Sign in to follow this  
Followers 0
George Stan

Organizarea Interna Aiss [UPDATE]

2 posts in this topic

In urma sedintei din 7 decembrie, s-a ajuns la concluzia necesitatii formarii unor echipe "tematice" ale AISS. Scopul si rolul acestora este sa asigure o comunicare mai eficienta intre membrii AISS, luarea unor decizii mai rapide, precum si colaborarea mai simpla pentru realizarea diverselor proiecte sau activitati ale AISS. Componenta echipelor:

 

Echipa IT

(se ocupa de intretinerea si updatarea celor doua situri ale AISS, fcsteaua.ro si AISS.ro)

 

George Stan

Azzido

Carmina

Bodanel

andyro

 

 

Echipa de Organizare si Logistica

(se ocupa de activitati diverse si aparent marunte, precum ridicarea si expedierea legitimatiilor de membru, tinerea evidentei formularelor de inscriere, expedierea de colete sau alte obiecte etc)

 

Marmota

bodanelu

AndreiTB

AdiM

Maldini_Steaua

 

 

Echipa de marketing & PR

(se ocupa de imaginea si brandul AISS, relatia cu massmedia, strategii de atragere a noilor membri)

 

Vasile Constantin - lbj

Doroftei Marius - yo_marius

Constantin Adrian - kustino

Florea Tiberiu - greco

Stroe Adrian - andyro

Bergthaller Alexandru- miaus

Aursulesei Andrei - dj andres

Paunescu Vladi - supervladitm

Somanescu Mihai

 

 

Echipa juridica

 

Alex (Piece of Mind)

Ovidiu (SSK)

 

 

Echipa privind Membrii Onorifici

(se ocupa de atragerea membrilor onorifici, plus diverse alte forme de contact cu fostele glorii ale Stelei)

 

Stanici

Gabriel E.

 

 

Echipa de HR (Human Resources)

 

novac

Fane casieru'

Yoyoyoi

axl

forever_Steaua

alina_mihaela

Il Soldatino

 

 

Echipa de conducere

(are acces la toate forumurile, tine legatura cu managerii de echipe, coordoneaza activitatea departamentelor, raspunde de realizarea proiectelor Asociatiei)

 

George Stan

Ovidiu Bold - SSK

Tiberiu Florea - greco

 

 

Strategie

 

Greco

 

 

Persoane care raspund intrebarilor legate de AISS pe forumul fcsteaua.ro

 

carminastan

yo_marius

andyro

SSK

 

 

 

Alte precizari necesare:

 

Aceste echipe NU sunt definitive! Doar pentru ca nu va regasiti in acest moment in niciuna din ele nu inseamna ca nu puteti face parte din ele pe viitor. Ele reflecta doar componenta la care s-a ajuns in seara zilei de vineri. Listele raman deschise si pentru alti doritori.

 

Implicarea voastra in aceste echipe tematice trebuie sa se faca de principiu tinand cont de pregatirea voastra, dar si de alte calitati sau talente in vreunul din aceste domenii.

 

Fiecare echipa va avea un circuit de comunicare intern, pentru a usura si simplifica luarea deciziilor. Cel mai probabil el va exista pe acest forum, va fi deschis vizualizarii si de catre ceilalti membri AISS, dar nu vor putea posta decat membrii respectivei echipe.

 

Evident ca daca doriti sa va implicati sau sa ajutati si alte echipe decat cea din care faceti parte, sunteti bineveniti. In masura in care, in anumite momente, vom observa ca sarcinile uneia dintre echipe sunt prea numeroase si nu pot fi indeplinite doar de catre membrii acesteia, acea echipa va fi ajutata de restul membrilor AISS.

 

Mult succes!

 

 

editare ulterioara: Componenta echipelor este actualizata la data de 13 mai 2008. Managerii de departamente care au de facut adaugiri sau corecturi sunt rugati sa mi le transmita. Unele echipe (de ex., Membrii Onorifici) vor mai suferi in mod cert modificari.

 

SSK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deoarece dorim ca tot mai multă lume să se implice in dezvoltarea asociației, suntem in căutare de membri activi care să ne ajute in indeplinirea cu succes a obiectivelor pe care le-am stabilit incă de la inființare. Și cum fiecare membru este incurajat să-și demonstreze abilitățile in cadrul celor 4 departamente ale AISS( marketing & pr, juridic, logistică și IT), am deschis o nouă sesiune de recrutare.

