pippo

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pippo

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Bun articolul. M-am saturat de postari cenusii gen Steaua Becali,Steaua s-a stins, jucatori de nimic, Ovidiu Petre panarama, Becali face echipa, Dica lenes si foarte slab,... Eu vad o schimbare dupa venirea lui Masimo si nu prea se discuta ce face si ce incearca sa faca el. Se repeta obsesiv aceleasi postari pesimiste. Dar Pedrazzini incearca sa schimbe lucrurile. De ce nu se comenteaza asta? El la coborit pe Dica la mijloc. Nimeni nu ia in calcul pozitia noua din teren al decarului nostru. Nimeni nu recunoaste ca e formula de joc in care Steaua nu stiu cind a jucat si este o pozitie pe care Dica nu stiu cind a jucat. Sunt niste relatii de joc ce trebuiesc inchegate. Se schimba rolul lui Dica in teren si nu mai asteptati sa fie mereu in fata portii si sa marcheze mereu. Dar este oare solutia cea mai buna coborirea lui Dica la mijloc? Oare aici el poate da cel mai bun randament pentru Steaua? La nationala el joaca mai avansat si o face destul de bine. Oricum nu cred ca Dica trebuie criticat pentru ca trebuie sa se adapteze cu noua pozitie din teren.Cristocea a dat ieri doua pase de gol. N-am prea citit laude, sau o analiza a jocului sau. Poate el ar trebui jucat pe pozitia mijlocasului central ofensiv? O alta schimbare de la venirea lui Pedrazzini este folosirea principiului de rotatie a titularilor. Steaua are peste 20 de jucatori in lot si e bine ca se introduc si jucatori cu forte proaspete. Hagi schimba forte putin in primul 11 si se vaicara ca e greu sa joci din 3 in 3 zile. Astept mai multe articole de analiza a jocului echipei si sa se insiste mai putin pe actiunile lui Becali si plingerea vremurilor trecute. Steaua poate sa treca de situatia mai delicata in care a nimerit doar cu dragostea si sustinerea suporterilor. Forzza Steaua!!!
 2. Daca Piturca vrea sa cistige un jucator pentru nationala ar trebui sa nu-l bage cu Olanda, iar daca vrea sa-l ingroape il pune cu batavii si atunci George trebuie sa faca o partida extraordinara ca sa confirme. Nu e normal sa-l convoci o data cu Olanda si pe urma mai astepti 2 ani sa vina iar Olanda si sa-l convoci a doua oara.Cu olandezii poate juca mai prost orcine. Trebuia sa i se dea si alte sanse. Sunt o multime de meciuri mai usoare in care poate evolua un jucator care nu are experienta la nationala. In afara de increderea pe care o capeti odata cu meciurile jucate mai sunt si niste relatii de joc pe care le cunosti pe parcurs.
 3. Cristocea. El a jucat citeva meciuri in toamna sezonului trecut pe aceasta pozitie si a facut-o excelent. Apoi s-a accidentat si au uitat toti de aceasta varianta care era o solutie foarte buna, mai ales pentru meciurile din campionat. Astept sa-l introduca Hagi pe Vasilica caci se spunea ca s-a recuperat deja.
 4. De ati luat voi ca Slavia Praga este in urna 2? E pe 77 in "UEFA Team Ranking 2007" e printre ultimile echipe din urna 4. Mai cititi si voi si nu va uitati dupa toate prostiile scrise prin ziare.
 5. Ce inaltime are?
 6. Am studia statistica paselor la Barcelona si inclin sa-ti dau dreptate.Pe la Xavi si Deco trec mai multe pase.Ronaldinho este cam al treile la numarul de mingi jucate si eu oricum il consider un coordonator in faza decisiva al atacului.Cred ca este primul la pasele decisive. Important este ca Deco joaca mijlocas lateral si asta nu-l impiedica sa fie si coordonator de joc. Asta vroiam sa zic: ca un coordonator poate juca si mijlocas lateral,dar prin tehnicitatea inspiratie si stiinta jocului sa organize fazele ofensive ale echipei sale.Nu trebuie sa avem neaparat mijlocas central ofensiv ca sa putem zice ca avem un coordonator.
 7. @Papillon Din cite imi amintesc pe vreme lui Protasov jucam tot 4-2-3-1. De ce zici de 4-3-3? Echipa tip de atunci: --------------Hamutovschi---------------- Ogararu-----Goian------Gionea--------Nesu ------Paraschiv------------Radoi--------- Nicolita---------------------------Bostina ----------------Dica---------------------- ----------------Iacob--------------------- Asezate e aceiasi,s-au scimbat schemele de joc. Atunci se pasa scurt si in viteza, iar acum se prefera pase lungi direct pe virfuri.
