saptemai

Seniori
 • Content count

  470
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by saptemai

 1. "Unirea a trei state diferite ar fi fost posibila numai prin crearea unui concept suprastatal, imperial, cu logica istorica" asa ai fost scolit de marxistii anti-nationali de la UB? Unirea Principatelor Romane a fost facuta pentru ca: 0. asa trebuia sa se intample 1. asa a vrut Mihai si locuitorii din cele 3 entitati 2. asa era normal ivindu-se ocazia 3. exista omogenitate lingvistica si culturala 4. exista omogenitate etnica ce credeti voi ca trebuiau sa fie motivele lui va priveste. Mihai a ramas in istorie ca erou National, deal with it. Iar ineptia revizionista a Daciei unui alogen antiromanesc e cea mai mare insulta la adresa istoriei Neamului nostru. Fetisizarea ideologiilor marxiste si rescrierea istoriei prin prisma satisfacerii punctelor ideologice e un gest de retardare mintala. Autoflagelarea istoriei nationale doar de dragul "europenizarii" si "internationalizarii" neobolsevice care dicteaza ca popoarele europene sa-si renege si sa-si ceara vesnic scuze pentru faptele inaintasilor lor (daca se poate cu vreo 10 ani de studiu obligatoriu al Lolocaustului), nu va duce decat la cangrenarea si mai rapida a fibrei Nationale. Noi, contemporanii, de unde stam acuma, gasim ca ceea ce a facut Mihai I a fost oportun si binevenit. Deci, Mihai I e un erou National et punctum.
 2. marea hiba a ML a fost exact acel: intoarce si celalat obraz la fel cum aceiasi sintagma e marea hiba a tarilor albe, acum invadate de subsaharieni si arabi. daca ML se inarma temeinic, asa cum orice entitate ce vrea sa conduca o tara trebuie sa faca, Romania ar fi putut ajunge mult mai departe si mult mai integra dpdv intelectual. nu e nicio rusine sa elimini violent adversarii neamului si traditiilor tale, fie ei bolsevici evrei, secularisti anti-nationali sau globalisti anti-statali. "Africa pt africani, Asia pt asiatici, Tarile Albe pt toata lumea?"
 3. iezuitii sunt agenti ai zionismului mondial, sau crypto-evrei. just sayin. cei ce-si reneaga istoria sunt populatie, nu popor. Alexandru H. - jet!
 4. sa traiesti, Maye. sa nu uiti de work+train.
 5. atunci pe jos....
 6. tur autocar de la autobaza militari - 15ron retur tren accelerat, de la 21:15
 7. patinoarul este exact in spatele garii. deci in loc sa iesiti spre oras o luati in directia opusa prin pasaj pe sub sine.
 8. au fost si vineri 3 oameni din Bucuresti, de i-au dominat sonor pe agricultorii aia. DA-CI-A! DA-CI-A! DA-CI-A!
 9. ceva un link unde scrie ca luni e tot de la 19:00...
 10. deci. meciul 3, vineri 11.03.2011, ora 19:00 dus: tren R346, 14:05 - 17:35 tren R827, 15:00 - 18:39 tarif (clasa 2, fara rezervare): intreg - 41,30 RON, elev - 31.75 RON, student - 19,25 RON intors: microbuz C&I, 22:23 - 01:49 (nu se pot face rezervari, deci e la noroc cu gasitul locurilor) tarif: intreg - 34 RON, student - 28 ron tren A1642, 02:36 - 06:07 tarif (clasa 2, fara rezervare): intreg - 33,10 RON, elev - 23,55 RON, student - 15,45 RON meciul 4, luni 14.03.2011, ora 17:30 dus: tren IC531, 13:00 - 16:33 tarif (clasa 2, fara rezervare): intreg - 46,10 RON, elev - 36,55 RON, student - 23,65 RON intors: tren A1622, 19:56 - 23:22 tarif (clasa 2, fara rezervare): intreg - 33,10 RON, elev - 23,55 RON, student - 15,45 RON
 11. pai se pare ca venim. minim 2. zic eu. patinoarul e exact in spatele garii deci n-avem cum a ne rataci. venim, cantam, castigam, bem o ciorba de burta si ne intoarcem.
 12. corect. copy-paste la ce-a spus crafft. ca-n serialele copilariei: now we play the waiting game.
 13. da. comunismul e adanc inradacinat in istoria boborului nostru. de aia l-am inghitit ca nesatulii prima oara cand am venit in contact cu formele lui ideologizate.
