goergescu

Seniori
 • Content count

  173
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About goergescu

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ne trebuie ALT ANTRENOR si poate alti jucatori.
 2. Cu tot respectul, Lacatus cand pleaca ??? Avem nevoie de ANTRENOR !!!
 3. Salut Articol pertinent. Felicitari Vasluiului si Rapidului, singurele din punctul meu de vedere care au demonstrat constanta. Revenind la Steaua. Nu au fost transferati jucatori, e adevarat. In vara insa, au fost. Cu toata caderea lor de cand au venit la Steaua, Szekely si Semedo sunt jucatori. Au demonstrat la echipele de unde au venit. Faptul ca in locul lor este preferat Banel nu este vina lor. Vorbind de Banel, mai tineti minte golul DIN FOARFECA LATERALA, IN PLINA ALERGARE, din meciul cu Timisoara de pe Lia Manoliu ? Mai tineti minte golul din deplasarea de la Betis ? UNDE ESTE ACEL Banel ???? Problema mea, care a devenit angoasa mea, este ANTRENORUL Marius Lacatus. Eu unul nu il injur pe Laca. Nu mi-as permite. Totusi, cred ca sustinerea neconditionata de care are parte din partea noastra nu este benefica, nici pentru el, nici pentru echipa si nici pentru noi; cu atat mai putin pentru noi care ne dam de ceasul mortii cand vedem chinuiala, truda jucatorilor stelisti care, din contra, ar trebui sa zburde. Pe langa multe altele, e vremea unui antrenor pentru Steaua, ca n-am mai avut cam de multisor. Hai Steaua
 4. Salut Pana cand nu vom scapa de "petarde" gen Banel, Lovin, Ovidiu "Pietre" si lista este deschisa, nu vom castiga campionate in veci. Cu jucatori den Dayro Moreno ( aseara ), care a fost de o indolenta crasa, "marele atacant" Bogdan Stancu, care din 6 metri trage pe mijlocul portii exact in bratele portarului iar in rest a fost inexistent, cu un antrenor care habar n-are sa aseze jucatorii in teren si mai mult decat atat, sa nu stie sa-i foloseasca pe cei care sunt cat decat in forma sau mai stiu ceva cu mingea ( exemplul Lovin - titular, Tiago - rezerva; stiu de unde provine miscarea asta "inteligenta" ), NU VOM AVEA PRETENTII MAI SUS DE LOCUL 5. Hai Steaua
 5. Chestiunea cu agricultorul e cat se poate de relativa. Eu iti dau exemplul unui "agricultor" care a lucrat pamantul ala neroditor doar cateva luni si a dat rezultate : Protasov.
 6. Salut Va voi pune o intrebare, la care va rog mult de tot sa raspundeti sincer : Credeti ca Lacatus are calitatile necesare de a fi antrenorul Stelei in acest moment ? Stiu. Unii vor spune ca vina nu este a lui Lacatus ci a lui Fecali. Am convenit cu totii ca Fecali este cea mai mare napasta care putea cade pe umerii Stelei ( suporteri, jucatori, antrenori, presedinti, etc. ). DAR, eu va rog sa lasati pentru un moment instinctul de a arata cancerul din Ghencea si sa raspundeti la intrebare .... Sunt foarte curios sa aflu parerea voastra sincera. Va multumesc.
 7. Salut Ideea cu batistele albe si tacerea inmormantala este geniala. subscriu si VA ROG pe toti sa urmati acest indemn. SUNT FOARTE CURIOS SA VAD MUTRA FECALIANA CAND VOM FLUTRA MII DE BATISTE ALBE.
 8. Salut Va voi pune o intrebare, la care va rog mult de tot sa raspundeti sincer : Credeti ca Lacatus are calitatile necesare de a fi antrenorul Stelei in acest moment ? Stiu. Unii vor spune ca vina nu este a lui Lacatus ci a lui Fecali. Am convenit cu totii ca Fecali este cea mai mare napasta care putea cade pe umerii Stelei ( suporteri, jucatori, antrenori, presedinti, etc. ). DAR, eu va rog sa lasati pentru un moment instinctul de a arata cancerul din Ghencea si sa raspundeti la intrebare .... Sunt foarte curios sa aflu parerea voastra sincera. Va multumesc.
