girlslorena

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About girlslorena

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Trebuie sa iti dau dreptate.Daca avea demnitate si tinea la onoarea lui nu facea cum a zis Becali.Hagi a fost bun ca jucator dar ca antrenor nu stiu mi se pare ca nu e de talia Stelei.Aseara Steaua nu a jucat si asta e adevarul!Nu are rost sa mai vb despre cum a jucat Steaua pentru ca tind sa cred ca au jucat asa numai sa-i faca probleme lui Hagi!Unii jucatori nu l-au suportat de cand a venit asa ca probabil si-au pus in cap sa-i faca viata amara. Oricum s-a intamplat ce era de asteptat Hagi a plecat si acuma nu ne mai ramane decat sa vedem cine urmeaza!
 2. Eu is din Petrosani si i-am vazut pe cei de la Jiul cum joaca Adica pot sa spun ca sunt la pamant nici macar nu stie sa dea o pasa buna!Numai ne fac de rusine!Sper numai sa mai apuce sa joace returul cu Steaua aici la Petrosani!Eu zic ca ii bate Steaua cu cel putin 3-0, daca le da si mai mult nu e nici o problema!
 3. Doresc sa iau parte la noua sectiune a siteului!Va multumesc frumos!
 4. Ma scuzati ca mai trimit odata acest mesaj dar se parte ca nu am pus bine subiectul!Va trimit din nou un mesaj cu cererea mea de a lua parte la noua sectiune din acest site!Motivele mele sunt urmatoarele:sunt stelista de mica, citesc articolele si tot ce e nou din acest site , imi place situl , imi plac si subiectele, si ce e mai important sustin echipa Steaua din toata inima mea!Va multumesc!
 5. As vrea si eu sa fiu acceptata in noua sectiune a sitului pentru ca sunt stelista de cand ma stiu si pentru ca mereu am sprijint echipa chiar si cand nu facea un meci bun si mai important e ca nu ma cert cu nimeni si nu injur si in plus citesc mereu toate articolele si tot ce e nou pe site!Vreau sa fiu acceptata dar bineinteles decizia va apartine voua!Multumesc!