weedandweird

Seniori
 • Content count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About weedandweird

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pitesti
 • Interests
  nu stiu eu d-astea!
 1. Tontoronto, tot acelasi personaj infect ai ramas, poti schimba 'jde k de nick-uri..linge linistit obielele ciobanului si mai citeste o carte. Nu, nu ma refeream la 7 de "trifoi".
 2. really nice pic AG! superba! la dracu, te jelozesc olecuta
 3. La multi ani, BandiT! Sanatate si fericire familiei!Tot ce-ti doresti!
 4. La multi ani, RedS! Astazi ai ocazia sa pui cu adevarat in practica ce ai invatat de la maestrul tau, Ignashov. Exact, nu la jocul de picioare ma refer . Baga mare!
 5. Deh, nu toate produsele pot avea sansa unui salam sasesc de calitate.
 6. O.K.
 7. Stiri Guvernatorul statului California, Arnold Schwarzenegger, a semnat recent o lege care stabileste noi norme, in ceea ce priveste detinerea de marijuana. Astfel, persoanele ce detin o uncie(CCA 28 grame) sau mai putin, nu vor mai risca arestarea ci vor fi tratate asemeni celor ce depasesc viteza legala- - o amenda al carui cuantum nu poate depasi 100$. Aceasta noua lege vine in intampinarea referendumului ce va avea loc in statul California pe data de 2 Noiembrie (a.c.) care la punctul 19 dezbate totala legalizare a detinerii si consumului de marijuana Aceasta schimbare, a politicii americane in raport cu detinerea si consumul de marijuana este cea mai mare de cand, in anul 1937 Congresul S.U.A. a scos inafara legii. detinerea si consumul Mariutei. Statele Arizona, South Dakota si Oregon, pregatesc un referendum similar celui ce va avea loc peste o luna in CA. Adie miros de.. libertate.In Romania, pe cand?
 8. Extraordinar film. 10/10 The Great Debaters 4/10 regia- Denzel Washington with- Denzel Washinton (comisaru' al mic ) Plot- o gasca de porch monkeys de la un colegiu obscur(mari oratori, mititeii astia) se lupta-n vorba dreapta cu alti boys din alte colegii. Desigur, totul in numele echitatii sociale, in conservatorul stat Texas.Ideea este ca albiturile "e rele" si oropseste la "cea mai urgisita rasa de la state". "Albiturile" isi primesc lectia de rigoare si nigaru iese victorios.THE END
 9. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOl, tiganel! Jucam fantastic.Nu le-a luat decat o ora pentru a inscrie impotriva echipei clasate pe penultimul loc in Liga secunda. Fantastic joc!
 10. Fara pretentia de a fi cel care a descoperit roata, spun ceea ce au spus si altii inaintea mea: Boier Cacareaza a reusit sa ne dezbine(sper ca nu irevocabil) intr-o maniera indubitabila.Frate vs. frate, stelist vs. stelist, ploaie de invective, s.a.m.d. Ciobanul este tinta principala, ceilalti, "caldutii' cazuti in mirajul lui 24, mai devreme sau mai tarziu vor realiza ca s-au inselat. Daca becalistii sunt o cauza pierduta, sper ca ceilalti care vad in castigarea unui campionat conditia sine qua non, sa realizeze ca doar indepartarea ciobanului le va aduce aceste satisfactii.Poate reusim sa ne respectam mai mult.Daca nu esti becalist, esti fratele sau sora mea.
 11. Dap,chestie mare dom'le sa fi bucurestean. Cunoastem,cei din provincie si de afara,de aiurea,nu fac parte din familie. Sunt,nu-i asa,ruda saraca de la tara,cel mult veri de gradul doi. Deh,simpatizanti si ei acolo.'rar Afghanistanu' lor al drecu
 12. La multi ani,Fane! Sa traiesti sanatos si fericit alaturi de cei dragi!
 13. La multi ani,Calin! All da best and mo weed!
 14. @saptemai Subscriu in totalitate. In eventualitatea in care un moderator considera ca acesta "a sarit calul",consider ca este firesc sa primesc aceeasi sanctiune.