RBK

Seniori
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RBK

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. iar am pierdut azi in fata stiintei din bc nasol tre sa ne revenim in Campionat am incredere in Echipa Capu sus !!
 2. meciul se joaca Marti ora 16.45 la Urziceni pe Stadionul<Tineretului> insa de unde facem rost si noi de bilete la meciu asta ?daca suntem din provincie?
 3. nu-i greu sa sti parerea mea personala se poate chiar si primul loc,merge si UEFA dekat sa stam sa ne uitam la TV
 4. cam grea seria asta de meciuri sper sa ramanem sus in Campionat poate chiar sa sarim Direct pe Primul loc,iar in CL macar pe Locul 2 sa mergem in Primvara Europeana ,iar cupa sa o aducem in Ghencea ca de mult nu a mai ajuns :Xhai Baietii ca se Poate !!!
 5. pai doar Dinamo e rivala dar dupa 89 a devenit si rapid o rivala )plus cele din zilele noastre(tm,urz,vs,CFR)
 6. se pare ca o rivala ne va parasi din vara ,sper sa Retrogradeze rapiduletzu sa beau o saptamana Non-stop
 7. cand aflam si noi cat vor costa biletele in cupa dar la galati?nu mai am rabdare sa pun bani deoparte la saltea ca altfel raman fara ei ca ma i-au baieti la baut !?
 8. Dinamo,Urziceni,CFR,Vaslui cam astea ar fi contracandidatele la titlu
 9. pana la urma sa se joace Oriunde meciul Numai sa Castigam sa mergem mai departe in Cupa
 10. da am gasit plecare pe 05.11.08 ora 08:05-10:00 sosire Lyon,intoacere 07.11.2008 ora 10:45-14.30 sosire Bucuresti pret 260 euro cu toate taxele incluse,acum sa vedem cand vor trimite cei de la Lyon Biletele la Club
 11. cam devreme ora din cauza ca moldovenii nu au Nocturna,totusi sa speram ca vom juca mai bine fata de meciul cu otopeniul !!
 12. 260euro cu toate taxele incluse ?sau fara ?eu am gasit cu toate taxele 400Euro cam scump/autocar atlassib 210euro(dus-intors)asta e varianta mai eftina,ar fi ca-lumea sa fie 260 cu toate taxele ,sa mai caut mai bn poate chiar asa e !!!
 13. Rennes 3-Lyon 0 ,avem sanse acum in Cl ,Bayern 3-Bochum 3:)
 14. pai daca sunt din provincie cum fac sa intru si eu la meci?se ofera bilete de club?sau tre sa mi cumpar de la stadion in ziua meciului(mai gasesc oare in ziua meciului,ca atunci ajung si eu dar dupa ora 14.00)?dar reprocitatea de Bilete exista intre cele 2 cluburi?daca se vor imparti bilete la stadion inaintea meciului vreau sa stiu ca altfel nu Vreau sa fac Drumul Degeaba si sa raman pe Dinafara Plss ....astept un raspuns aviz celor din Galerie
 15. sunt prosti crescuti astia care isi cumpara asa ceva nu avem ce sa le facem decat sa le confiscam pe stadion cand sufla in goarna si PaC-Pac data viitoare nu o sa mai vedeti asa ceva