Cristiano99

Members
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cristiano99

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. ''@Spk91 , eu am luat 2 antinevralgice . sincer m-am simtit umilit. cainele_bosquito (10.05.2013 23:52)'' haha =]
 2. Steaua - FC Twente 1-0 FC Twente - Steaua 1-1 sunt slabi olandezii astia, depinde de noi cum vom fi
 3. Cu o pregatire buna in pauza de iarna... ar fi cel mai bun din lot pe departe !!! depinde doar de el
 4. e cam acelasi lucru, in fine :-j acum in fotbal cine da banu ia jucator !!! cine e prost sa se duca pe 2 covrigi la Dinamo cand la Steaua ia 6 ... sa fim seriosi, s'a dus vremea aia cu daca sunt stelist am sa joc doar la Steaua pe viata... si in plus suntem rude cu cateii :> (autostivuitorul - ciobanu). Daca Parvulescu v'a avea evolutii bune, se poate uita, totul depinde de el !!!
 5. Dar ce mai zici de Figo care a jucat 5 ani la Barca, mare catalan si a plecat la Real... i'a taiat cineva capul la Madrid ca in 5 ani a facut declarati de :X Barcelonei ? Nu (pentru ca acolo e civilizatie) si exemplele pot continua :-j. Mare patrioti ce suntem :-j
 6. e jucator bun ;x ma bucur ca mor de oftica cainii
 7. Sper sa vina iarna asta: Chipciu, Santmarean, Wesley, Marica, Sepsi, Lucas Garcia, Armenteros si 2-3 brazilieni, + Olaroiu antrenor si cred ca o sa trecem fara probleme de Twente si Schalke, iar campionatul il luam la pas, apoi o sa jucam in UCL ....
 8. Steaua - Vointa Sibiu 4-1 (Nikolic, Tatu, M Costea, F Costea// --) fortaaaaaaaaaa steauaaaa !!!
 9. 1 minute sport.ro este ziarul de casa al lui Jiji....din 10 stiri 9 sunt despre el, la ce sa te astepti ?
 10. Frate gresesti, nu se vorbeste despre Steaua, se vorbeste despre nea' Jiji, intra pe Sportpunctro si iti garantez ca peste 80% sunt stiri despre Jiji, vreo 10 % despre Steaua, si restu ce mai ramane.... ce mai, ziarul de casa al oierului !!!
 11. Da-ti foc !!!
 12. bun, tot respectu pentru tine Novak !!!
 13. Forza Steaua !!! 3-0, hattrick CR7anase
 14. F.Costea a jucat bine prima repriza... Brandan, Geraldo au dus greul, fara ei nu castigam , Bourceanu e pe baterie (duracell) a alergat enorm, Tanase bunicel, sper sa nu'l mai vad in stanga, sa joace in centru, daca nu pe banca, restul slabuti !!!
 15. Da, lipsesc 2 cifre inaintea lor 1 si 9