m_stefan17

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About m_stefan17

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. pacat de jucatori si chiar de antrenori...dar Gigi Becali greseste....daca chiar vrea sa fie antrenor sa-si ia liceenta si sa antreneze el Steaua...si sa nu mai comenteze atata...se vede ca traim in Romania...cu conducatori de club care se cred stapani..cu...presa...care...e jalnica....sa se uite la campionatu spaniol sau englezesc...sa vada acolo cum se comporta presa..si cum se comporta si conducatori de club...suntem cu multi ani in urma....o sa mai treaca zeci de ani pana o sa fie fotbalul cu adevarat ceea ce trebuie sa fie nu un circ de 2 lei.
  2. ...in primu rand....a fost magarie pe fata....cei dela CFR au strigat sus si tare..noi nu avem penalty...eram sigur dinainte de meci ca o sa primeasca penalty. 2...bravo zapata...3...nu pot sa zic nimik...dar arbitrajul a fost tendentios sa nu uitam..delegarile le face un dinamovist...comisiiile sunt alcatuite din dinamovisti...asta spune multe..4...bravo baietii ati luptat cu o daruire enorma...5...mi-a palcut de ce a spus Hagi la conferinta de presa faptul ca tu ca arbitru nu vezi asa intrare plus ca a fost din spate..si dupa acelashi jucator il sparge si pe nesu..saracu baiatu asta are de nusht cate ori capu spart...6...tot Steaua e pe primul loc si ca sa inchei..aplaud galeria stelie pentru modul in care si-a incurajat echipa..au factu fata...marionetelor de spectatori de la Cluj...si..scandarea Romania...a fost geniala..pentru ca adevarul e...ca am jucat impotriva unei echipe care nusht ce cauta in Liga 1 pentru mine CFR Cluj va ramane o echipa straina...cu un antrenor romana si 2 ,3 jucatori romani...e ca si cum ar fi jucat shatior(in vremea in care erau ceva romani la echipa) in Liga 1. Forza Steaua ! ! ! HAI BAIETII !!! steagsimplu
  3. Astept parerile voastre. steagsimplu
  4. Sa vine Petre in Ghencea sa le arate dinamovistilor cine e...si sa marcheze contra lor chiar in Stefan cel mare....Steaua Rules...si ar fi excelent dace le-am lua capitanul,simbolul lor...le-am arata superioritatea Stelei. :!: