Dragoshel

Administratori
 • Content count

  2,770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Dragoshel last won the day on April 3 2016

Dragoshel had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Dragoshel

 • Rank
  "stelist si dincolo de moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.steaua.ro/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

12,806 profile views
 1. cat e scorul la meci??
 2. am vazut ultimele 3 minute de joc.... EDIT: VICTORIE SENZAȚIONALĂ LA POLO! STELIȘTII I-AU ”SCUFUNDAT” PE ORĂDENI ÎN PROPRIUL LOR BAZIN Echipa de polo Steaua București a repurtat in această după-amiază o victorie spectaculoasă impotriva campioanei naționale en-titre, Crișul Oradea. Gustul victoriei pentru steliști este cu atât mai dulce cu cât ei au reușit acest rezultat in deplasare, in fieful orădenilor. Deși gazdele au deschis scorul, militarii s-au instalat repede la cârma jocului și au controlat cu autoritate partida de la un capăt la altul, conducând pe tabelă pe tot parcursul ei, in două rânduri chiar și la diferență de patru goluri. Finalul a fost unul incandescent, in ultimele 2 minute orădenii au incercat cu disperare să refacă un handicap de trei goluri, dar după un gol din atac și unul din penalty timpul regulamentar s-a scurs, inghețand tabela la 11-10 in favoarea Stelei. Cu o apărare sincronizată perfect și un portar in formă maximă, cu un atac incisiv și determinare in joc, steliștii au reușit să oprească hegemonia absolută a orădenilor din ultimii ani. Practic, ultima victorie a Stelei impotriva Crișului Oradea data din anul 2009, când roș-albaștrii se impuneau cu 6-5 in finala Cupei României. ”Este un final de an de-a dreptul excelent pentru sporturile de echipă, a declarat la finalul partidei George Boroi, președintele CSA Steaua. La hochei am invins campioana după patru ani, la baschet suntem neînvinși in campionat, la handbal ne-am apropiat deja de podium, iar la polo reușim o victorie spectaculoasă precum cea din această seară, după cinci ani. Nu pot decât să mă bucur, revirimentul acesta al Stelei la toate sporturile este practic cea mai bună dovadă a determinării cu care se muncește in clubul nostru”. ”Mesajul este clar, suntem pe piață, ne batem, suntem un garant al performanțelor in sportul românesc. Îi felicit și le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la aceste succese, jucătorii, antrenorii și managerii lor”, a mai spus oficialul stelist. Sursa: https://www.facebook.com/CSASTEAUA?fref=ts
 3. VICTORIE 11-10 Meciul 2 maine ora 11:00 Digisport 1
 4. notele jucatorilor la cronicile meciurilor. sunt statistici de pri 2002 acolo cu meciuri jucate. hai sa continuam.
 5. eu acum am ajuns acasa si am vazut pm-ul. am intrat in admin sa ii iau accesul si nu mai era moderator. avea acces doar la colaboratori. in momentul de fata Adrian are ca principal postul de redactor iar ca secundar este in grupul colaboratorilor. poate posta in acest thread.
 6. va multumesc!
 7. cred ca am rezolvat.
 8. nu se ofera nimeni. voi actualiza eu meciul urmator de fiecare data, notele jucatorilor la fiecare cronica, foto in articole, video dupa meci. ce fac mai continui cu live video la meciuri?
 9. la fiecare cronica a meciului sa se puna si NOTELE JUCATORILOR
 10. multumesc pentru urari
 11. am inteles. sper sa nu existe probleme.
 12. greco deci nici tu nu esti sigur ca axl va reusi sa se impuna si sa formeze o echipa. cand iei o decizie fii sigur pe tine si sustine ceea ce ai decis pana in panzele albe. gandeste cu atentie echipa, nu te grabica nu ardea deocamdata nimic. pana acum ai ales doar pe cei care te.au sustinut prin vorbe...
 13. cand vreodata voi mai sta linistit in fata calculatorului cu o bere discutand cu voi dupa un meci al Stelei, sau cand vreodata voi mai renunta sa merg pe stadion pentru a sta acasa sa scriu live text sau live video la meciuri? NICIODATA!!!!! imi poti indeplini aceasta dorinta admin?