 14. @south-side "sa stam la aceeasi masa"? ca sa ce? sa pornim iarasi la un drum si unii sa oboseasca? nu cred. fiecare si-a ales drumul.....timpul va da dreptate cuiva, eventual.
 15. scuze, Mihai. cand am spus mentalitate romaneasca n-am vrut sa spun ca detinem dreptul de proprietate pe modul asta de a ne raporta la lume si vremuri. am spus-o in sensul ca asta e acum norma. s-a tot discutat la momentul ala ce fel de protest sa avem: singurul lucru pe care-l intelegea erau injuraturile. fuseseram civilizati ani in sir, din 2006 pana in 2008 si fara sa-i provocam un rid. n-o sa uit niciodata teroarea de pe fata lui dupa meciul cu Bistrita. pe mintea unui schizofrenic trebuie sa apesi la maxim, si asta functiona. tocmai pentru ca jegul nu pricepea ce vrem noi de fapt. si nu putea concepe ca n-avem alta dorinta si asteptare decat plecarea lui, indiferent de...orice. altii au crezut altceva, deh, sindromul "instant gratification" combinat cu 60 de ani de comunism sintetizat in 7 ani de educatie indoielnica predispune indivizii la asteptari nerealiste.
 16. din pacate n-ai inteles nimic din ce am spus eu, si ma asteptam. prima conditie a succesului este sa crezi in el si sa-l vizualizezi. cand pornesti la un razboi cu mintea setata pe "e mai puternic decat noi" deja joci jocul lui, si n-ai cum sa castigi. tocmai eliberarea de constrangerile lui "ce obtinem?" ne-ar fi adus izbanda. poate astia mici, nemodelati de comunism, sa reuseasca mai lesne sa cuprinda cu mintea nemurdarita de "suntem mici, nu putem" dimensiunea problemei. la fel ca si in sport, ierarhii exista in orice: in cultura, in industrie, in natura etc. unele entitati inteleg si prospera in campul lor de activitate, altele nu. iti urez sanatate.
 17. Costi, tocmai ai comis-o si tu. Ba putem si vom si reusi sa ne curatam de metehnele astea odioase. primul pas, si anume constientizarea (macar de catre unii) faptului ca avem o problema de atitudine fata de viata, e facut deja.
 18. vorbind exact ca un roman neaos: "n-aveam frate nicio sansa sa.....nimic" si tipic romanesc, "hai sa ne bagam pl in el de protest." aia de le dam noi cu respect (legia varsovia) au boicotat meciurile propriei echipe 5 ANI!! si nu s-au autodistrus. dar deh, aia au fost educati altfel. ganditi si probabil traiti dupa un sistem de valori care nu va permite sa faceti un lucru, oricare, doar pentru ca el trebuie facut (in cazul de fata, a protesta), neasteptand nimic palpabil imediat in schimb. nu gasiti nimic onorabil in a-ti respecta un set de principii morale, fara nicio recompensa ... tangibila. voi vreti ceva la schimb pentru onoare......altii nu. o labarim aiurea, esenta fiind ca: voi credeati ca nu duce nicaieri, noi credeam ca duce. rezultatul actiunilor voastre se vede.
 19. VPM si guie migi ERAU o solutie daca se mergea pana la capat. doar ca unii n-au putut sa-si asume cativa ani de protest. tipic romanesc, nu sunt in stare sa duca nimic la capat. si scuza penibila: "nu ducea dom'le niciunde protestul...." ce convenabil... si dupa aia: "hai sa cantam de Steaua" ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, pentru ca, ASTA, intr-adevar, ducea undeva. ASTA era solutia.
 20. eu stiu cel putin un scenariu de cand eram copil: stai intre tarate, te mananca porcii.
 21. vai, sunt interzisi? pai cand au ales sa se scalde in aceeasi balta cu oamenii lui mustang n-ar fi trebuit sa se gandeasca si la scenarii de tipul "giulesti"? coincidenta naibii ca mustang & co n-au fost la meci, este? dar lasa ca va rezolva "ne-a Gigi" problema si veti putea sustine proiectul cartu, al 5-lea pe sezonul asta.
 22. unde sunt aia care erau "mereu alaturi de echipa"? prea frig...
 23. bine zis: MANIE la 19!!!