old_school_ultras

Seniori
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About old_school_ultras

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  bucuresti
 1. la multi ani rezistenta_ultras!
 2. ma poate ajuta cineva cu un bilet in sectorul nostru? platesc oricat.
 3. Liga Suporterilor Stelisti organizeaza duminica 28.02.2010 deplasare la Cluj pentru meciul dintre CFR Cluj si Steaua Bucuresti. Deplasarea se va efectua cu autocarele in urmatoarele conditii: - ora plecarii - 6:00 din fata stadionului Steaua - costul deplasarii - 70 lei - suntem inca in discutii cu firma pentru a reduce acest pret - costul biletului la meci - 10 lei - obligatoriu sa aveti la voi buletinele de identitate Pentru acest meci Liga Suporterilor Stelisti are alocat un numar de 500 de bilete. In afara celor care vor veni din Bucuresti biletele se vor putea cumpara la fata locului, la intrarea in peluza. Daca se vor vinde cele 500 de bilete vom incerca sa discutam cu organizatorii suplimentarea acestora. Organizatorul roaga suporterii stelisti sa vina cu buletinul la meci, fara brichete, monezi, seminte si tevi mai mari de {fi} 16 respectiv 1,5 m. NU exista nici o conditie speciala ca sa puteti intra la acest meci, nici o regula, nici o constrangere. Va asteptam pe toti.
 4. zapata
 5. era o ironie mult prea fina ca sa te prinzi. nici eu nu inteleg lipsa luarii de pozitie a peluzei nord. daca nu un comunicat cum propunea cineva mai sus,macar o interventie lamuritoare a celor cu putere de decizie in peluza,ca am vazut ca sunt cativa pe aici,bogdan_p,rezistenta_ultras si cine o mai fii.
 6. daca nu este o inventie a presei sa ne dea si noua cineva detalii cum ne putem inscrie in ALSS.
 7. Pui prea mult suflet in discutiile astea virtuale. Atata timp cat zici ca ei sunt anonimi inseamna ca pot fi oricine.si niste maimutoi cum ii numesti tu si niste veterani care au pus bazele peluzei din care faci parte. Daca n-ai fii agresiv in limbaj n-ar avea nimeni nimic cu tine in mod sigur. Si eu sunt nordista dar n-am avut niciodata parte de problemele dezbatute mai sus.cu bisnitarii n-am avut de-a face pentru ca mi-am cumparat abonament si bilet la timp. Faci parte probabil dintr-un grup pe care il respect enorm si n-are rost sa atragi antipatia spre ceilalti colegi de-ai tai de brigada din cauza jignirilor pe care le aduci. Va doresc un an nou plin de realizari!
 8. Nu sunt foarte in masura sa intru in detalii dar atata timp cat dezgropi mortii doar de dragul de a provoca conflicte online atunci sunt atacuri. Oricum cum spunea ssinpadureacualune,diferentele dintre generatii sunt enorme,intre cei care au fost mai norocosi si au prins anii de glorie si cei din prezent,desi rezistenta_ultras zicea ca vine un val de copii pasionati din spate. Nu ii cunosc pe cei doi dar si la nivel de grup se vede diferenta asta de mentalitate:unul probabil mai in varsta,echilibrat,logic si foarte coerent(rezistenta_ultras) si cel mai tanar aparent,manios,flegmatic si pe alocuri agramat(SteLuTzZz). Cele doua peluze au nevoie de aceste persoane echilibrate,altfel s-ar alege praful daca le-ai da putere acestor copii prea devreme. Sper ca n-am deranjat pe nimeni si ca n-am aberat prea mult.
 9. ce amuzanti sunteti.sunt 2-3 care ataca,1 care se apara,inca 1 care il copiaza pe cel care se apara.nimic constructiv.
 10. nu inteleg,poate sunt mai grea de cap,dar daca este jandarm de ce ii este permis sa posteze?
 11. dupa umila mea parere de fata,consider sa sunt o gramada de baieti cu potential in nord,doar ca nu sunt lasati sa se manifeste si sa preia controlul peluzei de cei mai vechi. desi sunt fata vin de ceva timp numai in nord si am inceput sa ii cunosc.situatia nu e asa de neagra cum o prezenta cel de mai sus.si sunt unul dintre cetatenii de care zici ca ti-e mila.
 12. lasati conflictele interetnice ca sunt peste noi oricum...si ca nationalism si ca orice.
 13. as fi interesata.ma poti contacta pe privat.
 14. multumesc pentru raspuns.
 15. se pare ca o sa ajunga chiar la noi pana la urma.e talentat pustiul dar sper sa nu il strice bucurestiul.