bppd

Members
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bppd

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. N-ar fi mai bine daca, la descrierea fiecarui utliziator, ar fi inlocuit acel "de la"? Suna agasant sa tot vezi "de la Bucuresti", "de la Oradea", "de la valcea"... :smile:
 2. Era oarecum mai interesant si mai original cum se puteau comenta inainte articolele de pe prima pagina, dar poate e doar chestie de obisnuinta. Felicitari pentru schimbare si tineti-o tot asa :wink:
 3. .. si se continua ceva de genu: Asta-i tara lui Dracula, toate fetele sug p... ooo o oooo o mooie Dinamo Si acuma de-ncheiat, va dam p... la frecat ooo o oooo o mooie Dinamo
 4. Am I a bad guy if I was happy to se Boro fans crying?
 5. These are the TV stations that will show the match: TGRT Turkey RTR Sport ITV4 Setanta Ireland DSF (Sport) Sport 2 HU Digit Alb 5 Sport 2 HU MegaSport Sport TV TVR1 I guess what you should do is go to each one's website and try to find out if they are making live streaming through the internet. Thanks for your encouragements.
 6. Intradevar. Si eu disper cand vad ca unii copii idolatrizeaza personaje gen Antonescu, Hitler, Stalin, Che Guevara... Oameni prosti, ai dreptate!
 7. Pai cel mai cunoscut cred ca este stipopi(sau cssteaua). Nu prea cunosc conferinta HT-ului ca sa stiu exact dar oameni ca shark-kan sau dracowar(cred ca aveau nickuri asemanatoare in HT) iarasi sunt exemple bune. Oricum, la un moment dat era un thread pe forumurile PM unde erau cred ca zeci de userii care injurau GM-i din HT. Eu nu prea am avut probleme in hattrick, doar cu ro-litoral parca, care mi-a sters un mesaj si pentru care o sa-l urasc toata viata
 8. Lasati ma HT-ul, ala nu e manager de fotbal, e joc economic Incercati pmanager.org, acolo chiar e vorba de fotbal. Plus ca majoritatea managerilor buni sunt useri celebri banati pe viata din HT :lol:
 9. Macar vom avea tot tarcul? Sa nu ne trezim ca ne luam bilet si ne ingradesc o zona de exact 850 de locuri.
 10. Am fost, stai calm, tocmai de-asta imi permit sa-mi dau cu parerea. Daca nu vrei sa ai parte de tiganeli de genul asta in deplasari tre sa oferi la randul tau conditii normale.
 11. Vad ca multi priviti totul din punctul de vedere al derbyurilor jucate pe Ghencea, dar sa joaca tur retur . Nu putem cere conditii decente in deplasari daca la randul nostru nu le oferim. Cel mai normal mi se pare o peluza intreaga oferita oaspetilor, desi in conditile actuale nu cred ca s-ar mai putea intampla asa ceva.
 12. http://coolgirl.ro/forum/viewforum.php?f=1...359ea6cea818f7b :wink:
 13. Eu nu reusesc sa ma deloghez de pe forum :?
 14. Felicitari pentru noul design, dar daca mi se permite o sugestie - mijlocul lasa impresia ca ar fi prea inghesuit. In rest, numa' bine si mult succes in continuare
 15. Caini, pisici... Cu ciorrile vad n-are nimeni nimic :lol: (am scris cu 2 de r pentru ca imi schimba un bot ceva cuvantul :roll: )