edi8

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About edi8

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Asa ar fi normal, peste tot. Ideea e ca la ei e o traditie de sute de ani aceasta transparenta. Este o Constitutie foarte buna si niste legi cat se poate de firesti. Oamenii sunt oameni, iar conducatorii nu sunt niste zei, asa cum se simt si se declara la noi...am si vazut o imagine cu premierul danemarcei, adica omologul lui ponta, ca mergea pe bicicleta la servici, adica la biroul sau de demnitare. Fara imunitati ar trebui sa fie si aici. Pentru ce imunitati? Nu inteleg?? cine ii ataca mai mult decat pe oricare cetatean din tara asta?? Imunitatile sunt niste inventii pentru a le fi protejate abuzurile si marsaviile. Atat. Acolo as vrea sa traiesc!!
 2. Vaaai, cat de la moda erau dedicatiile acum vreo zece ani, la TV sau la rasdio ; Cat de incantat dadeam sau primeam dedicatiile. Cred ca si acum ar fi niste surprize superbe pentru cine le da si mai ales cui ii sunt dedicate.
 3. Foarte interesant clipul cu ochiul. Super interesant. La acela m-am uitat, primul. Recomand si eu Claus Web.ro pentru cei care au nevoie de host, domenii web si asistenta serioasa. Plus ca au preturi accesibile. Colaborez cu ei de mult si ii recomand cu incredere.
 4. Oferim servicii web de inalta calitate, seriozitate, de asemenea, oferim incredere si valoare parteneriatelor cu toti clientii nostri. Firma Claus Web.ro pune accentul pe infrastructura serverelor proprii de tipul dedicat, shared, vps sau, cei care nu se considera pregatiti pentru complexitatea unui dedicat, pot opta pentru un pachet de servicii de gazduire web de tip Corporate. Oricine are nevoie de web hosting sau inregistrare domenii poate sa profite, mai ales in aceste sezon, de preturi imbatabile: reduceri la inregistrare domeniu si gazduire, sau un pret normal pentru gazduire web. Avand in experienta de mai bine de 10 ani pe aceasta nisa, Claus Web ofera celor interesati servicii DNS, Streaminng si nu numai la preturi comparabile cu cele ale concurentei. Nu in ultimul rand, in perioada aceasta, daca iti inregistrezi domeniul web pe extensia .eu participi automat in concursul dedicat castigarii unei excursii intr-unul dintre cele mai frumoase si cunoscute orase europene. Pentru ca dorim sa ne multumim toti clientii, la inregistrarea unui domeniu web pe orice extensie, beneficiati de consultanta GRATUITA si reducere la inregistrarea sa ca si marca inregistrata. Acestea si multe altele sunt puse la dispozitia clientilor nostri. II invitam pe toti sa ne viziteze site-ul si sa aleaga ceea ce au nevoie pentru site-ul lor, un site e-commerce, magazin online sau un blog.
 5. E bine ca ne gtrezim incet si vedem si stim, macar, ce se intampla. Stim ca gandesc altii pentru pamantul si pentru resursele tarii, ba mai mult, ne si bat si ne snopesc atunci cansd protestam sau iesim in strada pentru anumite cauze care, culmea, au fost declansate tot de ei. Pungesti, meciul lui Ploiesti, Rosia Montana, e cam tot acolo. Aproape...Tara este ingenuncheata de ordinea magnatilor, distrug fotbalul, ei provoaca prin infiltrati in multime bataile pentru ca jandarmii sa dea vina pe bietii suporteri. Totul dar absolut totul e pus la cale cu grija de ei, iar noi, reactionam la ce momeala ne dau ei. Ar trebui noi sa fim mai destepti si sa stim ca asta si urmaresc, sa ne imbrancim unii pe altii, sa ne omoram si sa fim batatuti, indiferent ca suntem pasnici sau nu. Nu trebuie sa ii mai lasam sa faca ce vor din jucatori si din suporteri. Pfff...ce pacat!
 6. Deci vreau sa spun ca e trist faptul ca, incet, ni se descopera ca pana si fotbalul e o industrie la fel oricare alta: mancare, cosmetica, economie, petrol, aur, banci, etc. Tot! Dar tot e pentru afaceristi de vanzare. Nu se mai implica ci simtul si inima pentru sport si demntitate in sport, ca romani, in cluburile de fotbal si in echipele de jucatori, acesti bogatani. Totul e blat si bani. Asa cum s-a zis mai sus, jucatorii devin frustrati, devin doar niste pioni, niste masinarii de facut bani si uita toti ca sunt si ei niste oameni. Fotbalul romanesc a fost falimentat si dus direct in puscarie, impreuna cu "parintele" lui, din nefericire. Prestigiul si faima Stelei sau a celei ce a fost Steaua candva a ramas doar amintirea si frunze uscate...
 7. Cine vrea sa citesca articole noi din idferite domenii scrise de specialisti in domeniu, cine isi doreste sa fie la curent cu ce apare 'fresh out of the oven' pe http://dli.ro/ gaseste. Filme, serioale, articole despre tehnologie, it, pariuri sportive-tehnici etc., bancuri, ilustrate, divertisement, sanatate, frumusete si multe altele. http://dli.ro/ Enjoy