Thu[N]der

Members
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Thu[N]der

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Becali ESTE UN MINCINOS . AUZI LA EL buget de 30 de mil si el pe transferuri pana acum nu a dat nici 5 ... RUSINE ! Avion =)) Stadion acoperit =)) vai de capu nostru ..
 2. SA STEA VATCA titular !! Ca daca nu gresea Cernea i bateam pe astia . MAI TREBUIE LA Steaua UN MIJLOCAS !!!
 3. Ov . Petre nu are ce cauta fundas central .. CLAR !!! I STA MAI BINE PE BANCA DE REZERVE
 4. Ba hahalero , Steaua o sa ti-o dea la kaka
 5. Mi mila de ei O sai batem sigur .. steagsimplu steagsimplu steagsimplu
 6. Ar fi fain ! Nu stiti a plecat deja Elton ?? poate il tine Hagi si pe Elton steagsimplu
 7. Buna decizie din partea lui Becali
 8. Ce ??? Esti nebun ba !! Cum sa jucam in camp Ungariei ??? Cum draq sa ne conduca un ungur federeatia ?? Asta ce denota ... : Prostia romaneasca Ar trebui sa se implice Becali si la hochei sau un om mai bogat si impulsiv . Singura solutie pe care o vad este sa organizam o adunare mare la Bucuresti si cand zic mare ma refer la cateva zeci de mii prin care sa protestam NU DOAR SUPORTERII Stelei ci si a altor echipe romanesti din camp Romaniei de hochei ( nu ca ar mai fi multe ) . Astfel le aratam cine este seful .. Deci asta este furt pe fata . Peste tot unguri in hochei , eu unul recunosc ca nu suport ungurii ..
 9. [...]
 10. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! O sa rupem tot !! Daca ar ramane si Elton am face istorie !!! FORZA Thereau !
 11. Trebuia sa venim catevazeci de mii
 12. MARSH Olaroiu !!!!!!!!!! ESTE O MARIONETA DE-A LU Becali !!!! Impreuna n-avet nici cat clasele trenului ! Prostilor il dati pe Elton . Cel mai bun jucator care a fost in Romania de la revolutie incoace !!! Haide-ti sa facem ceva ! nu stiu ce ... insa m-am saturat de prostia lui Becali , de prostia cu care ignore milioane si milioane de suporteri ! Pentu asta de acum incolo Beecali sia facut mulltiii dusmani ! mai iesi tu presedinte cand imi vad ceafa cu picioru ! **** Becali !!!!! MULTUMIM Elton !!!
 13. Haideti sa facem un protest ca prea ne joaca pe degete tiranu asta de Becali !!! Olaroiu este un kkt de antrenor fara putina autoritate ! Este manevrat de Becali ! Beecali crede ca daca are bani se pricepe la toate insa in materie de fotbal este vai de el !! Este un ingamfat si jumatate si nu suporta ca cineva din echipa sa fie mai iubit ca el ! Pentru asta de acum incolo o sa fiu anti-Becali ! Haideti sa facem ceva ...
 14. Elton RAMAI LA Steaua ! nU-L DA Becali ! fular-campionii
 15. Ba ciobanule daca il dai pe Elton sa nu te mai prind prin Ghencea .. ca cati body-guarzi oi avea tu nu pot face fata ultrasilor ! o sa venim zeci de mii in mta