neli

Seniori
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About neli

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  deva
 1. ma bucur sa fie asa. succes si viata lunga alaturi de echipa si de noi . te iubim mult
 2. Ce se intampla cu Dica ? de ce nu e acceptat de Galca ? nu trebuie sa fim de acord cu umilirea lui Dica !
 3. imi vine sa mor, nu am crezut ca si anul acesta ne bat, nu conteaza ca nu au jucat nimic, ne-au batut, peste ani si ani asta se vede victoria lui Dinamo si nu cum am jucat noi, apostol si tatarusanu nu au ce mai cauta la Steaua, ce e cu iesirea aia asa de hazardata, nu-i normal sa faca asa, si nu e prima oara cand iese din poarta aiurea, apostol, bilascosi marinescu nu-s de Steaua. asa de umilita ma simt de-a as vrea sa dorm pana in retur, sper sa ne luam revansa, daca nu o sa fie jale mare .
 4. tanase e ! varza! , cum sa fie el capitan ?! ca sa ce ? ce sa faca ? capitan la lene ! asta da. sa vina Nicolita inapoi !!! Ilie nu-ti bate joc de echipa, tu l-ai pus capitan pe !trompeta aia lesinata!
 5. multumim RICA !
 6. nu-mi place Dorinel !!!!!! vreau un antrenor adevarat nu o caricatura ! dar se va intelege cineva cu oierul ?????
 7. respect profund pentruLacatus ! Protasov daca nu s-a schimbat ar fi super pentru Steaua si poate il pune si pe Jiji la punct
 8. Lacatus este si va ramane un idol, dar ca antrenor avem nevoie de unul care sa tina vestiarul in mana si pe Jiji sa nu-l lase sa se bage la echipa , Jiji cu banii si atat, Protasov ar fi bun daca mai e omul acela pe care-l stim de cand antrena Steaua.
 9. cu tot respectu pentru Lacatus dar ... nu a gestionat bine meciul... fotbalistii sunt vai mama lor, strainii joaca doar la nationala lor, fara bani joaca mai bine, ar trebui sa fac munca in folosul suporterilor(fara bani), aerele lor de mare vedeta si ca ii curteaza marile echipe... sa-i puna femei de serviciu ...
 10. CORECT ! fiecare sa-si vada de treaba lui, Jiji cu oile lui noi cu ale noastre, hai sa-i sustinem pe baietzi, nu suntem ca cei de la Dinamo sau rapid, noi suntem civilizati si iubim Steaua cu bune si rele, dar si fotbalistii sa ne iubeasca pe noi , punct.
 11. nu-l puneti la zid pe zapata, e si el om si ne-a adus atatea bucurii, se mai intampla, asta e, te rog revina-ti zapata, sa nu uiti ca esti iubit si avem nevoie de tine !TE ROGGGGGGGGG
 12. am inceput cu o infrangere si continuam cu victorii ! Forza Steaua !
 13. George este un baiat de milioane ! dragostea pentru Steaua nu are limita
 14. pentru Becali MINTI !!!! MM iubeste Steaua dezinteresat nu ca tine ! esti un magar ca tu bagi zanzanie intre toata lumea, esti un DIAVOL !