Cipper

Seniori
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cipper

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 1. Stiu ca e un subiect tabu dat fiind ca antrenorul Stelei se confunda cu simbolul Lacatus, dar nu se mai poate. Cu tot respectul pentru carierea lui, ajunge! Asa ca: DE-MI-SI-A! DE-MI-SI-A! DE-MI-SI-A!
 2. Cu absolut nimic. Era doar o tentativa de a imita povestile lui Gigi atunci cand vrea sa para mai destept decat este.
 3. Am si eu o propunere de tricou pt a-i contracara pe aia cu "FREE Gigi". Mai mult de atat, dat fiind ca 90% dintre ei habar n-au ce inseamna, vor crede ca suntem de-ai lor, deci e o strategie de invaluire, m-ati inteles? Deci, propun tricouri cu "FRY Gigi!" Pe de alta parte insa, mi se pare total deplasat ce se intampla cu justitia din Romania. E prea subtire cazul, astfel incat in afara de zabrauteni, de partea lui Gigi s-a dat si marea majoritate a presei, ceea ce va duce clar la cresterea popularitatii la mai mult de faimosul 4%. Nu puteau sa-l prinda cu chestii mai serioase ? Au avut atatea ocazii...
 4. "toti prosti, inclusiv eu". Cu asta ai spus tot. Cat timp te incluzi singur intre "toti prosti" eu nu pot decat sa te felicit.
 5. Iar sunt autoritatile defazate. Au trecut 2 luni si ceva de atunci si abia acum iau masuri? La fel si cu "flagrantul" care nu le-a iesit in cazul Valiza. Se pare ca pentru ei important este doar circul mediatic in dauna finalizarii ca la carte a proceselor. Desi nu-l simpatizez pe Gigi, in cazul asta sunt total de acord cu ce a facut. Daca as avea si eu mijloacele necesare sa-i prind pe cei care imi fura ceva ar scapa mult mai rau decat au scapat de la Gigi din ograda.
 6. Din pacate cand greseste un portar se vede. Dar de data asta au fost multi factori pe care unii ii neglijeaza. Ala nu trebuia lasat sa suteze. Alalalt care a dat gol nu avea fundas dupa el. Si altele. Ce se intampla daca Zapata scotea toate mingile usoare si lua toate golurile la paradele de exceptie pe care le-a facut in ultimele 2 sezoane? As putea pune pariu ca nu aveam atatea puncte sau nu prindeam nici locul 2 anul trecut. Se baga cineva? Ce e si mai grav e ca toate tunurile sunt acum pe un jucator si Gigi e lasat in plan secund cel putin pt moment. Iar ati uitat cine trebuie atacat?
 7. Daca vinde Steaua si cumpara alta echipa, eu promit ca la meciul direct din Ghencea o sa-i scandez numele si o sa-l aplaud. Mi se pare o maniera buna de a reveni in gratia suporterilor
 8. La fel si eu. Refuz sa intru pe gesepe prosport si toate celelalte siteuri din caracatita lor. De asemenea nu am mai cumparat un ziar de 2 ani... Nu ma mai uit la procesul etapei de pe gsp sau la celelalte emisiuni unde se discuta vorbe atat pe gsp TV cat si pe sport.ro. Daca am face cat mai multi asta poate ar primi un semnal ca lucrurile sunt pe o panta gresita. Dar cum scandalul si pornografia sunt mari aducatoare de rating nu cred sa asistam prea curand la o indreptare a situatiei.
