stelistul1977

Members
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

stelistul1977 last won the day on November 15 2021

stelistul1977 had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About stelistul1977

 1. poate nu vor sa imparta aceeasi peluza cu tradatori , bijnitari, drogati, bulangii, travestiti.
 2. inainte cand se mai aclamau jucatorii , acum vine burtosul X si il injura din tribuna ...
 3. a fost mai bun Martin Tudor, Dumnezeu sa-l ierte!
 4. a aparat penalty cu Inter
 5. Macar ne gasim amuzamentul in timpul meciurilor cu Vlad in poarta
 6. Nita daca se accidenteaza il plang toti microbistii. Si eu am luat bataie in 41 de la rapidistii lui Plete, inca mai am cicatrice de la cutterul pe care l-au folosit sa ma felieze . Intre timp, sudul e absent motivat la meciuri, titan si nucleo stau frumos in fotolii si se uita pe digi sau pe Pro TV la meciuri si noi suntem impanziti de copii ultras. Deh, se mai întâmplă! Cam de prin 2012-2013 se intampla si nu e bine. Mustata e singurul lider (cred) care are asa influente cu clanuri (sportivilor, amet metin... t2 rapid). Singurul care merita un respect deosebit e John restul in frunte cu domnul Enache Cosmin (lider tornado) merita m... salut
 7. Io cu chelie ala am avut tangente din 2005 :))). Si da , pe Bubu l-a omorat unu de la t2 rapid. Cu echipa n am treaba, e acceptabila si joaca binisor mai putin 2 parasute. Mustata a fost, este si va fi (si el si toata natia lui de absolventi) un mare taran. Am un oarecare respect pentru faptul ca mereu tinea peluza activa si nu statea 1 minut fara sa cante, dar totusi pentru pândele organizate pentru Peluza Sud in urma cu vreo 14 ani nu o sa l uit. Am luat si eu bataie atunci, impreuna cu mulți altii de la malacii lui. Toate bune!
 8. Oricum, de cand a venit musti si compania lui de bijnitari inapoi n am mai dat prin peluza
 9. Neah, prefer sa stau comod pe fotoliu decat sa stau in aceeasi peluza unde au stat cei de la sud. Ca de obicei, acasa e mai bine, o stiu si ei.
 10. @Azzidocum vedem si noi filmarile uploadate pe site? Ca pe orice/oriunde m as uita imi da eroare.. vreau sa downloadez cateva sa ma uit pe TV la ele si sa plang ca acum avem 30 de parliti in peluza
 11. spuneti sincer domnule Ioan Dorobantu , vreti sa-i sodomizati familia lui Andrei Vlad?
 12. Aia era adevarata pasiune pentru culori, din primul rand pana la tabela sus canta lumea
 13. Eu niciodata nu l-am inghitit pe omul asta, mai ales cand vorbea de suporteri... el era "tribunist" si vorbea de ultrasii de la sud ca aruncau cu TORTE in teren.
 14. Si eu am fost , pe 23 august... ce atmosfera se făcea atunci. Eram pe undeva prin zona celor de la Tradizione si am ajuns acasă fara voce ,dar bucuros ca ne calificaseram.
 15. Pițurcă se mută ca ... pișatul in vant, dacă azi spun aia ca are drept de promovare CSA , se muta acolo , daca se califica FCSB mai departe in Europa , din nou , se mută. El si cu Craciunescu , 2 desculti. Stiu ce a facut pentru clubul nostru drag , dar acum la bătrânețe s-a stricat grav si iremediabil..