Deni

Seniori
 • Content count

  732
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Deni


 1. GATA !! :D Ma duc la Politehnica in Bucuresti la Transporturi , Autovehicule Rutiere ! :D Din pacate !!!!! Este cu admitere !!!:))) Vazui ca anu trecut ultima medie de la far taxa a fost 7.50 , si la fara taxa 6 si ceva . La cu taxa intru sigur ... dar am de tras Ca Calu ca sa intru la fara taxa .... daca stiti pe careva la fac asta , ceva detaliii?


 2. Nu stiu daca ma mai stiti .... dar vreau sa ma ajutati . Vreau sa vin in Bucuresti sa fac inginerie mecanica ! Imi place mult domeniu auto , mecanica ... dar nu stiu carei faza cu Politehnica asat e grea , vreau detalii ca nu vreau sa fac 4 ani degeaba . Am gasit la universitate la inginerie mecancia catedra de motoare cu ardere interna acolo mi s-a parut interesat numai depspre motoare ... ce ies io de acolo ?? :D deci help !


 3. si eu as vrea sa imi fac un tatuaj pe picior si eventual unul pe brat..dar sincer...cine o sa mil faca?....p.s sunt din bacau....stie cineva un salon bun in moldova?

   

  Tre sa ai tu o cunostinta de stie sa te tatueze si nici nu te rupe de bani .... la saloane e nasol ca trec multi pe acolo si poate le iei bolile daca nu sterilizeaza aia bine :|

   

  Io cand oi avea 18 o sa imi fac pe picior ceva cu Steaua si Lacatus :D


 4. Cauciucu de pe fata a pleznit in lateral in doua parti ala de pe spate nimic .... si cercurile amandoua au o galma si ala de pe fata a pleznit in lateral ... da spre surprinderea mea , inca ma tine :D ... nu o repar acum ... cand trece vacanta ma pun cu ciocanu pe cercuri sa le indrept galmele ( si alte indoituri:D , ala de pe spate oricum era stramb ) , si daca le stric mai rau cumpar altele :D .... si de cauciuc nu stiu ce sa zic , ca imi si pare rau ca era NOU !!! Creca ii pun niste lipici de petice la crapaturile alea ca sa nu intre nisip :D