BogdanD

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BogdanD

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. Am reusit sa ma intru prin vechea varianta ... de ce nu a mers o perioada si acum merge ... ma depaseste ... 1. Reset password ... 2. Login cu parola obtinuta si user name Nu voi incerca sa schimb parola ... In cazul in care nu va mai functiona voi apela la: http://www.fcsteaua....rror=invalidkey
 2. La mine nu mai merge nimic ... Nu reusesc sa intru nici prin vechea metoda ... Chiar nu se poate rezolva ??!!
 3. So ... ajuns acasa ... aceeasi problema ... Singura solutie identificata: reset password ... am primit cele doua mail'uri ... m-am logat cu user name si new password si merge ... nu am sa mai incerc sa schimb nimic ... O seara frumoasa!
 4. Am incercat si varianta cu noua parola introdusa cu toate ca am primit mesaj de eroare in momentul in care am incercat sa schimb parola ... am considerat ca poate noua parola a ajuns in baza de date dar pagina de confirmare nu functioneaza ... Spre surprinderea mea nu primesc mesaj: user sau parola incorecte ... pur si simplu nu-mi apare nimic ... pagina se reseteaza si nu ma logheaza ... Astept sa ajung acasa sa vad daca am ramas logat ... in caz contrar voi merge pe varianta reset password si daca merge nu o voi mai schimba ... I'll keep you all posted with my "progress". B
 5. Foarte frumos! Subscriu! Ura fata de un oier este mai puternica decat dragostea pentru aceasta minunata echipa! Dar nu pentru toti! Nu pentru mine! Sa suferi pana mori alaturi de ceea ce iubesti este dragoste adevarata ... la bine si la greu!
 6. Cred ca se intampla lucruri foarte ciudate ... Am mers pe varianta password recovery si am reusit sa ma loghez folosind user name si New password (primita pe mail) ... foarte frumos ... Am incercat sa schimb parola si primesc eroare ... Plec de acasa si la servici incerc sa ma loghez pe acelasi principiu ... User name si New password (primita pe mail) ... Credeti ca mai merge? NU! Prin urmare sunt iarasi in imposibilitatea de a ma loga pe site ... si cred ca am incercat toate variantele posibile ... pacat ... Sunt foarte curios daca pe laptopul de acasa am ramas logat sau nu ... o sa vad ... Guys ... please fix this somehow!
 7. Dear all, cred ca ceva se intampla cu site-ul la nivel tehnic ce merita investigat. Am incercat sa ma loghez de ceva timp pe fcsteaua.ro dar nu am reusit ... prin urmare nu pot participa la discutii. Logarea cu facebook nu merge, procesul de recovery password se opreste (nu functioneaza) dupa ce primesti mail-ul cu user ID si activation Key (dupa ce le introduc pur si simplu nu trece mai departe) ... Am incercat in repetate randuri sa fac un cont nou si nu merge!! nu pot sa trec la pasul 2! Daca asta se intampla pentru toti utilizatorii imi imaginez ca majoritatea renunta la orice intentie de a participa la discutii si nu cred ca semnaleaza problema din moment ce nu exista o modalitate rapida de a trimite un feedback ... cel putin eu nu am gasit. Pana si messengerul nu merge ... am trimis un mesaj lui Xray pe aceasta tema dar nu pt sa vad daca am primit vreun raspuns. Am fost surprins sa vad ca pot sa ma loghez pe forum cu facebook ... dar daca intru pe site ... nici o sansa! Please fix it ... sau sa avem osibilitatea de a comenta un articol fara logare ... nu este ideal avand in vedere cati idioti sunt acum "liberi" pe net ... dar mai bine asa decat sa nu putem sa comunicam intre noi. Hai Steaua!