 9. Salut Toata lumea este de acord ca vina principala pentru tot ceea ce se intampla acum la Steaua apartine lui Fecali. De la toate neghiobiile pe care le face cu oamenii din jurul sau, pana la NUMIREA LUI Marius Lacatus CA ANTRENOR PE BANCA Stelei. Am mai scris si o repet. Marius Lacatus NU ESTE ANTRENOR DE Steaua. Imi pare foarte rau pentru el, dar imi pare si mai rau pentru Steaua si pentru suporterii Stelei. Spuneti-mi va rog frumos a cui a fost decizia de a-l lasa pe RADA sa plece ? Badea ? Eu cred ca Badea e de 5 ori mai "atacant" decat aeristul ala de Litu. Numai cat ii vezi fata lui asta iti dai seama ca numai fitele sunt de el. Cine il foloseste pe Semedo pe un post opus celui pe care este obisnuit sa joace. Cum dracu juca asta la CFR si la noi nu mai joaca ? Cum dracu juca Szekely la Otelul si la noi nu mai joaca ? De ce nu-i dai libertate de exprimare lui Dayro ? DE CE JOCUL ASTA BATRANESC ? DE CE ? DE CE? DE CE ? Pentru ca Marius Lacatus nu are nicio legatura cu antrenoratul, cel putin NU LA NIVELUL Stelei. PAREREA MEA ESTE, TOTUSI, CA SE FACE O GRESEALA SUSTINANDU-L PE Lacatus NECONDITIONAT CA ANTRENOR . Si sa va spun si de ce : pentru ca el are impresia ca suporterul stelist este multumit de el - ca antrenor. Eu unul nu sunt multumit. Sunt total dezamagit. Si sa va mai spun ceva. Pana la plecarea lui fecali din Ghencea ma intereseaza mai mult jocul Stelei.
 10. Salut Toata lumea este de acord ca vina principala pentru tot ceea ce se intampla acum la Steaua apartine lui Fecali. De la toate neghiobiile pe care le face cu oamenii din jurul sau, pana la NUMIREA LUI Marius Lacatus CA ANTRENOR PE BANCA Stelei. Am mai scris si o repet. Marius Lacatus NU ESTE ANTRENOR DE Steaua. Imi pare foarte rau pentru el, dar imi pare si mai rau pentru Steaua si pentru suporterii Stelei. Spuneti-mi va rog frumos a cui a fost decizia de a-l lasa pe RADA sa plece ? Badea ? Eu cred ca Badea e de 5 ori mai "atacant" decat aeristul ala de Litu. Numai cat ii vezi fata lui asta iti dai seama ca numai fitele sunt de el. Cine il foloseste pe Semedo pe un post opus celui pe care este obisnuit sa joace. Cum dracu juca asta la CFR si la noi nu mai joaca ? Cum dracu juca Szekely la Otelul si la noi nu mai joaca ? De ce nu-i dai libertate de exprimare lui Dayro ? DE CE JOCUL ASTA BATRANESC ? DE CE ? DE CE? DE CE ? Pentru ca Marius Lacatus nu are nicio legatura cu antrenoratul, cel putin NU LA NIVELUL Stelei. PAREREA MEA ESTE, TOTUSI, CA SE FACE O GRESEALA SUSTINANDU-L PE Lacatus NECONDITIONAT CA ANTRENOR . Si sa va spun si de ce : pentru ca el are impresia ca suporterul stelist este multumit de el - ca antrenor. Eu unul nu sunt multumit. Sunt total dezamagit. Si sa va mai spun ceva. Pana la plecarea lui fecali din Ghencea ma intereseaza mai mult jocul Stelei.
 11. Salut Citat din Marius Lacatus : " Meciul cu Brasovul nu este decisiv pentru castigarea campionatului. " Intrebarea mea : Care meci este decisiv pentru castigarea campionatului dupa parerea ta, draga Marius ? Eu cred ca fiecare meci este de o importanta capitala pentru castigarea campionatului, draga Marius. Inclusiv cel din prima etapa a turului de campionat. NU CREZI ? Adu-ti aminte Marius de ce-ti spunea nea Imi, tie si colegilor tai ... " CALCATI-I PE GAT". Unde este Marius pe care l-am iubit de mic ? Unde s-a dus ? Ne-am dat seama cu totii, sau parte din noi, ca antrenoratul are inca multe neconoscute pentru tine Marius. DAR, LACUNELE ASTEA POT FI PETICITE PE ALOCURI CU DORINTA, dar nu dorinta aceea pe care o tat arunci in fata presei la fiecare interviu, nu, DORINTA ACEEA VECINA CU FURIA, CU DISPERAREA. Vreau sa vad furie la ai nostri, draga Marius. Pana acum am vazut doar lentoare si neputinta. Nu vreau sa votez demiterea sau nedemiterea lui Lacatus. Eu il vreau pe Protasov ( Steaua LUI Protasov ).
