Vladimir C.

Members
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vladimir C.

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca
 1. Sarbatori fericite!!!
 2. Pai cica trebuie demolat... Dar are un statut juridic incert. De aceea e mai complicat.
 3. Dragos, din cate am inteles eu, nu se mai face stadion dedicat ateltismului langa Lia Manoliu, din cauza turnului de parasutsim...
 4. @Dee Pai din cat am inteles eu din informatiile prezentate de tine, va exista o parcare pe doua nivele... Poate de aceea si zona suprainaltata despre care vorbeai... Nu stiu, dar alta explicatie nu vad... Acutalmente terenul e la nivelul "falezei" Somesului, asa ca nu inteleg pentru ce alt motiv s-ar face acea suprainaltare....
 5. @Razvan Ehhh... mai sunt cateva: Timisoara, Piatra-Neamt si (deci nu ii iubesc deloc) stadionul CFR-ului
 6. Eu cred ca daca lumea ar avea alte conditii ar veni cu mai multa placere la competitii
 7. "MDRT si-a propus să construiască 30 de sali polivalente prin CNI, in perioada 2011-2016, valoarea estimată a investitiior totalizand peste 1,3 miliarde de lei (aproximativ 320 milioane de euro), potrivit unui proiect de hotarare de Guvern initiat de institutie." Asta ma bucura pe mine cel mai mult! Si sper sa si reuseasca:)
 8. http://www.gsp.ro/sporturi/altele/cni-ne-a...uro-235094.html Doamne da sa fie bine:D
 9. Aaaaa! Nu am inteles intrebarea:) Imi cer scuze! Dar nu am de unde sa stiu... Eu sunt din Cluj!
 10. @Dee La marsul respectiv au participat aproape toti sportivii din cadrul clubului Univeristatea. Si da, impactul a fost imens. Toate sectiile sportive activeaza acum in prima Liga, plus ca incepand cu acel moment s-au accelerat demersurile pentru noul stadion.
 11. Pfuai...pentru nici 5.000 de euro... Apropo de ce spuneam intr-un post anterior. Ideal e sa ai mai multi sponsori mai mici. Daca ar fii mai multi, macar unul tot ar avea atatia bani.
 12. @RedScorpyON: Play-off-ul nu se joaca intr-o anume locatie. Se joaca in sistem eliminatoriu (sferturi de finala, semifinale si finala) dar nu in sistemul tur-retur. In sferturi de finala si semifinale se joaca 5 meciuri (primele doua meciuri pe terenul echipei mai bine clasate, urmatoarele doua pe terenul echipe mai slab clasate, si meciul decisiv pe terenul echipei mai bine clasate). In semifinale sistemule identic. In schimb, in finala, se vor juca 7 meciuri (primele doua pe terenul echipei mai bine clasate, urmatoarele doua pe terenul echipei, urmatorulpe terenul echipei mai bine clasate, meciul 6 pe terenul echipei mai slab clasate, iar meciul decisiv, evident daca e cazul, se va disputa pe terenul echipei mai bine clasate. Daca te referi de la Finall-four-ul Cupei Romaniei, acesta se va disputa la Targu-Mures.
 13. Chiar sunt curios si eu cum se va rezolva toata situatia asta...
 14. @Maye: Vezi ca s-ar putea sa fie anumite modificari in acest tintar daca e adevarat ce apare intr-o stire de ultima ora pe site-ul Prosport. http://www.prosport.ro/alte-sporturi/basch...oriilor-8128962
 15. Dee, eu m-am referit strict la partea de proiectare. Doar la partea de conceptie... Aaa ca au subcontractat activitatile de proiectare in santier, sunt de acord cu tine. Eu vroiam doar sa subliniez ca totusi avem know-how-ul si pe plan local si o buna parte din sumele alocate pt un proiect oarecare pot sa ramana la noi. Eu nu pot sa te contrazic. Am informatii doar din ceea ce am citit prin presa. Nu am informatii din "interior". DAr, chiar si asa, subcontractand o parte din lucrari, nu cred ca Universitatea nu ramane chiar cu nimic din banii respctivi. Nu stiu... Si, apropo, nu ma prefac naiv. Chiar sunt naiv:))) Nu stiu cum e situatia acum, ce se intampla exact cu banii incasati de UTC-N pentru diverse proiecte. Pot sa-ti spun doar din experienta mea, e drept mai veche... Pe vremea cand eram student al acestei universitati, dar in cadrul Facultatii de Automatizari si Calculatoare, de vreo doua ori m-am trezit cu doua burse pe card in loc de una. Asta se intampla prin 1998-1999. Iar la vremea respectiva ne-au spus ca Universitatea a obtinut anumite sume din realizarea unor proiecte de catre cei de la Facultatea de Constructii si ca s-a decis ca sumele respective sa se foloseasca pentru suplimentarea fondului de burse.