semperfidelis

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About semperfidelis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Salut prieteni! Pe 7 mai ,asa cum stim cu totii,sarbatorim castigarea celui mai important trofeu.In amintirea celei mai memorabile seri a fotbalului romanesc,am facut si eu un video pe carer il puteti vedea aici.
 2. Rog un moderator sa stearga celalate postari ale topicului.Pur si simplu nu am vazut ca s-a postat topicul de la prima incercare si am mai apasat de vreo 5 ori.Imi cer mii de scuze !
 3. Salut prieteni.Frunzarind youtube-ul,am gasit o melodie ce cred ca s-ar potrivi momentului cand echipa iese la incalzire sau pentru inceperea meciului.Recunosc,ideea nu este originala.Cred ca mai toti cunoastem ca pe o tema muzicala (Alan Parson-Syrius) isi facea/face intrarea in arena si marea echipa Chicago Bulls. Melodia, mie personal,imi insufla o stare de maretie,ma duce cu ideea ca urmeaza ceva grandios si unic.Pentru multi, cred, asta inseamna si Steaua.Cea dintotdeauna. Melodia este compusa de Hans Zimmer si va face parte din coloana sonora a filmului The Amazing Spiderman 2,ce va fi lansat anul acesta.Deci este nou nouta.Sa nu ne-o ia altii inainte,zic! Mai jos postez link ul,iar daca sunteti in asentiment cu mine,incercati sa faceti sa ajunga la baietii ce se ocupa cu statia de amplificare la stadion (nu cunosc pe nimeni si,nici nu stiu cum sa iau legatura),eu consider ca este o melodie potrivita.