teser

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About teser

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tu ai vazut meciul cu Bayern - Fiorentina? Daca nu, uite-te la el si revino cu impresiile Fiorentina sub Steaua.
 2. Vai de capul tau. Putea scrie acolo orice nume si ziceai acelasi lucru. P.S. Deja au inceput sa se miste rotitele. UEFA nu vrea Steaua in optimi.
 3. 4-1 Nu am stat pana la sfarsit, dar cand am plecat Bayern avea 32 de suturi spre poarta. Asta prin minutul 75, daca nu ma insel.
 4. Puteti vedea meciul germanilor din aceasta etapa pe SportKlub sau pe www.sport.ro . Dupa 45 minute, e 2-1, dupa ce au fost condusi cu 0-1. Toni, daca ar da gol la fiecare ocazie pe care o rateaza, ar fi golgheter cu 200-250 goluri.
 5. Tu eºti bãtut în cap? Toþi arbitrii români au zis cã nu a fost gol valabil. La TV, reluarea fazei: se vede cum Reising pune mâna pe minge ºi comentatorii: NU a pus mâna pe minge...
 6. Eu nu inteleg oamenii care deja l-au pus la zid pe Munteanu... Indreptati-va atentia sprea alt sport; oina e un sport mai placut...
 7. Zi-mi o chestie. Daca CFR castiga UCL, te sinucizi?
 8. A avut Luca Toni in meciul cu Lyon ocazii pentru toate echipele din aceasta etapa a UCL. Si nu a dat gol din nicio ocazie, iar asta e atacant. Voi ce vreti, sutul si golul, 100% eficacitate? Sa ziceti merci ca au fost macar ocaziile.
 9. Penibil. Daca CFR ar fi luat bataie, Bayern putea sa dea si 10-0, probabil nu te interesa.
 10. Sa inteleg ca tu ai fi fost primul om care ar fi consolat CFR dupa o infrangere cu Roma cu 5-0? Nu cere de altii ceva pe care nici tu nu-l poti oferi.
 11. Bayern e mare.Dar nici noi nu suntem o echipa mica. Si jucam acasa. Avem peste 50% sanse sa batem.Trebuie doar sa jucam fotbal! Echipa mare? O echipa mare face tranferuri mari, are un stadion mare etc etc. Nu zic ca Steaua e o echipa mica, dar te rog, lungul nasului...
 12. De fapt, tranferurile despre care vorbesti au avut loc in anul 2007 si au fost in valoare de aprox. 69 milioane de lire sterline (adica 100 milioane de euro). Ce-mi plac comentariile de aici, zici ca Steaua joaca cu Lituania, nu cu Bayern. Imi aduc aminte anul trecut, cand au jucat cu cealalta stea, au jucat mizerabil; asta nu i-a oprit sa bata cu 3-2.