stelistul^

Seniori
 • Content count

  214
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by stelistul^

 1. Pentru toti cei care intreaba de bilete, ele se gasesc la magazinul din Grand Arena incepand de Luni seara, dupa ora 5 sau de marti dimineata, prioritate avand cei care le-au achitat deja. Vor fi atatea bilete cate s-au cerut.
 2. Daca cineva are bilete la T2 ofer la schimb 2 bilete la Peluza 2.
 3. Propun si eu pentru locul din stadion tot Sud. Ar fi bine daca ne putem vedea undeva inaintea meciului cu Dinamo din Cupa si sa vorbim mai multe.
 4. Cica javrele si-ar mai fi luat inca 400 de bilete la Tribuna 1 langa tzarcul lor.
 5. Manevra din partea liderilor nostri? Nu cred, din ce am inteles de la Bogdan cica toata peluza va fi a noastra avand in vedere ca tot blvd Basarabiei este doar pentru noi, Sudul dinamovist pe unde sa mai intre?
 6. Noi vom sta la peluza dinspre Basarabia adica peluza 2 Sud. Acolo avem bilete si toata peluza va fi a noastra, vom intra pe la poarta B.
 7. Eu m-am uitat la Bogdan si nu scrie nimic de tricouri negre....
 8. Da, s-a lamurit si problema cu inelele. Vom sta pe toate cele 3 inele Peluza Nord Steaua Today sal,pe toate 3 inelele stam
 9. Mai este cineva care a primit bilet la Inelul 1 Peluza 2? Si daca da, care-i treaba? Stiam ca stam la Inelul 3...
 10. De la Mihai (NUCLEO) de la magazinul suporterilor! Daca mai este cineva care a primit tot acolo bilet si stie despre ce este vorba sa ne zica si noua.
 11. Da sa vina, ca sigur o sa iasa haos in stadion
 12. Daca ne intalnim la ora 18 la Muncii e greu de crezut ca vor veni cainii acolo.
 13. Asta stiu dar nu inteleg de ce s-au dat bilete in toata peluza.....plus ca si la case se gasesc bilete deci pot lua si javrele.
 14. Da, intrebarea mea este unde vom sta? Eu am primit bilete la inelul 1 sector 103.... Deci?
 15. Eu nu cred. Au fost doar 2750 de bilete pentru noi deci de ce ar pune cainii in vanzare alte bilete si chiar in galeria noastra?
 16. Ar fi frumos dar nu cred. Aflam Vineri la 18:00.
 17. )) a fost maxima asta cu toaleta!
 18. Da, ceva de genu' "dar cati o sa fim, dar avem voie cu fulare, dar la ce peluza stam"
 19. Peluza Nord Steaua 13 minutes ago Toti stelistii,indiferent ca au bilete la peluza,indiferent ca au la tribune,ne intalnim vineri,la Piata Muncii,ora 18.00.
 20. Daca ai fi citit postarile de mai devreme, ti-ai fi gasit raspunsul la intrebare. Da, vei intra cu galeria, in sectorul oaspetilor doar daca intri in acelasi timp cu noi.
 21. Da, biletele se ridica maine dupa ora 18 de la magazinul din Grand Arena.
 22. Mda...mersi de informatii. Cred ca ce mai indicat era sa ne anunte si pe noi cineva in ce conditii se dau biletele pentru cei care nu fac parte din ALSS si la ce preturi pentru ca din anuntul de pe facebook se intelege ca oricine poate merge sa-si ia bilet, fara alte complicatii.
 23. Se platesc sau sunt gratuite?
 24. Si daca am bilet la peluza 1 inel 3 e valabila aia cu "intrarea in galerie"?
 25. La peluza dinspre Basarabia vom sta noi. Din cate stiu eu 10.000 de bilete ne-au dat pentru ca anul viitor reciprocitatea sa fie la fel, 10.000.