 

 

 

De ce ar trebui să te implici activ in cadrul asociației? Pentru că iți poți pune in valoare mult mai ușor ideile; pentru că lucrezi alături de niște tineri cu care imparți aceleași idealuri și care sunt pasionați de aceleași domenii ca și tine; pentru că poți să-ți dovedești talentul de negociator, obținând cele mai bune oferte pentru suporterii steliști; pentru că vei putea să te mândrești că ai promovat o idee revoluționară; pentru că poți să exersezi, să te perfecționezi, să inovezi și să-ți creezi un portofoliu care să fie recunoscut de către ceilalți.

 

 

 

Pentru că toți avem in comun pasiunea pentru sport și mai ales stelismul, va trebui să vedem impreună care e rolul pe care vrei să-l ocupi in echipa AISS. Iată și descrierea departamentelor, precum și profilul pe care ar trebui să-l indeplinești in cazul in care iți dorești o implicare activă in cadrul asociației:

 

 

 

1. Marketing & PR: Se ocupă in principal de imaginea și brandul AISS, de comunicarea cu suporterii sau cu mass-media, dezvoltă strategii de atragere a noilor membri, strategii de mărire a fondurilor AISS, atragerea fostelor glorii in colectivul AISS prin acordarea distincției de membru onorific și dezvoltarea unor relații cu aceștia, dezvoltarea de materiale de prezentare sau atragerea de sponsori pentru evenimentele desfășurate de AISS.

 

Suntem in căutare de tineri care să se implice in activitățile departamentului, care să lucreze sau să fie pasionați de unul dintre domeniile marketing sau comunicare. De asemenea, suntem cu ochii in patru și după un bun grafician care să stăpânească bine photoshopul.

 

Daca ești interesat, trimite-ne un mail la [email protected] in care să ne spui câteva cuvinte despre tine și ce așteptări sau imbunătățiri ai pentru departamentul de marketing.

 

 

 

2. Departamentul juridic: Are ca principal scop oferirea de informații și asistență juridică in beneficiul membrilor AISS (precum și al altor suporteri steliști, in anumite situații) in acele cazuri in care se impune furnizarea de astfel de informații. Concret, membrii acestui departament vor fi responsabili cu oferirea de explicații juridice cu privire la diverse circumstanțe ce pot apărea sau, daca e cazul, cu redactarea unor acte relativ simple (cereri, notificări, contestații). Din aceste motive, membrii departamentului trebuie să stăpâneasca noțiuni juridice elementare (sa fie studenți sau absolvenți ai Facultăților de Drept).

 

Dacă vrei să faci parte din departamentul juridic, trimite-ne un mail la [email protected] in care să ne spui câteva cuvinte despre tine.

 

 

 

3. Logistica: Printre diversele activități și aparent mărunte desfășurate de departamentul de logistică se numără ridicarea formularelor de inscriere, inscrierea membrilor in baza de date, ridicarea și expedierea legitimațiilor de membru, a coletelor, tricourilor precum și a altor obiecte necesare celorlalte departamente ale AISS, trimiterea de scrisori, felicitări sau alte materiale promoționale către suporterii din țară. Un departament de logistică bine dezvoltat este necesar pentru buna desfășurare a celorlalte activități ale organizației prin realizarea in timp util a sarcinilor necesare. Pentru a face parte din departamentul logistică este necesară o disponibilitate(ca timp și mobilitate) pentru a realiza sarcinile departamentului.

 

Dacă vrei să faci parte din departamentul logistică, trimite-ne un mail la [email protected]

 

 

 

4. IT: Departamentul de IT are ca principal scop administrarea siteurilor fcsteaua.ro, AISS.ro, Steaua.ro si stelist.ro. Printre principalele activități ale responsabilului IT se numără adăugarea și editarea de articole, fotografii sau clipuri pentru fcsteaua.ro sau AISS.ro sau editarea sau comprimarea de fișiere video. În afara de mult entuziasm, răbdare și posibilitatea de a accesa zilnic siteurile iar la nevoie, să petreacă mult timp in fața calculatorului pentru a rezolva anumite probleme specifice, cei care vor să se implice in acest departament trebuie să aibă cunoștințe necesare de html si php(nivel incepător/intermediar), experiență in administrarea platformei wordpress si IPB, administrare Linux nivel intermediar “ capabil să execute backup la intervale prestabilite de timp, cunoștințe de securitatea informațiilor(nivel mediu/avansat).

 

Dacă vrei să faci parte din departamentul IT, trimite-ne un mail la [email protected] .

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0