yanymakes

Members
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About yanymakes

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Batem cu 3 - 1 :steag_sah_mic:
 2. pe 16 e meciu da ?
 3. Adreasa : www.TorFiles.ro Inregistrarile sunt libere , ! Va Astaptam Un Tracker Romanesc
 4. FORTAA Steaua !
 5. Mai sunt bilete ??????????
 6. o sa postez numai in topicu asta !
 7. am adaugat solutia pentru ca axl a raspuns corect !
 8. Cele 3 sageti colorate au unghiurile varfurilor de marimi diferite. Care unghi este mai mare , cel al sagetii de culoare rosie sau cel format din suma unghiurilor sagetilor galbene si verzi ? Patrulaterele in care s-au desenat sagetile ,sunt 6 patrate egale. Bonus : suprafete echivalente. Cu cele 8 betisoare de chibrit ,toate egale,am construit poligonul de culoare galbena din imagine. Plasati inca 2 betisoare de acelasi fel , in interiorul poligonului ,astfel incat sa obtineti 2 poligoane cu suprafete echivalente (arii egale).
 9. M-am gandit sa postez in fiecare zi cate o problema pe care voi trebuie sa o rezolvati ! ( Solutia Problemei apare la 12 Ore dupa ce am postat problema ! ) In urmatoarea imagine, care este valoarea celui de-al doilea rand? Aceasta este o problema care-ti testeaza priceperea in a lucra cu numere... Se spune ca: - Daca esti inginer, ar trebui sa rezolvi problema in cateva minute, in jur de 3. - Daca esti arhitect, ... in 3 ore. - Doctor, ... in 6 ore. - Daca esti contabil, in 3 luni. - Daca esti avocat, probabil ca niciodata... - Daca ai alta meserie, sau esti elev, sau student, scrie tu cat ti-a luat pana ai rezolvat problema... BONUS: Cum puteti face ca un ceas care merge in ritm normal sa arate de doar doua ori pe zi ora exacta? ceasul este normal = adica nu digital. ora exacta = ora reala (ora:minut:secunda) merge = functioneaza AXL Bravo Solutia : se identifica cate un semn cu un numar/o cifra si se ajunge la solutie Bonusul: Invartim cadranul astfel incat ceasul sa mearga invers, si va avea doua momente in care va arata ora exacta pentru ca face doua rotatii. [De fapt e oglindire a ecranului sau invartire a limbilor in sens trigonometric]
 10. Nu sunt de acord ca acest Derby , sa fie transmis pe DigiSpot de oare ce abonatii UPC nu prind DigiSport mai bine al dadeau pe antena 1 sau Pro TV ..
 11. :steag_sah_mic: Bate Steaua 4 - 0 :steag_sah_mic:
 12. Narcis Raducan, director sportiv la Steaua!
 13. Forta Steaua !!!!!! S fularsteaua2
 14. 5 - 0 PT Steaua !