Cosmin Andrei

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Cosmin Andrei last won the day on September 27 2017

Cosmin Andrei had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Cosmin Andrei

Recent Profile Visitors

1,328 profile views
 1. Vorba generalului ala: la ce foloseste palmaresul? CSA are impresia ca daca ar pune mana pe palmares ar avea automat si coeficientul:))), ca in rest nu prea te ajuta la nimica. Aaaa ca sa te lauzi pe la vecini. De asta palmaresul nici nu se poate evalua. Nustiu de ce se tot bat atat in instanta FC U si CS U pentru palmares, avand in vedere ca nici Stiinta oricum nu a mai jucat in Europa din 90 si ceva.
 2. Aceasta discutie deja provoaca mari dureri de cap. Lucrurile se pot simplifica mult mai simplu: Daca LPF si FRF decid ca palmaresul apartine FCSB-ului poti sa te duci in 10 instante ca nu vei castiga. E o competitie privata unde ca sa participi trebuie sa respecti anumite reguli fie ca-ti convine fie ca nu. Adevarata Craiova iti recomand un comentariu sau un articol de al lui A.H. Omul explica foarte clar(as zice ca la prosti) care e diferenta dintre palmares, trofee si marca. Ultimele 2 pot fi trecute in contabilitate in schimb palmaresul nu. Atat Universitatea din Craiova(sau cum se cheama clubul mama) cat si CSA pot sa zica ca ei o detin si pe mama. Ei nu au fost afiliati niciodata.
 3. A aparut si pipi:))). besliud si tatal tau a fost tot o oaie comunista? ,, Stelist din tata in fiu ".
 4. Unde scrie ca a pierdut palmaresul si poate ne pui si noua la dispozitie intreaga motivare nu bucati de pe ziare nustiu cum:)).
 5. joseph sa mori tu.Cine are de inteles ma intelege si asa. Bine nu si in cazul unui troll ca tine. Cum e vremea prin Congo?
 6. Pai vezi ce bine ca am scapat de voi. Fara oameni dinastea ca voi lumea va veni cu mai mult drag la meci. Eu zic sa va duceti in Congo si sa va bateti acolo. Sa stii ca eu nu voi plange dupa dinastea care vin la meci doar sa-si incordeze muschii dupa 3 ore de betie.
 7. besliud probabil ca la tine huligani inseamna Peluza Sud vs PCH la Budapeste. Daca la asta te referi atunci ma bucur ca am scapat de voi. Uite exemplu de ciobani:
 8. besliud eu zic sa nu ne mai porti atata de grija. Mai usor cu frustrarile sau ce credeati ca fara Sud o sa ajungem vai mama noastra. Stai relaxat ca lucrurile vor merge din ce in ce mai bine.
 9. UnuBatran felicitari. Nu-i baga in seama pe acesti ,, stelisti ". Important e ce crezi tu. Baietii astia sustin ca Becali a furat Steaua. Pai daca o furi nu tot Steaua e. Dar nu ai ce sa le faci. Ei vad CSA Steaua ca pe echipa din trecut. Dar din 98 si pana in prezent lucrurile s-au mai schimbat in fotbal.