SebaSS

Seniori
 • Content count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SebaSS

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Steaua
 1. Eu mi-am luat la T2, inelul 3, relativ pe centru. Si-au mai luat si multi alti steliti tot acolo
 2. de obicei in meciurile amicale se joaca cu echipamentul vechi. Probabil in primul meci oficial sau daca va fi un meci de prezentare inaintea sezonului. Dar oricum trebuie sa il arate pana atunci.
 3. Sunt mult mai misto toate modelele adidas(designul) in primul rand... iar in al doilea rand adidas e o firma germana, pe cand nike una de americani imputiti... Calitatea tricourilor replica de la adidas este de 100 ori mai buna ca la nike...exemplu: U Craiova!
 4. Cum ii convingem noi pe cei de la adidas sa ne faca o oferta de nerefuzat clubului? Impresia pe care mi-o lasa adidas e ca orice model ar face, e misto...la nike in schimb mult mai subtirel. Iar noi, inainte de schimbarea setului de echipament...asta din 2 in 2 ani ar trebui sa organizam pe siteul asta un concurs de diferite modeuluri de tricouri. Iar cele mai reusite, cele mai votate sa le trimitem clubului cumva, prin AISS de exemplu, ca propunere. nu cred ca nu vor accepta...pt ca tricouri pe placul fanilor, inseamna mai multe tricouri vandute... inseamna mai multi bani!
 5. Dar de Goian, Dorin Goian nu ziceti nimic??? In ultimul timp isi baga cu brio picioarele in aparare! Gresete prea mult pentru un fundas central. Ca mai da un gol la 10 etape e ok! Dar rolul lui e sa blocheze eficient toate atacurile echipelor adverse. La galati era sa o faca lata de mai multe ori, cu Poli a gresit flagrant la golul lor... in loc sa il urmareasca pe karamyan pana cand iesea mingea in out, el a prefereat sa ridice mainile sa il lase sa iasa cu ea afara, derutand astfel toti jucatorii nostri din careu. S-a vazut titular in aparare, il doare la basca acum!
 6. 1. ABONAMENTE - Clubul ar trebui sa inceapa din timp vanzarea de abonamente, cu o luna doua inaintea inceputului noului sezon astfel incat toti cei care sunt plecati in vacante sa isi poata lua la un moment dat abonamentul. Merita 100% si daca mergi doar la derbiuri tot sezonul! Dar daca stii ca ai abonament o sa mergi mult mai des stiind ca nu mai stai la cozi, intrarea pe la porti e mult mai simpla, lipsita de prea mare inghesuiala 2. Cei care au fost papacliti platind biletul la suprapret sa aiba posibilitatea sa mearga si la culb cu numele inscris pe bilet dar si la sectia de politie si sa-l reclame pe respectivul tigan! caci 99% dintre bisnitari sunt colorati borati. E prea de tot ce se intampla in tara asta. Majoritatea nenorocirilor de la ei vin, facandu-ne tara de ras cu succes! Cum sa nu fi rasist cand vezi ca singura lor preocupare este de a fura, jefui, ciordi...?
 7. Avem voie cu steaguri pe stadion?
 8. Mai bine ca s-a intampat acum...
 9. Tre sa fim noi aia jmekeri de data asta, sa-l facem pe Gigi sa creda ca daca va face ceva extraordinar pentru Steaua, il vom vota:)) iar noi "il vom vota" )
 10. Becali sau vadim
 11. E clar ce vrea Becali...vrea POLITICA....intrebarea este cum putem noi sa-l manipulam pe el din prespectiva alegatorului pentru a pleca din Ghencea?....probabil ca orice varinta o sa alegem votat sau nevotat tot acelasi va fi rezultatul, adica va ramane...
 12. Norocul vostru ca suntem OAMENI si intelegem ca a fost un accident! RIP
 13. Pentru Steaua!!!! Ce, doar daca castiga e buna? Cand joaca prost nu tot Steaua noastra e? Care este datoria noastra de suporteri? Daca suntem suporteri.... nu sa incurajam echipa "la bine la rau...Steaua e, clubul meu tot mereu"! Imi place sa cred ca nu suntem doar niste observatori pasivi ai fenomenului Steaua... si ca putem ajuta echipa cat de putin prin incurajarile noastre!!! FORZA Steaua
 14. A fost o eroare tragica... nu se poate pune semnul egalitatii cu faza cand a fost omorat politistul... RIP
 15. Pe voi de Steaua, va doare-n ...., Mercenarii, Mercenarii Daca fotbal nu jucati, voi din Ghencea sa plecati!!!