horse37

Seniori
 • Content count

  404
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About horse37

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucharest
 1. pt ce sa existe o lupta dura!? s-a licitat, s-a castigat! ura si la gara! doat tribunalul mai poate desface aceasta hotarare. bine ca nu a castigat boom TV sau focus TV aceasta licitatie. nu am nimic cu numitele sociatati dar lucrand in domeniu va spun ca ar fi fost vai si amar de noi.
 2. romanu nostru e obisnuit cu mocca! de la parastas pan la custodie daca pot sa ma exprim asa. si de ce spun eu asta. nu de mult si daca nu gresesc in luna iunie o alianta castiga drepturile de transmisie a ligii de fotbal. timpu trece, Liga porneste si romanu se pomeneste (aproximativ 50%) din populatia tarii) ca numai vede la TV, Liga lui mitica. aoleu mancati-as gura ce ne facem? de la strigatul disperarii mocca si pan la parlamentarii de rahat nu a mai fost distanta decat de un bat de chibrit si uite cum fotbalul devenii problema nationala. populisti cum santem si in goana dupa voturi in nemernicia noastra numai conteaza ca unii au platit iar altii nici macar nu s-au sinchisit.. acum trebuie sa vada toata lumea. urla upc, dolce stramba din nas, boom sant in moarte clinica , akta cade de pa satelit iar focus se muta intr-un sopron, toti vor...dar nu va suparati boieri, vrem mocca. nu pun in discutie cum s-a desfasurat licitatia ci faptul in care prin presiuni populiste se incearca difuzarea fotbalului de catre toti operatorii TV fara a se mai lua in calcul faptul ca unii au licitat o suma de bani ca sa castige aceste drepturi. cel mai prost prim-ministru al Romaniei post decembriste, spunea ca sportul nu este o prioritatete atunci cand a fost investit. ia zi, ba citroiceanule cum e cu fotbalul, sportul in general!?
 3. romanu nostru e obisnuit cu mocca! de la parastas pan la custodie daca pot sa ma exprim asa. si de ce spun eu asta. nu de mult si daca nu gresesc in luna iunie o alianta castiga drepturile de transmisie a ligii de fotbal. timpu trece, Liga porneste si romanu se pomeneste (aproximativ 50%) din populatia tarii) ca numai vede la TV, Liga lui mitica. aoleu mancati-as gura ce ne facem? de la strigatul disperarii mocca si pan la parlamentarii de rahat nu a mai fost distanta decat de un bat de chibrit si uite cum fotbalul devenii problema nationala. populisti cum santem si in goana dupa voturi in nemernicia noastra numai conteaza ca unii au platit iar altii nici macar nu s-au sinchisit.. acum trebuie sa vada toata lumea. urla upc, dolce stramba din nas, boom sant in moarte clinica , akta cade de pa satelit iar focus se muta intr-un sopron toti vor...dar nu va suparati boieri, vrem mocca. nu pun in discutie cum s-a desfasurat licitatia ci faptul in care prin presiuni populiste se incearca difuzarea fotbslului de catre toti operatorii TV fara a se mai lua in calcul faptul ca unii au dat ca sa castige aceste drepturi. cel mai prost prim-ministru al Romaniei post decembriste, spunea ca sportul nu este o prioritatete atunci cand a fost investit. ia zi, ba citroiceanule cum e cu fotbalul!?
 4. nu-i ceva nou pt noi...am pierdut din nou. cred ca trebuie sa ne obisnuim cu asa ceva. astazi a fost randul lui zapata. totusi, ce am jucat? arthuro, kapetanos!?
 5. hai bursuc, salam, vijelie, baiatul de aur, copilul minune...or fi nume de botez!? ei as, e ce cumpara romanul de pe tarabe. in fapt ce facem noi astia multi? ii promovam, ii ridicam la rang de mari "artisiti" le cultivam obiceiurile jegoase de nomanzi. se supara alde jaules ca-i amprenteaza!? de iar duce inapoi in india in zona punjabului de unde au ajuns p'aci nu as ezita sa dau din buzunar. sa-i amprenteze, sa-i ancheteze sa-i rupa in bataie, sa le faca orice cred italieni de cuvinta si p'aci sa nu se mai intoarca. nu-i o minoritate de care noi romanii sa avem nevoie asa ca sant pt petitie.
 6. poate cel mai urat meci de pana acum disputat. insa romaneste spunand, scopul scuza mijloacele. un punct datator de sperante ce ne mentine in cursa. urmeaza italia. ce o fi o fi! din franceza pe care o stiu si am deslusit-o din buzele lui m. platini...lasati-ma in ....mea ca am jucat bine, trebuia sa-i batem. HAI Romania !!! ps sper sa nu ne-o faca cu Steaua!