 8. Se vehiculeaza suma de 500 000 $ ce urmeaza a fi platita pentru el. Cam asta a fost si suma platita pentru Carlos si ar fi de asteptat sa i se dea si un salariu apropiat de cel al lui Carlos(120 000$). Explica-mi te rog pentru ce ne trebuie un portar ca rezerva care sa primeasca salariu dublu fata de titular? Daca e sa aducem portar de afara atunci sa fie ieftin tinar si talentat(putin probabil) sau sa fie titular incontestabil. Mijlocasul la constructie nu trebuie sa joace neaparat in centru. Se poate construi si cu un mijlocas de banda(vezi Ronaldinho). Problema e ca pe partea stinga Cristocea nu si-a revenit dupa accidentare iar pe dreapta Nicolita nu joaca nimic. Bostina e iesit din forma iar Oprita nu este jucator de constructie.
 9. Se apropie pauza de iarna. Steaua vine dupa o prima parte a sezonului in care a jucat in campionat,cupa si in Liga Campionilor. Am avut ocazia sa vedem care este valoarea noastra in Europa si sa vedem de ce sunt capabili jucatorii din lotul Stelei. Vreau sa analizam cine trebuie sa plece de la Steaua si ce pozitii necesita intariri in lotul nostru. Sper sa fie o discutie realista si sa nu se ajunga la aceea ca nici un jucator nu este de Steaua, trebuie sa-i vindem pe toti si sa aducem jucatori din strainatate ca ei sunt mai buni. Trebuie sa tinem cont de bugetul clubului si sa nu uitam ca de multe ori un jucator indragostit de mic de acest club,care a visat toata viata sa imbrace tricoul Stelei, poate fi mai util decit un strain ce vine la Steaua pentru ca i se propune un salariu convenabil.
 10. Se tot vorbeste ca o echipa cu pretentii trebuie sa aiba cite 2(sau chiar 3) jucatori pe fiecare post pentru a putea face rotatia celor ce intra pe teren, astfel ca titularii sa fie mereu intr-o forma fizica foarte buna. Am citit astazi un interviu cu Valerii Gazaev,antrenorul celor de la CSKA Moscova si el zice ca nu are nevoie de 22 jucatori de aceeasi valoare ci de 16 jucatori de cimp de valoarea titularilor si 4 juniori care sa se pregateasca cu echipa mare.El argumenteaza prin faptul ca in Rusia nu se joaca tot atitea meciuri ca la echipele de top din Europa si spune ca si la granzi valoarea lotului nu este aceeasi.CSKA Moscova este campioana pentru a doua oara consecutiv in Rusia,a cistigat acum un an Cupa UEFA,si anul acesta in Liga Campionilor a avut rezultate mai bune ca Steaua. Imi amintesc ca Mihai Stoica spunea acum un an ca nu vrea 2 echipe de aceeasi valoare pentru ca sunt prea multi jucatori si e greu de impacat pe toti caci toti vor sa fie titulari. Vreau sa discutam despre numarul optim de jucatori de care are nevoie Steaua pentru a face fata pe toate fronturile. Steaua are in sezonul acesta 24 de fotbalisti in lot.Citesc prin comentariile suporterilor intrebari de genul "De ce nu joaca Bostina?","Pentru ce l-am cumparat pe Saban"," Ce face Panait la Steaua?" dar raspunsul este evident -- sunt prea multi jucatori si nu pot intra cu totii in acelasi timp pe teren. Jucatorii care nu joaca sunt nemultumiti si in plus clubul le plateste salarii,bani pe care i-ar putea economisi pentru asi permite sa ia jucatori mai buni. Analizez de citiva ani lotul lui Milan si vad ca desi Ancelotti incepe sezonul cu rotatia si incearca mai multe variante, in primavara are o formula tip pe care o utilizeaza aproape in fiecare meci pentru ca atunci toate meciurile sunt importante atit in Europa cit si in campionat. Citi jucatori sunt in lotul lui Dinamo? Pe citi ii utilizeaza Rednic? Ajungea el oare sa-l descopere pe Radu Stefan care are 20 de ani si salariu de 20 mii de Euro daca il mai avea in lot pe Tamas? Pe de alta parte pe parcursul sezonului se intimpla accidentari,suspendari,jucatorii mai trec prin perioade mai nefaste, etc. Care este numarul optim de jucatori in lotul Stelei?
 11. Vreau si eu sa particip la dezbaterile care ma intereseaza. Nu stiu exact cum se preconizeaza sa fie ele organizate, dar mi se pare normal ca celor care nu au dreptul sa scrie sa li se permita cel putin sa citeasca,pentru ca nu toti cititorii acestui site mai si scriu si ar fi bine sa poata citi si textele dezbaterilor, deoarece in ele se preconizeaza sa fie text mult mai interesant si filtrat de prostiile scrise de utilizatorii intimplatori ai site-ului. In alta ordine de idei,nu stiu cit e de corect sa privezi un utilizator sa scrie aici pentru ca are in text citeva greseli gramaticale.Cred ca ideile sunt mult mai importante ca greselile gramaticale. In rest sper sa fie un inceput, care va veni ca o solutie in tentativa de a organiza discutii interesante, utile si private de mesaje fara sens. ACCEPTAT