 12. Salut Eu sunt foarte curios daca Lacatus ( nu am pretentia de la cei din conducere ) sau macar unii dintre jucatori acceseaza acest site si mai si citesc parerile noastre. Eu il contest IN PRIMUL RAND pe Laca pentru jocul FARA ORIZONT, FARA NICIO IDEE TACTICA pe care il etaleaza echipa sub comanda lui. Ma apuca toti dracii cand vad chinuiala din teren a echipei, lansarile infinite pe sus, in adancime pentru performerul in ale sprintului - Banel, insistenta neghioaba de a-l desemna TOT pe Banel sa execute lovituri libere, moment in care blestem de mama focului, usurinta cu care a renuntat la RADA, Vali Badea, NEAGA, Cristocea ( da, Cristocea ), sistemul cu 2 inchizatori, lipsa transferurilor de valoare din vara ... Nu vad un plan la Lacatus, nu vad gandire tactica la Lacatus, na vad promovare a tinerilor ( aduceti-va aminte de Bicfalvi in timpul mandatului lui Hagi ), nu vad nimic decat o cerinta de sustinere neconditionata din partea suporterilor. Eu unul nu-l mai sustin, nu ca ANTREOR al Stelei. Eu il vreau pe Protasov, vreau Steaua lui Protasov, cand Bostina era bun de Steaua, cand Victoras Iacob era bun de Steaua, cand Dica era bun de Steaua, cand inclusiv Banel era bun de Steaua.
 13. TOT NU AI INTELES ! AIA DE LA SMARANDESCU NU MAI VERIFICA DACA SUNT SAU NU LEGALE ( CE APRINZI TU ) ... DOAR UN TEL DE LA LOJA SI SE EXECUTA, INDIFERENT DE CE SPUI TU, CE ARATI TU SAU CE CREZI TU . LA GRAMADA, "CA S-A APRINS TORTA" . CRED CA INTELEGI CE INSEAMA CUVANTUL " PRETEXT ". DUPA "INTERVENTIE", Dumnezeu CU MILA. CREZI CA STAU ASTIA DE LA POLITIE, JANDARMERIE SAU PARCHET SA ASCULTE DECLARATIA TA ?? EVENTUAL O MAI IEI SI ACOLO PE COCOASA. SPER CA TIMPUL SA NU IMI DEA DREPTATE.
 14. Nu ai inteles ce am vrut eu sa spun ... M-am referit la oamenii lui Smarandescu, care abia asteapta un pretext pentru a interveni in forta impotriva suporterilor, avand in vedere situatia actuala dintre Fecali si suporterii Stelei. Nu am stiut despre tortele de clasa I. Cu toate acestea, cred ca cei care compun galeria Stelei sufera in momentele in care se "intra in ei" tocmai din cauza unor iresponsabili care DA, sunt niste tampi din punctul meu de vedere.
 15. Salut stelisti Revin cu o problema delicata pentru noi : MEDIOCRITATEA ANTRENORULUI Lacatus. Am observat ca Moldovan a fost tot timpul inaintea lui Laca in privinta mutarilor din teren. Pe de alta parte, cand stii ca ai probleme cu fundasii laterali, nu lasi sa plece SAU nu-i dai drumul lui RADA. Ba mai mult, IL FOLOSESTI, pentru ca este un fundas bun si are si picior stang ( Golanski nu-l are pe stangul ). Stiti la ce ma refer. Imi pare rau ca iar critic performanta lui Laca. Dar imi pare si mai rau pentru echipa si pentru suporteri, printre care ma aflu si eu si sufar cand Steaua joaca fara orizont. Imi tot rasuna in minte caracterizarea jocului Stelei facuta de antrenorul lui Aalborg : ECHIPA DEZORGANIZATA CARE NU PUNE PROBLEME IN ATAC. Cum vi se pare ?