si o Supercupă a Romaniei 4 echipe a antrenat pină acum Reghecampf in cei 3 ani de cind a debutat ca "principal": Snagov, Gloria Bistrita, U Craiova si Concordia Chiajna 9 ani a jucat Reghecampf in Germania, la 3 echipe diferite: Energie Cottbus, Alemannia Aachen si Kaiserslautern Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post , dupa ce a salvat Concordia Chiajna de la retrogradare. Sa vedem cat va dura acest prim mandat si daca va izbuti sa repete aceeasi performanta si cu Steaua. Sunt sigur ca "performanta" asta e la indemana lui,chiar si printre unele "tunuri" la pariuri!... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 (edited) · Report post Depinde cum o iei. Ca sa poti spune ca ai salvat un club de la retrogradare eu inteleg sa termini sezonul deasupra liniei, fiind antrenor al clubului respectiv. Sau macar sa ii fii antrenor cand matematic nu mai poate retrograda (adica, sa zic, in ultimele 10 etape ale campionatulu; adica Reghecampf sa ramana antrenor pana prin etapa 25). Edited May 21, 2012 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post Ce sistem a jucat la Chiajna in acest retur? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post Ce sistem a jucat la Chiajna in acest retur? Cel mai des 1pauza /2final , dar mai facea bani frumosi si pe multe cartonase luate in cateva minute,multe goluri pe final cu Brasovul etc... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post Eu ii doresc succes,dar nu sunt foarte increzator in calitatile lui de antrenor. Sper sa ma insel. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post Iata ca, dupa 12 ani, Laurentiu Reghecampf, devenit, intre timp, sot al Aneimariei Prodan, se intoarce ca "antrenor" in primul lui mandat la Steaua, dupa ce a salvat Concordia Chiajna de la retrogradare. Sa vedem cat va dura acest prim mandat si daca va izbuti sa repete aceeasi performanta si cu Steaua. Obiectiv maret! Va reusi insa! Cand-i va fi greu o va avea alaturi pe Prodan sa-i ridice moralul. Cel mai des 1pauza /2final Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post Cu Regheton si Ro-Cha-cha-cha, Steaua danseaza samba! Prodanco, sus pe masa! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post Prodanco, sus textila , ca ne-a Jiji s-a rusinat !!! Acum serios, ce-a ajuns Steaua, gata, luam un antrenor pentru ca a salvat niste amarati de la retrogradare, dupa doar un retur...Ca sa nu mai spun si de chestiile ce planeaza asupra-i... Azi-maine o sa luam de undeva pe unu' care a reusit sa salveze o echipa de la retrogradarea din C ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post Bah, care are talent la compus muzica pentru piesa "Sus pe Maibac, jos textila?" Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post Bah, care are talent la compus muzica pentru piesa "Sus pe Maibac, jos textila?" Esti rau, stii ca lui ne-a Jiji nu-i plac asemenea chestii, gen curvasarai !!! Prefera mai degraba "Impodobeste Prodanco Maibacul" ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post "Am semnat pe un an. Obiectivul este cîștigarea campionatului si calificarea in grupele Ligii Campionilor. Eu vreau si Cupa, normal, dar principala tintă e locul 1, clar. Echipa care e acum la Steaua are potentialul de a cîștiga campionatul. Nu e o problemă că sunt tinar, să ne uitam la exemplul Di Matteo. Oferta Stelei a avut prioritate si pentru că am jucat la Steaua. Am avut si alte oferte. Cu Rapid n-am avut nici o discutie. MM e managerul general si el va face legatura cu echipa. Dar peste mine nu se va baga nimeni, nici patronul. Eu n-am nici o treabă cu patronul, atita timp cit eu mă ocup de echipa de antrenamente, restul nu mă intereseaza Oriunde m-aș fi dus in Romania ar fi fost un risc. Eu mă duc peste tot să cîștig, asta e filozofia mea. La echipă există un singur sef, antrenorul. Pe mine nu mă interesează ce se discută in jurul echipei. Eu am mină liberă de la echipă". Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post "Am semnat pe un an. Obiectivul este cîștigarea campionatului si calificarea in grupele Ligii Campionilor.". Cum plm daca a semnat pe un singur an??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 · Report post Pai, bah: daca ia titlu' in primele 3 luni (iulie-august-septembrie), contractul se prelungeste automat, deci el va juca pentru grupe la inceputul toamnei lu' 2013. Nu e 1 an? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2012 · Report post Ce sistem a jucat la Chiajna in acest retur? Hai ma, chiar nu a avut niciunul placerea masochista sa urmareasca meciurile Concordiei Chiajna? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2012 · Report post Bah, care are talent la compus muzica pentru piesa "Sus pe Maibac, jos textila?" Manea sau Reggae (Reghe) ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2012 · Report post Nu cred ca va rezista mult Reghecampf pe banca Stelei.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2012 · Report post Eu cred ca va rezista. La Chiajna a facut lucruri bune. Share this post Link to post Share on other sites