steauaacmilan

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by steauaacmilan

 1. Dragilor, Pe 17 nov e ziua unui prieten si ma chinui de ceva vreme sa-i fac cadou acest meci, care, in opinia mea, e mai bun sau macar egal cu Steaua- Anderlecht! Va rog din suflet ajutati-ma! El nu stie, dar eu v-as fi recunoscator cu cerul si cu pamantul! Multumesc mult!
 2. Da, eu le am! Costa cate 80- 100 de mii! Du-te si ti le ia, chiar nu ai rusine?!
 3. Cum il gasesc pe Claudiu?! Te rog, spune-mi!
 4. In sfarsit un creier limpede! Multumesc, Cristian! Astept cu nerabdare! Alea meciuri, nu rahaturile de acum pentru care forfotim degeaba! Jucatorii aia aveau Europa la picioare, iar Radel abia miroase Arabia...
 5. Fratilor, eu nu am dreptul si chiar de-as avea, nu as interzice urcarea lor! Am insa alte 2 drepturi: 1. sa fiu indignat cand, in contrapartida cu o cerere atat de importanta, ca aceea a meciului Steaua- IFK Goteborg, sa vina una de upload a cui credeti?! A neica-nimenelui Mirel! V-a incetosat gandirea Jiji?! Jucatori ca Mirel exista in orice (oricare, atentie) echipa din Liga 1, dpdv al valorii! Numiti-mi-o (echipa) iar eu va spun ce jucator egal, mai bun sau mult mai bun (oho, cati exista) decat Mirica exista in acea echipa! Ce naiba, devotamentul inlocuieste valoarea?! Poate pana la un punct, dar nu-l depasiti! 2. sa-mi fac cunoscuta indignarea! Just my few cents on it (e o expresie englezeasca, insemnand "parerea mea umila")! Nici voi nu sunteti obligati sa (ma) cititi! Lucru care, in cazul multora, se vede! By the way: grozav Mirea cu Timisoara! Superb jucator! Vai de el!
 6. Nici pe tine nu te pune nimeni sa ortografiezi cu cratima! Desi n-ar fi rau!... Duh...
 7. Ma intreb cum pe acelasi forum se poate cere meciul Stelei cu Goteborg si sa vina altul care sa contrabalanseze asta cu clip Magazin Ch League cu... Mirel Radoi! Hodoronc tronc! Penibil! Si strigator la cer! By the way, am si eu un breloc cu fanionul Stelei, sa-l filmez in diferite pozitii si sa-l urc aici?! Vrea cineva?!
 8. Multumesc! Dar ma crezi ca-i scriu de jumatate de an si nu raspunde niciodata?! Nu stiu ce sa mai fac, e singura adresa de email, aceea cu [email protected], pe care o am... il intrebi si tu, te rog, poate tie iti raspunde? Merci mult!
 9. Dragilor, Pe 17 nov e ziua unui prieten si ma chinui de ceva vreme sa-i fac cadou acest meci, care, in opinia mea, e mai bun sau macar egal cu Steaua- Anderlecht! Va rog din suflet ajutati-ma! El nu stie, dar eu v-as fi recunoscator cu cerul si cu pamantul! Multumesc mult!