Alexandru

Seniori
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alexandru

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/mode/archive/domain/93
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  alexandrumd

Recent Profile Visitors

963 profile views
 1. Ciao Walter! Sempre avanti!
 2. Explicatia e simpla. Grupul Citi are serioase probleme financiare, si e normal sa renunte la cheltuieli inutile.
 3. Nu cred ca putem blama un italian ca a antrenat Steaua, iar acum o va antrena pe Dinamo. Uite ca in societatea prezenta, cand vine vorba de bani se uita tot. Slava D-lui ca nu fac toti asa, insa din pacate o fac din ce in ce mai multi.
 4. se umple paharul... cine organizeaza revolutia? chemam si noi americanii sau o facem noi?
 5. Nu-si avea rost articolul. Nu se poate da penalty la o asemenea faza, sa fim corecti! E imposibil sa pretinzi asa ceva daca esti un om corect si pe langa asta ai vazut cateva meciuri la cel mai inalt nivel. Galben pentru simulare, da.
 6. Nu ai inteles nimic. Reciteste, reciteste pana pricepi naibii ceva! Tu si ceilalti ca tine.
 7. retin un comentariu de pe un blog gsp:
 8. gsp.ro, 7 ianuarie 2006, 00:00
 9. rock (mai putin chestiile hard facute din teribilism), ska, jazz si alte muzici facute nu in ideea de a castiga bani.
 10. sau... sa trecem in revista nr. de cupe ale campionilor sau de supercupe ale europei castigate nu are rost atat frecus pe tema palmaresuui celor doua, pentru ca oricum se stie care este echipa mai titrata.
 11. daca in calitate de fost candidat la presedentia tarii injuri ca ultimul om, pleznesti sau torni vin in capul persoanelor care te deranjeaza, nu mai poti pretinde respect din partea celor care nu se aflau macar pe teava armei cand tu deja tineai cu Steaua.
 12. Andros, s-a amintit de noua echipa a lui Zenga. Nu ai cautat cu atentie.
 13. La tine ma asteptam la mai mult decat la doua behaituri si o mini morala tardiva. Dar daca tu ai vrut sa-mi arati atata simpatie,ma rog... ai evitat continutul mesajului meu. behaiturile mi se par normale, din moment ce esti pe aceeasi lungime de unda cu patronul.
 14. beeeeeeee! beeeeeeeeeee! virgil, si daca eu nu sunt de acord cu tine, cand ne intalnim iti torn un pahar de vin in cap, sa fiu si eu trendy. hai sa fim seriosi... ziarele sunt cat se poate de indreptatite sa ia Steaua peste picior. la asa suporteri...