 7. "Indiferent de programul sezonului viitor al Ligii 1, Dinamo va declanºa Jihadul" sursa prosport cat de idiot poti sa fi Borcea, ca sa spui asa ceva. ne mai mira faptul ca santem unde santem cu fotbalul!!! un schizofrenic la noi, un handicapat mintal la Dinamo, un hot la rapid s.a.m.d.
 8. cu siguranta fiecare dintre noi isi poate face un steag in culorile clubului si berna. nu vad unde este greutatea. trebuie sa facem ceva. numai putem admite toate vomitaturile unui schizofrenic. unuia care da lectii la toata lumea. care nu are rusine de nimic, care da bani in direct la TV pt ai creste audienta (cat de fariseu este). sa ajunga porumbelu sa spuna ca avem stema murdara, jabba ce mai aiureaza si el. nu conteaza cine vorbeste ci faptul ca Steaua este terfelita in fel si chipa din cauza actiunilor si declaratiilor schizofrenicului.
 9. matteo nu visa! nu vine nimeni sau doar de ii numeri pe degete. in stadion putem face. steaguri in berna.
 10. observ ca unii dintre noi nu au inteles mesajul acestui topic. nu ma "atasez" coalitiei (nici nu-i posibil) prin ceea ce am scris. vreau ca noi sa facem ceva odata. nu doar sa o dam pe vorbe aici. este ceea ce eu cred ca o sa aiba efect sau tampeste vorbind sa dam noi mita dna-lui ca sa-l faca dus pe schizofrenic.
 11. a inceput sa ne judece puscariasul jabba, porumbelul de la Vaslui da cu noi de pamant in cel mai rusinos mod cu putinta spunand ca emblema clubului este murdara, groful lui CFR ne da cu tifla , Borcea rade cu gura pan' la urechi. si m-am oprit aici caci exemplele ar putea continua. cata rusine sa mai induram din cauza schizofrenicului din pipera!? in semn de protest steagul ce-l voi purta in campionatul urmator va fi in berna atat timp cat acest schizofrenic are sa mai conduca destinele acestui club.
 12. oare chiar asa sa fie? nu ne ajungea cat ne-a terfelit ciobanul imaginea si uite ce nori de abat asupra clubului nostru. cum viata merge inainte sper sa o facem fara "eminenta din pipera" si daca-i cazul dna-ul sa-l aduca la "hotel".
 13. Tâlharul pedepsit Într-o zi, prin asfinþit, ªoaricele a-ndrãznit Sã se creadã în putere A pradã stupul de miere. El intrase pe furiº, Strecurat pe urdiniº, Se gândea cã o albinã-i Slabã, micã ºi puþinã, Pe când el, hoþ ºi borfaº, Lângã ea-i un uriaº. Nu ºtiuse ca nerodul Va da ochii cu norodul ªi-ºi pusese-n cap minciuna Cã dã-n stup de câte una. Roiul, cum de l-a zãrit C-a intrat, l-a copleºit. Socotealã sã-i mai cearã Nu! L-au îmbrãcat cu cearã, De la bot pânã la coadã Tãbãrate mii, grãmadã, ªi l-au strâns cu meºteºug, Încuiat ca-ntr-un coºciug. Nu ajunge, vream sã zic, Sã fii mare cu cel mic, Cã puterea se adunã Din toþi micii împreunã. si oare noi de ce nu am putea sa procedam precum albinele. soarecele nostru e Becali. a intrat in stupul nostru datorita trantorului Paunescu. miercuri avem o ocazie de ai arata"dragostea noastra fata de el. haide-ti sa incercam, sa-l huiduim neincetat pt ca noi iubim Steaua nu neamul Becali!
 14. daca comparatia nu-i convine initiatorului acestui post, nu am ce sa-i fac! deci... esti un fel de Tudor arghezi al acestui site jupan Gica chioru. la obiect, cu cele mai pertinente si acide observatii, comentarii.
 15. avem o echipa, semanata cu mult "har" de finantator. cel ce il face pe Lacatus pupincurist ar trebui sa-i fie rusine. Lacatus nu este antrenor la valoarea celui ce a fost ca jucator. Marius este slab, dovedind o frica ovinica incercand si repetand la nesfarsit jocul cu doi inchizatori. nu poti bate pe nimeni cand ai in teren o echipa de handbal, alti patru facand figuratie. mai cred ca vestiarul Stelei este cu adevarat rupt cu un Dica suparat pe toata lumea, strainii deoparte, doi dintre ei cu biletele de avion cumparate iar Radoi uitandu-se la genunchii sai intrebandu-se pt ce sa mai stau aici. prosteste spun, ca nu ne-a mai ramas decat sa mergem si noi la muntele ATHOS si sa-i intrebam pe acei galugari...cu ce-am gresit noi si santem pedepsiti cu atata pipera in club.