Captain RedBlue

Seniori
 • Content count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Captain RedBlue

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. În 1877 întradevar ne-am batut pana la capat. Nu si in primul razboi mondial, unde dupa o pace umilitoare incheiatã la Bucureºti- Buftea, la o luna-doua...nu-mi mai aduc exact aminte, am cotit-o iar in stil ramânesc, ºi ne-am declarat iar in stare de razboi, spre sfarsitul unui conflict mondial în care totul devenise clar ºi inevitabil. La fel ºi in `44, cu o singura diferenþã...Atunci am schimbat ºi tabara.
 2. Patroane mai prins! Recunosc! Sunt un vagabond si fac parte din galeria Stelei! Semneaza: Un golan din Armata Romaniei.
 3. Inca o victima nevinovata a toanelor si bunului plac ale pseudoinvestitorului creditor. De fapt Zapata ar putea sa fie foarte bine un model pentru multi din jucatorii actualului lot. A fost ales de majoritatea a suporterilor drept cel mai bun jucator al sezonului trecut si este un jucator cu o viata personala si sportiva exemplara, demna de urmat de catre orice sportiv de performanta. Curaj Zapata! Adevaratii suporteri ai Stelei sunt alaturi de tine!
 4. Felicitari autorului (autorilor)! Buna idee! Ar fi bine daca ar deveni un articol permanent, saptamanal, publicat in fiecare zi de luni, cu programul sectiilor clubului, pentru toata saptamana viitoare.
 5. Cum au devenit românii treptat romani, romi si in final "þigani" ºi cine sunt cei vinovati pentru aceasta criminalã confuzie... http://civicmedia.ro/acm/index.php?option=...2&Itemid=88
 6. Nici eu nu l-am vazut! Dar cred ca M.M. Stoica, spre deosebire de unii neanderthalieni, si aici stiti bine la cine ma refer, este un tip inteligent si are capacitatea de a invata din greselile proprii. Asa ca experienta la Steaua se poate spune ca i-a prins foarte bine, si asta se vede acum prin ceea ce face la Urziceni. Si ca sa fiu on topic, am sa spun ca, spre deosebire de alti ``angajati la patron``, intradevar are coloana vertebrala. A avut curajul sa spuna intr-o alta emisiune, desi acum este un angajat al clubului din Urziceni, ca nu ar fi in stare sa tradeze niciodata suporterii stelisti, prin semnarea unui contract ca presedinte al unui club care ne este un adversar prin definitie.
 7. Cineva trebuia sa faca putina ``instructie`` cu impertinentul patron al CFR-ului, ca replica la declaratiile imbecile ale acestuia. Iar Tudorel Stoica are perfecta dreptate! Titlul CFR-ului a fost castigat din cauza prostiei creditorului Stelei. Trist dar adevarat! Asta demonstreaza cat le pasa celor din conducerea actuala a clubului de Istoria Stelei.
 8. Cu cele 1,7 milioane de euro blocate de DNA, creditorul ar fi cumparat definitiv pe unul din cei trei. Chiar ar fi pacat sa plece. S-a vazut ca au influentat in bine in jocul echipei de cand au venit. Atunci cand au fost lasati sa joace.
 9. De acord cu tine, dar cu o singura conditie. Sa nu concurezi in cadrul aceleiasi competitii cu echipa respectiva. Si repet inca odata...Oare nu era mai bine ca cei 1,7 milioane de euro sa intre in visteria Stelei si nu a altui club?
 10. Pentru flo2203 Statul roman nu concura in aceeasi competitie cu gimnastele. Si nici Tiriac. Iar creditorul intradevar a facut ceva impotriva legii. Si cea sportiva si cea a statului.
 11. Pentru Axu A ``stimula`` pe altcineva sa faca ``ceva pozitiv``, lucru ce trebuia sa-l faca oricum si fara sa primeasca alte ``stimulente``, se numeste mita.
 12. E posibil ca DNA-ul sa fi actionat nu la comanda patronului CFR Cluj, ci mult de mai sus, din interese care depasesc sfera fotbalului si care intra in sfera politicului. Sa nu uitam ca actualul creditor al Stelei e un personaj politic si se apropie alegerile. In alta ordine de idei, imoral mi se pare faptul ca actuala conducere este dispusa sa dea 1,7 milioane de euro pentru a stimula o alta echipa, decat sa-i investeasca in propriul club. De exemplu credeti ca ar fi fost de ajuns aceasta suma pentru amenajarea unor terenuri de antrenament pentru juniorii Stelei?
 13. Nici nu se pune problema sa fie retrogradata. Pentru asa ceva sunt necesare dovezi solide ca a ``aranjat`` un meci. Sau ca a cumparat arbitrii. In afara de circul mediatic al DNA-ului, pornit din interese obscure ce imi sunt neclare pentru moment, nu am auzit sa fie aduse dovezi clare care sa sustina sanctiunea sportiva a retrogradarii.
 14. Hrebenciuc. A sustinut intotdeauna Steaua, are suficienta forta financiara si nu in ultimul rand are o calitate esentiala. Vorbeste putin.
 15. Pentru godfather86, samer si altii la fel ca ei Spre deosebire de idolul vostru, actualul finantator al Stelei, eu nu am sa ma cobor niciodata la nivelul pe care deocamdata inca nu reusiti sa-l depasiti. Pentru Sorin Camner si toti cei care cred ca Steaua nu va supravietui daca pleaca actualul finantator Am sustinut multi ani de zile Clubul Sportiv al Armatei Steaua, asa ca am tot dreptul sa vorbesc despre ceva la care am contribuit atat financiar cat si sufleteste. Stiu ca acolo este si o parte din viata si munca mea. Chiar daca sectia de fotbal s-a separat demult de clubul mama, prin palmares si traditie va ramane intotdeauna in memoria colectiva ca fiind clubul armatei. Nu am nimic impotriva faptului ca acum finantarea Stelei este privata...Sa fiu bine inteles...Nu am nimic impotriva actualului sistem de finantare, ci impotriva personajului...A distrus un simbol! Asta ar trebui sa vedeti! Daca ar pleca, ar fi mai bine! Posibili finantatori dispusi sa investeasca intr-un nume ca Steaua sunt destui. Uitati-va numai ce s-a intamplat in ultimii 2-3 ani in Liga I, la Cluj, Urziceni. Credeti ca nu mai exista nimeni in Romania, sau de ce nu in strainatate, care sa investeasca la Steaua? Va las pe voi sa raspundeti!...