Helmuth

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Helmuth

 1. Si uite ca au trecut 3 ani de atunci si ei tot așteaptă să se decidă palmaresul Stelei in favoarea lor. :))))
 2. Acolo a jucat Primăria Sectorului 1 cu CSA Steaua 2017.
 3. Martin Tudor a murit la doar 43 de ani, de infarct. El a fost portar pentru echipa Steaua. In 2010 s-a retras din activitate.
 4. Cred ca pot adauga si ultimul meu meci pe stadion pentru a susține Steaua. Steaua VS HERMANSTADT 3-0 - 11.02.2019.
 5. Dragi stelisti va propun un topic in care sa ne amintim de primul meci la care am asistat pe stadion in viata noastra de stelisti pentru a ne susține echipa favorită Steaua Bucuresti. Voi incepe eu cu exemplul. A fost un meci de Cupa Steaua vs Dinamo pe 24.04.2002. Scorul spre dezamăgirea mea a fost unul defavorabil Stelei. 0-1 gol marcat de Claudiu Niculescu. Voi cauta si un articol din presa despre acest meci. Am rugămintea ca si voi in limita posibilităților sa încercați să găsiți un articol despre primul vostru meci pe Ghencea... FORZA Steaua BUCUREȘTI!
 6. No. Nu e problemă. Sunt obișnuit cu #astia. Eu am intrat 3 ani de zile pe site-ul CCA libera. Să vezi acolo ce apelative primeam. Am pielea tabacita. Dar #rezist. Să mă vezi in realitate cum ma cert cu rapidistii de la muncă. Hahaha.... Am experienta acumulată în ultimii 5 ani încât și dacă mă pui in mijlocul lupilor o sa fiu in fruntea haitei. Nu aia de la Petrolul ca sunt supărați in seara asta. Mâine sper ca noi sa fim fericiti ca pe vremuri. FORZA Steaua!
 7. Pe bune. Ai fost încă de la primul meci jucat pe Ghencea? Esti un stelist Adevarat. Ma uit pe comentariile unor neaveniți precum unubatran sau altii la adresa ta și imi dau seama cata nedreptate este la clubul nostru.
 8. https://www.prosport.ro/fotbal-intern/cupa-Romaniei/13-cu-noroc-povestea-victoriei-din-2002-in-semifinalele-cupei-asteptata-de-Dinamo-de-pe-vremea-lui-Valentin-ceausescu-fanii-ne-au-injurat-12330080 Asa cum am promis. Am revenit și cu un articol din presa despre primul meu meci la care am asistat in Peluza Nord din Ghencea. Steaua – Dinamo 0-1 (Claudiu Niculescu ”75 ) 24 Aprilie 2002, stadionul Ghencea Steaua: M. Tudor – D. Bălan, M. Baciu, M. Rădoi, B.Nicolae (”82 M. Neșu) – P. Stoica, Fl. Dumitru, E. Lincar, D. Mitriță – E. Trică (”90 M. Luca), Cl. Răducanu. Antrenor: Victor Pițurcă Dinamo: B. Lobonț – G. Kiriță, B.Onuț, S. Iodi, I.Tâlvan – C.Ilie(”52 Fl. Petre), Fl.Pârvu, I.Tameș, Vl. Munteanu(”90 Zicu) – Cl.Drăgan, Cl. Niculescu (”82 I. Dănciulescu). Antrenor: Cornel Dinu
 9. Cred ca avem generali care țin cu Dinamo sau Rapid. Cred ca chiar Talpan tine cu Dinamo. Imi amintesc ca la un meci FCSB vs Dinamo a declarat clar ca isi doreste ca Dinamo să câștige... Si am văzut mulți rapidisti care se duc alături de Peluza Sud la meciurile CSA. Doar sa arate ca aia sunt mai multi decat noi in prima Liga. Hahaha. Niste prosti care nu au ce face in viata.