 9. Mari profesionisti. Atat de mari ca in programul TV de pe PROPRIUL SITE!! e trecut meciul: Duminica-8 martie 07:00 ªtiri (difuzare a ultimelor ºtiri produse) 07:10 Premium Liga(reluare) 08:00 ªtiri (difuzare a ultimelor ºtiri produse) 08:10 Gaz Metan - Dinamo (prima reprizã)(reluare) 09:00 ªtiri (difuzare a ultimelor ºtiri produse) 09:10 Gaz Metan - Dinamo (a doua reprizã)(reluare) 10:00 Teleshopping 10:15 Motorworld, ep.33 11:00 ªtiri 11:10 Gloria Buzãu - CFR Cluj (prima reprizã)(reluare) 12:00 ªtiri 12:10 Gloria Buzãu - CFR Cluj (a doua reprizã)(reluare) 13:00 ªtiri 13:45 Teleshopping 14:00 ªtiri 14:30 Premium Liga(live) 15:30 FC Braºov - Steaua(live) 17:15 GSPTV PLUS ºi ªtiri(live) 18:00 FC Argeº - Unirea Urziceni(live) 19:45 GSPTV PLUS(live) 19:45 GSPTV PLUS ºi ªtiri(live) 20:30 Pandurii Tg. Jiu - FC Timiºoara(live) 22:15 Recursul Etapei(live) cu Ovidiu Ioanitoaia Talk-show de analizã fotbalisticã 24:00 ªtiri 24:10 FC Braºov - Steaua(reluare) Mi se pare ca e o toana de fata mare. Bataie de joc la adresa telespectatorilor.
 10. Inca o marlanie Gesepista. Meciul nu va fi televizat! "Partida de duminicã, dintre FC Braºov ºi Steaua Bucureºti, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I la fotbal, nu va fi televizatã. Radu Naum, directorul postului GspTV, care deþine drepturile de televizare ale Ligii I, a motivat decizia postului prin decizia clubului FC Braºov ºi a Ligii Profesioniste de Fotbal de a schimba ora de desfãºurare a partidei. Clubul braºovean a anunþat LPF cã sistemul sãu de nocturnã este defect ºi cã acesta va fi pus în funcþiune, dupã data de 15 martie. Astfel, LPF a schimbat ziua ºi ora de disputare a partidei, care va avea loc la ora 15.00, iar GspTV nu va televiza jocul." via www.evz.ro
 11. De oameni care nu mai cred in echipa, sau de oameni care vor sa mearga la stadion sa-l injure pe patron?
 12. Daca tot ne-am amintit de dubla cu Middlesbrough din SEMFINALA cupei UEFA de ce sa nu ne amintim ca am ajuns acolo cu un lot format 99% din romani. Daca nu ma insel singurul strain era "mult indragitul" Carlos. Asta nu inseamna ca trebuie sa o dam in extrema becaliana ca avem nevoie doar de romani pur sange, eventual si evlaviosi si care isi iubesc mama. Insa s-a demonstrat ca un management iscusit, un dram de noroc si liniste la echipa au adus un rezultat cum nu visa nimeni cu 2 ani inainte.
 13. E 2-1 pt Zurich. Cam usor ajung la poarta noastra.
 14. Regulamentul FRF nu le interzicea, dar mita era la fel definita din punct de vedere legal. Nu au sarit procurorii DNA pt ca la acel moment nu era interesanta pentru public punerea in scena a acuzarii lui Gigi. Acum, din considerente care ma depasesc, se pare ca e. Am auzit o idee vehiculata cum ca Basescu si-ar toca marunt adversarii pentru a alerga de unul singur la toamna. Ok eram perfect de acord acum 2 ani cu ideea asta, dar la 2% ai lui Gigi proaspat obtinute oare sa-l mai vada Basescu drept adversar?
 15. Pentru acuratete ar fi de consemnat ca Maftei nu e deloc blond. Ca al nostru a fost mai bun ca al lor, nu Neaga nimeni. Da' ca ei n-au avut deloc nu se poate Cat despre comportament nu zice nimeni sa stea ca la teatru baietii din galerie. Dar o petarda e periculoasa. Au fost petarde si nu torte. Si oricum atat petardele cat si tortele pot rani o persoana. Nu ca mi-ar fi mila de infanteristii de la brigada FLEGMA de la trib I din giulesti, dar un comportament superior merita afisat. In plus ar fi bine sa nu se dea ocazia suspendarii terenului. Asta e visul lui Gigi!