besliud

Seniori
 • Content count

  771
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

besliud last won the day on May 26 2017

besliud had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About besliud

 • Rank
  Stelist din tata in fiu

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, Crangasi
 • Interests
  Electronica, Steaua

Recent Profile Visitors

2,592 profile views
 1. X-ray Te-ai transformat in Gabi Safta și toți jurnaliștii care preiau pe piept și degajează în mediul online tot ce zice Mustață? Cândva, chiar aveam pretenții de la tine!
 2. Nu ai nici un fel de acoperire la nici un punct, ceea ce dovedeste clar ca nu esti in cunostinta de cauza. Cat vine vorba de ultimul punct, tu cetatean platitor de taxe si impozite a acestei tari, poti face o intrebare celor de la CSA si in termen de 30 de zile vei primi un raspuns la curiozitatile tale. Chiar nu inteleg aluzia prosteasca "CSA inseamna Talpan" CSA inseamna Steaua Bucuresti (Unica Steaua Bucuresti!) Ca te uiti in gura tuturor parlitilor care incearca sa ridiculizeze munca juristului nostru, este strict problema ta si nu am chef sa intru in polemica pe subiecte tampite. "voi...noi? despre ce vorbim? nu o sa injur niciodata Steaua, nu injur CSA niciodata pentru ca aici e istoria.." Poate nu ai facut-o tu, dar au facut-o toti papuasii aia din pra, papuasi care au facut atac de panica cand au auzit ca s-ar putea sa li se faca o vizita din partea baietilor de care mamele lor le-a zis sa se fereasca! Eu spre deosebire de tine, in tot ce am scris aici, am acoperire punct cu punct si daca vrei dovezi, scrie in pm.
 3. 1. Am fost lângă Steaua ca suporter încă de prin 90 și am susținut-o atât cât s-a numit Steaua. Faptul că în acest moment nu se mai numește Steaua, nu este o nedreptate pentru fcsb, ci mai degrabă noi suporterii am fost victimele înșelăciuni puse la cale de migi și niște zdrențe din mapn. Voi vă uitați prea mult în gura lui migi și voi nu vreți să înțelegeți că omul este șarlatan! Omul este disperat pentru că în mintea lui plină de lână, crede că poți să iei un club de o asemenea notorietate, cu măgăriile care mergeau în 2000 și nimeni nu te întreba de viață! Voi v-ați infectat de la PSD cu "statul paralel"? Mă aveți creier, folosiți-l și gândiți logic. Cum credeți voi că dacă migi avea măcar 5% dreptate din ce vă minte el și cu o armată de avocați în spate, cum dracu se face că nici o instanță nu i-a dat dreptate? Singurul proces câștigat de migi, este că instanța a respins cererea lui talpan în care acesta cerea ca actuala fcsb să nu mai folosească numele FCSB fiind acronimul clubului a cărui nume l-au dobândit ilegal, iar avocații lui migi, au spus că FCSB vine de la Fotbal Club Sporting București și instanța i-a dat câștig de cauză lui migi! Păi cum vine asta? Când ești în fața legii te dai că ești sporting București și la televizor în fața pulimii ești Steaua București? 2. Voi v-ați creat această ura față de noi pentru că voi ați înjurat Steaua, nu noi! 3. Suntem o peluză civilizată în limita priceperii oricărui om/viitor ultras care vrea să adere la ce înseamnă "obligațiile de suporter într-o peluză" 4. Faptul că pe Talpan îl trădează gesturile, nu înseamnă că nu este un om care cunoaște legea și care nu are dreptate. Nu trebuie să ne fie rușine când vorbește, atâta timp cât apară cu devotament interesele clubului nostru Steaua București. 5. Bugetul clubului Steaua București nu este din bugetul de apărare așa cum spun majoritatea inapților, Steaua București este sponsorizata de AS. 47, Bet Arena...deci nu este în pericol soldatul român din pricina clubului Steaua. Apropo! O fi rușinos că este pe cale să recupereze un prejudiciu de 37.000.000 de euro? Concluzia o tragi singur.
 4. Pai cum u te interesează dacă cântă sau nu cântă, câți venim că la numărat oameni toți ne pricepem! Doar un cretin nu ar recunoaște că țiganii au echipa mult mai bună, pot spune fără ezitare că țiganii cu echipa asta ar defila în divizia a || a! Problema este că s-a văzut clar implicarea politicului la FC R SA și nu fac referire la meritul sportiv, ci strict la regulamentul AMFB și FRF in vigoare. Pentru academicieni nu a existat regulament, nu le-a păsat. Pe românește, au călcat pe cadavre în stilul caracteristic PSD. Din punctul meu de vedere, Steaua a fost campioană de merit, pentru că a respectat regulamentul și legile din această țară! În traducere liberă, ce nu a putut rapidul a făcut partidul... Restul este can can.
