ulivius

Seniori
 • Content count

  371
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ulivius

 1. Si voi credeti toate minciunile din gazeta? Hai sa fim seriosi. Pinto avea de ales intre Steaua si Real Madrid. Cred ca a stat mult pe ganduri . :laugh:
 2. Nu de astfel de jucatori avem nevoie. Ne trebuie jucatori cu adevarat de clasa cu viteza, Forza etc. De ce nu-l luam pe Alin Stoica? Asta a dat niste goluri la vremea lui pe care actualele tinte ale Stelei nici nu viseaza ca vor putea da vreodata in viatza lor. Macar Alin Stoica e stelist si poate ca iarba si aerul din Ghencea il va face ceea ce a fost odata, nu cu mult timp in urma.
 3. FECALLI esti o JIGODIE !!!!!!!!
 4. MULTUMIM TRICA !!! RAMAI STELIST PANA LA MOARTE .
 5. BRAVO Steaua !!!!!!! BRAVO Hagi !!!!!!!! SUNT MANDRU DE VOI !!!!!!
 6. Baietii au muncit! Sa-mi aduca cineva aminte ultimul gol din actiune dat de vreun jucator stelist de la 30m. Hagi il creste bine pe Bicfalvi. Cred ca in retur va fi titular incontestabil. Si Ochirosii pe stanga.
 7. Ov.Petre este la ora actuala sub Lovin. Amandoi parca au picioarele legate. Plesan este un jucator complet: viteza, sut, dribling, ambitie, joc aerian. Aveam nevoie de el ca de aer. Ce ne faceam cu Camus: dak nu punea osul decat in CL? Putem castiga fiecare meci doar cu modestie, luptand si suferind. Bine ai venit Mihaita Plesan !!!
 8. Gino Iorgulescu este un mare conducator de club. Amintiti-va unde era Nationalul pe vremea lui, si unde e acum.
 9. Imi pare rau. E cel mai slab dintre toti atacantii. Daca nu ai viteza si/sau tehnica nu ai ce sa cauti la "vitezisti". Thereau e la fel de inalt, dar ... are si tehnica si viteza.
 10. Omul asta a marcat in aproape toate meciurile din returul asta. El singur duce Steaua in spate. Este acuzat de egoism, dar cui sa-i paseze? Lui Iacob, care nu mai e jucator de fotbal de vreun an ... Lui Banel? Astia toti se impiedica in minge. Nu pot sa faca nici macar o simpla preluare. Imi pare rau ... steagcruce2
 11. Banel e mult mai bun decat Stancu pe postul de fundas dreapta, dar mai slab decat P.Marin si Nesu. Totusi Stancu parca e mai bun decat Banel pe postul de mijlocas lateral.
 12. Mie imi place Marius Croitoru. Se vede de la o posta ca e fotbalist. Trebuie sa ramana la Steaua. Daca va juca mai mult va avea mai multa incredere in el.
 13. Este singurul om lucid de la FC Steaua. steagcruce2
 14. La multi ani! Iti multumesc ca la-i adus pe Elton. Este un jucator de geniu cu 2 clase peste toti jucatorii din campionatul asta. Daca il aduci si pe colegul WILSON, atunci vom face treaba buna.
 15. Oprita e un jucator bataios, dar foarte lent. Pt jocul in viteza al Stelei, orchestrat de Elton, ne trebuie jucatori foarte rapizi, eventual vreo doi brazilieni care sa priceapa jocul.
 16. Banel Nicolita
 17. Gladiatorul va intra in arena. Olandezii nu-l stiu: INCA. Dar il vor tzine minte. :twisted:
 18. V. Badea este un jucator de superclasa. Marcheaza numai goluri f importante in momente cheie, in general in urma unor actiuni individuale. Munceste f mult, face pressing si isi ajuata apararea la fazele fixe. Paseaza f bine, are viteza, dribling si sut. Ce mai vreti de la el? E cel mai rasat atacant al nostru din ultimii 10 ani.
 19. Bravo Vali. Esti lupator, f tehnic, sutezi din toate pozitiile, dai goluri din afara careului, pasezi exceptional. Pitzi nu are dreptul sa nu te convoace. P.S.: Thereau e un baiat si un fotbalist f bun. Da multe goluri, dar nu f importante. Badea in schimb marcheza mai putzin dar in momente extrem de vitale pt Steaua.
 20. Avem doi jucatori de superclasa: Vali Badea si Elton. Abia astept sa revina DICANU. Astia 3 vor face prapad.
 21. Nu-mi vine sa cred. Avem un mijlocas ofensiv brazilian. Si nu e luat din Liga a III- a din Brazilia, ci de la Corinthians, fosta castigatoare a cupei intercontinentale. Orice ar fi, un brazilian din prima Liga stie sa faca o preluare un drbling si sa dea o pasa. Lucruri pe care multi dintre actualii jucatori de la Steaua, pur si simplu nu le pot face.
 22. Luni vine Elton. DOAMNE AJUTA !!! Lui Andrey i-au trebuit 15 min ca suporterii sa-i scandeze numele.
 23. VINE Elton! Doamne ajuta ! Poate vad si eu un dribling la echipa asta.
 24. Da-i draq cat cere ca nu mai pot. Deja am cosmaruri cu Brazilianu' Fantoma . Dau eu 100$ in plus numai sa vina odata. Si din Liga a paispea, numai sa vina draq odata.