 5. Eu n-am stat să număr băieții din peluză, dar îți pot spune că s-au vândut în total 1100 de bilete în locul ocupat de noi. Ceea ce nu înțeleg eu, cum se face că spiritul tău de observație, nu a observat prestația celor "500 - 600" sau chiar 100 dacă îți dă ție satisfacția becalistului din tine. Cum dracu se face că indiferent de rezultat, Peluza Sud a făcut spectacol, am redus la tăcere țiganii și sincer îți spun că eu am auzit țiganii doar la momentul de bucurie de Ia primul gol! Nimeni nu a fluierat, nu a scuipat și înjurat proprii jucători! Asta n-ai observat? Începând cu momentul în care fcsb nu a mai fost Steaua, v-ați chinuit și voi să vă faceți un cântec pentru a nu mai cânta cântecele noastre? Ați făcut și voi ceva notabil? Voi știți că Peluza Sud nu a înjurat niciodată fcsb, deși voi ați înjurat "CSA *** CSA"? Trebuie să fiți convinși că dacă pe Peluza Sud o preocupa soarta voastră, erați erați de foarte mult timp sparți cu bătaia! La ce babuini sunt în pra, crede-mă că nu este nevoie mai mult de 10 băieți să vină și să vă umilească în propria voastră peluză! Dacă vrei să-ți mai răspund, hai să vorbim realist și lasă frustrările sensoriale specifice oilor de la fcsb, pentru că dacă ai gândi normal ți-ai da seama că nu aveți cum să mă contraziceți, pentru că voi ca peluză sunteți o nulitate demnă de toată mila și dacă nu crezi, du-te și tu la un meci în pra și privește în jurul tău... Te vei convinge instant!
 6. Duminica facem spectacol in groapa! Nici un pas inapoi, pentru Steaua inainte!!!
 7. 71 de ani de istorie ros-albastra, La multi ani Steaua Bucuresti!
 8. Chiar nu este nimeni care să poată da un răspuns la întrebarea mea inițială și fără să-și caute bârfă proastă cu mine? Chiar sunt sătul de leusteni tari în gură și care când le vizitezi orașul și îi inviți la o bere nu-s de găsit. Am deschis un subiect și aștept niște răspunsuri la subiect, nu să vorbim despre frustrările lui adrian0808. X-ray mă eviți? PS:
 9. Fă-ți un bine și omoară-te singur,, pentru că nu tu ești subiectul discuției în acest topic.
 10. Te caut și te sinucid cu un cuțit în spate pentru că ai cobit!
 11. Deși ești un imbecil căruia nu meriți efortul să-ți răspund, totuși o voi face. 1. Au fost doar 3-4000 de ultrasi, pentru că doar ăia au fost purtători de penis și nu s-au speriat după episodul nedorit din primul meci de pe arena națională. Tot la punctul 1 vreau să adaug și defectuoasa organizare a amfb-ului care a anunțat stadionul cu 4 zile înainte de disputarea partidei .2. Atât eu, cât și masa mare de ultrasi îi apreciem munca lui Talpan, dar crede-mă că nu suntem fanii lui (concluzie, te uiți prea mult la slugoii din presa românească). 3. Borfașii ăia de care mă-ta ți-a zis să te ferești, sunt membri ai AS 47 și pe lângă abonamentul de 150 de lei, au mai plătit 300 de lei pentru a finanța clubul CSA Steaua București, nu "csea". 4. Nu s-a putut juca nici un meci în templul fotbalului românesc, pentru un motiv care îl știe și coana-ta Mța care dă cu mopul în scara blocului și chiar dacă s-ar fi alergat după avize, nimeni nu putea să justifice "banii de tancuri, bombe și blindate din bugetul de apărare" pentru o investiție de un meci și totodată, starea gazonului era plecară, datorită antrenamentelor echipei de rugby pe acest gazon.
 12. Ce ai văzut tu duminică? Ai văzut cumva suporteri care să plece din peluză că nu conduce echipa favorită? Ai auzit înjurături și fluierături la adresa propriilor jucători? Ce ai văzut tu in afară de spectacol ultra? Te rog tine-ți argumentele tale de rahat pentru tine și lasă frustrările mioritice, că ești depășit de subiect.
 13. Pai ce vină are Steaua că te-ai născut tu în 2000 și te proclami mare stelist? Nici nu are rost să îți desenez că fcsb nu are nici o legătură cu Steaua București. Eu doar încerc să vă explic că acest website trebuie să aibă în primul rând discuții despre Steaua și la rubrica diverse, poate să se vorbească și despre garoi, oi și alte specii de animale.
 14. Acest website se numește fcsteaua. Unde sunt discuțiile despre Steaua? Aceiași vechi becalisti declarați x-ray & Co și ați reușit să faceți abstracție de tot ce înseamnă unica Steaua! Sunteți atât de dezinteresați de meciurile din Liga a lV a, meciuri care au avut audiență mai mare decât meciurile din Liga 1? Duminică a jucat unica Steaua și chiar dacă am pierdut pe teren, în tribune s-a văzut un spectacol pe care mizeria din Liga 1 nu o să-l mai aibă, cel puțin atâta timp cât echipele de tradiție nu vor fi acolo unde le este locul, pentru că au fost distruse de acest sistem muist și de parveniți care s-au îmbogățit de pe urma lor!